jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie

Succesvol zijn met de Wet van de Aantrekkingskracht!

Succesvol zijn met de Wet van de Aantrekkingskracht!


De Wet van de Aantrekkingskracht werkt altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of je er in gelooft of niet, dat maakt niet uit. Het Universum is je trouwe bezorger van al je gewenste én ongewenste resultaten. Maar hoe zet je deze universele wet naar je hand? Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. In dit artikel geef ik je gratis, makkelijk uit te voeren tips, die je vandaag al kunt uitvoeren.

 

Het is echt waar: de Wet van de Aantrekkingskracht werkt altijd en voor iedereen, dus ook voor jou! Er zijn geen uitzonderingen op deze regel. Het is dan ook een Universele wet en geen geloof. Simpelweg komt het erop neer, dat gelijke energie gelijke energie aantrekt. Je bent je er misschien niet van bewust, maar wist je dat alle dingen om je heen een weerspiegeling zijn van die energie? Ze hebben hun uiterlijke vorm te danken aan het energiepatroon waaruit ze zijn opgebouwd.

AdvertentieOok jouw lichaam is een manifestatie van die energie. Alles in jou bepaalt wat je dominante energie is. Alles wat je denkt, zegt, voelt, doet, etc. is van invloed op jouw persoonlijke energie blauwdruk. Energie trilt en is constant in beweging. Hoe langzamer de energie trilt, hoe vaster de materie is. De energie van een baksteen heeft bijvoorbeeld een tragere trillingsfrequentie, dan de energie die heeft geresulteerd in de manifestatie van jouw lichaam!

 


Gelijke energie trekt, zoals de Wet van de Aantrekkingskracht dit bepaalt, gelijke energie aan. Je krijgt altijd meer van wat jouw dominante energie is.

 


Veel mensen zijn zich hier niet van bewust en denken dat alles in hun leven hen overkomt, dat het iets van buitenaf is. In werkelijkheid manifesteert alles zich via jou en door jou. Jij bent degene die situaties, mensen, omstandigheden, etc. naar je toe trekt, doordat je een bepaalde energie uitstraalt. In de Spiegelogie rubriek kun je hier nog veel meer over lezen!


Of het nu je gedachten zijn, wat je voelt, zegt, doet, etc. Alles is van invloed op jouw persoonlijke energieveld. Hoe bewuster je je hier van bent, hoe beter je de Wet van de Aantrekkingskracht in je voordeel kunt laten werken. Je kunt hem doelbewust inzetten. Dat is helemaal niet zo moeilijk, als je het kunstje begrijpt en toepast in je leven!Meer lezen over de Wet van de Aantrekkingskracht?Hieronder vind je een lijst met mijn persoonlijke boekentips. Stuk voor stuk zijn ze een absolute aanrader.


 

De Wet van de Aantrekkingskracht Toepassen:

10 tips die je vandaag nog kunt uitvoeren!

 

Het is geen toeval dat je dit artikel hebt gevonden!

Jij bent zoekende en wilt graag weten hoe je een beter leven kunt creëren! Gelukkig sta je er niet alleen voor, want hieronder ga ik je gratis tips geven. Lees ze goed door en voer ze vanaf nu uit. Maak er een manier van leven van. Dan kan ik je de garantie geven, dat je vanaf nu wel succes gaat manifesteren met de Law of Attraction!

 

1.   Wees je bewust van al je gedachten, woorden en gevoelens

 

Als je succesvol wilt zijn met het manifesteren van dingen die jij wilt aantrekken, dan is het van groot belang, dat je je voortdurend bewust bent van wat je zegt, denkt, voelt en doet. Laat ik je een voorbeeld geven:

 

Stel je wilt een betere gezondheid manifesteren met de Wet van de Aantrekkingskracht. Je bedenkt een mooie affirmatie en herhaalt die voor je aan je dag begint. Vervolgens ga je naar je werk en denk je: “Pffff, ik heb zo’n hoofdpijn”, of: “Wat ben ik moe”.

 

Als jij aandacht geeft aan hoofdpijn of moe zijn, dan krijg je daar, geheel in overeenstemming met de Wet van de Aantrekkingskracht, meer van. Gelijke energie, trekt gelijke energie aan!


Je affirmatie zal dus niet werken als je je bezighoudt met wat je NU ervaart. Wat je nu ervaart is niets meer en niets minder dan het resultaat van gedachten, woorden, gevoelens en handelingen in het verleden!  Bouw vanaf nu aan een beter en mooier verleden, door geen aandacht te geven aan ongewenste manifestaties in de "realiteit" om je heen!

 

Spreek, denkt, spreek en handel vanaf nu alleen nog in overeenstemming met jouw gewenste realiteit! Als je meer gezondheid wilt, zeg dan: “Ik voel me energiek, fit, gezond”, etc. zelfs als dit nu nog niet zo ervaart! Doe net alsof het wel zo is. Gedraag je gezond, denk gezonde gedachten, stel je voor hoe het voelt om gezond te zijn en spreek alleen nog maar over hoe goed je je voelt.

 

Kleine kinderen zijn meesters in het doen alsof!


Als ze een cowboy, prinses, ridder, etc. willen zijn, dan zijn ze het ook als ze spelen dat ze het zijn. Ze gaan er helemaal in op! Doe hetzelfde! Wordt weer kind en speel het spel van jouw droom realiteit! Ervaar het als levensecht, niet als nep, want dat is het niet! Als je dit onder de knie weet te krijgen, dan zal het zich spoedig in je leven manifesteren, gegarandeerd!

 

2.   Hou je energie zuiver

 

Hoe je je nu ook voelt, de energie die je nu nog om je heen ervaart, trilt nog op de resultaten van het verleden. Je was je toen nog niet bewust van de grote rol die JIJ speelt! Je kunt alleen succesvol manifesteren, als je energieveld zuiver is.


Je kunt dit bijvoorbeeld doen door te mediteren. Maar ook klanken en muziek zijn fantastische tools om je trillingsfrequentie te verhogen. Ik vind zelf klankschalen helemaal geweldig en luister daar regelmatig naar!

 

Sommige mensen kiezen voor gebed, ook dit zuivert je energie! Doe dit dus regelmatig, maar bidt wel op de juiste manier: niet vanuit wanhoop of een gebrek aan, maar vanuit het volste vertrouwen, dat hetgene je wilt manifesteren al werkelijkheid is in de materiële wereld. Ik schrijf binnenkort een artikel hierover! Hou de Law of Attraction rubriek op deze website dus goed in de gaten!

 

Ook voeding is van invloed op jouw energie


Vermijdt zaken als (te veel) suiker, fastfood, alles wat geconserveerd is, etc. Koop het liefst biologische producten en eet altijd verse groente, fruit, etc. Maak zelf je sauzen zonder al die hulpmiddelen. Het internet staat vol met recepten. Zoek ernaar op Google en je zult verbaasd staan hoe makkelijk het is om zelf je pasta sauzen, jus, etc. te maken.

 

Wees je bewust van wat je leest en van waar je naar luistert en kijkt


Wees heel selectief met de televisie bijvoorbeeld. Zelf kijk ik al lang geen televisie meer, maar als je je TV niet kunt missen kijk dan in ieder geval niet meer naar negatieve zaken als het nieuws, etc. Kijk en luister naar dingen die je blij maken! Waar je je goed en ontspannen bij voelt. Volg je innerlijke wijsheid hierin!

 

3.   Een duidelijke Intentie hebben

 

Als je niet weet wat je precies wilt, kun je niet verwachten dat de Wet van de Aantrekkingskracht een gok doet en jou een droomleven bezorgt. Maak dus een lijst van dingen, die jij graag wilt aantrekken in je leven. Hou het algemeen. Het werkt veel beter als je een intentie hebt om gelukkig te zijn, gezond te zijn, liefdevol te zijn, of overvloed te ervaren in alle opzichten, dan dat je met een waslijst komt aan materiële dingen.


Wees in ieder geval glashelder over wat het is dat je wilt. Als je onzeker bent, vraag jezelf dan af, wat je niet wilt. Draai dit om en je weet wat je wel wilt. Bijvoorbeeld: als je geen hoofdpijn wilt hebben, wil je eigenlijk kerngezond zijn. Wil je niet alleen door het leven gaan, dan wil je een liefdevolle relatie aantrekken. Wil je geen geldzorgen meer? Dan wil je dus geld in overvloed!

 

4.   Loslaten van de details

 

Ik heb een aparte nieuwsbrief gewijd aan wat het echt betekent om de details los te laten en wil hier in dit artikel niet in de herhaling vallen. Klik hier om die nieuwsbrief te lezen. Als je het leuk vind, kun je je daar ook inschrijven, je krijgt dan gratis de cursus: “Stapelverliefd op jezelf”, cadeau.

 

5.   Visualiseer je gewenste resultaat

 

Visualiseren is een geweldige tool om je energie af te stemmen op dat wat je wilt. Visualiseer je eindresultaat en VOEL hoe je je voelt, als je dit eindresultaat hebt bereikt! Je hoeft het niet letterlijk voor je te zien. Sommige mensen, jij misschien ook wel, hebben grote moeite met visualiseren. Dat is niet erg.


Een visualisatie kan ook uit zuiver voelen bestaan. Het gaat erom, dat je volledig ervaart wat je wilt aantrekken! Voel het, ruik het, proef het, hoor het, wees het... ook dat is een krachtige visualisatie. Je hoeft het dus niet te zien!

 

6.   Geïnspireerde Actie ondernemen brengt de Wet van de Aantrekkingskracht in beweging!

 

Zodra je bovenstaande tips in de praktijk brengt en er een manier van leven van hebt gemaakt, zal het Universum je volautomatisch mensen, middelen, omstandigheden, etc. sturen, die je steunen op weg naar je manifestatie. Het is dus van groot belang dat je in actie komt! Met het boek the Secret op schoot blijven zitten op je slaapkamer is dus niet genoeg. Kom in actie. Volg je hart, je inspiratie.


Handel echter nooit vanuit het idee, dat je daarmee je wens gaat manifesteren, maar doe het om de ervaring zelf. Het gaat om de reis er naartoe, die moet leuk zijn! Het einddoel, je bestemming, komt heus wel.


Als je een pizza wilt eten, helpt het niet om alleen de pizza te visualiseren tot er iemand bij je aanbelt die je er eentje brengt. Je zult hem ofwel moeten bakken ofwel moeten bestellen. Hetzelfde geldt dus ook voor je droomwensen: je moet er iets (of meer dingen) voor doen.

 

7.   Liefde en Geluk en de Wet van de Aantrekkingskracht

 

Heel veel mensen denken, dat ze pas gelukkig kunnen zijn, of liefde voor de wereld kunnen ervaren, als ze meer geld hebben, een betere gezondheid, een mooier huis, etc. Dit is niet waar. Je hebt niets van buitenaf nodig om liefdevol en gelukkig te zijn. Het werkt juist andersom!


Als jij liefdevol en gelukkig bent, ga je automatisch meer dingen aantrekken, die jouw liefde en geluk vergroten. Voel je dus NU al gelukkig en ervaar de Liefde in jou! De liefdesverklaring kan je hierbij helpen!

 

8.   Dankbaarheid voelen

 

Dankbaarheid voor je leven en alles wat zich nu afspeelt in je leven is de sleutel tot succesvol aantrekken van waar je meer van wilt. Als je leeft vanuit dankbaarheid, brengt het Universum je meer dingen om dankbaar voor te zijn. Ik heb een artikel geschreven over dankbaarheid. Je kunt het hier lezen.

 

9.   Vertrouwen dat de Wet van de Aantrekkingskracht werkt!

 

Als je alle bovenstaande tips uitvoert, maar je twijfelt nog steeds of ze wel werken, dan zul je nooit je gewenste eindresultaat manifesteren. Sterker nog: je twijfel zal alleen maar toenemen. Heb dus onvoorwaardelijk vertrouwen dat het werkt voor jou. Het werkt voor iedereen, jij bent geen uitzondering. Je krijgt meer van waar je aandacht aan geeft. Geef dus nooit aandacht aan twijfel of onzekerheid!

 

10.   Verantwoordelijkheid nemen  en de Wet van de Aantrekkingskracht

 

Geef nooit je macht weg aan anderen of omstandigheden! Alles wat je wilt bereiken gebeurt van binnenuit. Dingen van buitenaf kunnen geen invloed op je hebben. Je kunt, wat er ook gebeurt, je altijd gelukkig en goed voelen. Niets of niemand kan jou in de weg staan! Jij bestuurt jouw leven. Of je nu gewenste of ongewenste resultaten boekt. Begin met het aanvaarden van jouw rol hierin!


Geef niet het slechte weer, je gemene buurvrouw, je nare verleden of wat/wie dan ook de schuld van wat er niet werkt in je leven. Je bent nooit een slachtoffer van de omstandigheden! De Wet van de Aantrekkingskracht werkt altijd en jij kunt die doelbewust leren te gebruiken!

 

Wat is jouw ervaring met de Wet van de Aantrekkingskracht?

 

Ik ben heel benieuwd naar je succesverhalen, je vragen, ervaringen, etc. met de Wet van de Aantrekkingskracht. Deel ze hieronder met me! Wat wil jij graag manifesteren? Hoe ziet jouw droomleven eruit? En wat doe je er nu al aan om dat te realiseren? Deel je tips! Zo help je anderen die misschien net nodig hebben, wat jij te vertellen hebt. Je kunt alles  over jouw ervaring met de Law of Attraction kwijt in de commentaren onderaan dit artikel! Alvast bedankt!

 

 

Veel Liefs,

Anja

HomeLaw of Attraction De Wet van de Aantrekkingskracht succesvol toepassen!