jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
Wat is Spiegelogie?Alles over Spiegelogie, het Spiegelogie fanclubspel en het doen van een bestelling aan het Universum!


Spiegelogie: je wordt fan van jezelf, van anderen en van het hele Universum! Alles draait om universele Liefde, op de foto geeft een groep mensen het woord liefde weer in gebarentaal


Spiegelogie? Iets zweverigs? Een enge sekte? Welnee! Een ervaren Spiegeloog gelooft juist in zijn eigen kracht en maakt zijn leven zelf! Wil jij dat ook leren? Wil je weer een gevoelsmens worden? Meer durven vertrouwen op je intuïtie? Wil je nooit meer een willoos slachtoffer van de omstandigheden zijn. Neem je liever het heft in eigen hand? Dan zit je hier helemaal perfect! Want dat is waar het over gaat. Zonder enge verplichtingen of registraties. Spiegelogen geloven in vrijheid en blijheid! Het zijn levensgenieters pur sang. Spreekt jou dat ook zo aan? Lekker doen waar je hart naar uitgaat. Want het is voor iedereen weggelegd. Dus ook voor jou. Voor je het weet hoor je ook bij de steeds groter groeiende club van mensen die je voorgingen.

Veel mensen hebben geen idee hoe ze hun eigen leven kunnen beïnvloeden. Spiegelogie wijst jou de weg. Je wordt fan van jezelf, van anderen en van het hele Universum. Het leven weerspiegelt altijd alles wat jij uit jezelf herkent.  Als fan van het leven, hou je automatisch zielsveel van jezelf (en dus ook van anderen).Je geeft je leven zo een spectaculaire wending. Met alle geweldige gevolgen van dien!

 Spiegelogie is Heel Makkelijk en Gratis!


Iedereen, dus ook jij, kan het leren. Oefenen met Spiegelogie is 100% gratis en doe je in een Spiegelogie Fanclub! Op een speelse manier. Voor jong en oud. Gratis en voor niets! Spiegelogie leren is ontzettend leuk. Dat wordt het Spiegelogie fanclubspel genoemd. Ik heb zelfs een handleiding Spiegelogie Fanclub oprichten voor je klaarstaan! Handig voor als je niet goed weet hoe en waar je deelnemers vandaan moet halen!Je vindt hier heel veel, leuke en nuttige Spiegelogie gerelateerde informatie, links en artikelen. Kom hier regelmatig terug om te zien of er iets voor je bijzit. Heb je verzoekjes of suggesties? Neem contact op! Veel plezier!


AdvertentieEen Spiegelogie Fanclub Oprichten in 5 Makkelijke Stappen

spiegelogie fanclub oprichten, spiegelogie van Willem de Ridder,handleiding spiegelogie fanclubspelJe hebt misschien al wat gelezen en speelt met de gedachte om zelf een Spiegelogie Fanclub te starten. Maar je kent niemand die mee wil doen! Geen paniek. Als je familie, vrienden, collega's e.d. er geen zin in hebben, dan zijn er nog talloze andere manieren om deelnemers te vinden! Hoe pak je het aan? Waar vind je wildvreemde mensen die jou willen steunen? Lees verder...asociaal gedrag en spiegelogie: twee katten die elkaar intimideren

Asociaal Gedrag en Spiegelogie

Hoe perfect is asociaal gedrag? Dat is een vraag die veel mensen zich stellen.

Hoe kun je nou fan zijn van zo'n bedreigend of intimiderend type dat met niemand rekening houdt en jou tot wanhoop drijft!


En als je het anders, op de Spiegelogie manier wilt aanpakken, hoe doe je dat dan? Lees meer...

stress verminderen door er vriendjes mee te worden: Wordt Stress Fan!

Ben Jij al Fan van Stress?

Heb jij last van te veel (negatieve) spanningen in je leven? Niet fijn. We hebben geleerd om ons daartegen te verzetten.

Maar wist je dat stress verminderen alleen kan als je er vriendschap mee sluit? Jawel: je stress omarmen, verwelkomen zelfs. Je kunt niet zonder! Spanningen zijn heerlijk!


Fan van Stress, dat is heel Spiegelogisch! Doe ook mee, lees meer...
afbeelding van een rode schattige duivel

Is Spiegelogie het werk van Satan de Duivel?

Of is het juist een verrijking van je religieuze leven Lees er hier meer over!

Deel en geef je mening hierover! Spiegeltje vindt dat Spiegelogie voor iedereen is, los van je religie of levensovertuiging!

Lees snel verder....

Toverstokje voor jouw bestelling aan het Universum!

Doe hier jouw Bestelling aan het Universum, gratis en voor niets! Je kunt waar en wanneer je maar wilt jouw droomleven bestellen.

Dat is Spiegelogie pur sang! En natuurlijk steunt Spiegeltje jou onvoorwaardelijk in al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden!


Spiegelogie: Jij bent al Perfect!Spiegelogie: Jij bent al helemaal perfect!


Alles en iedereen die je op je levenspad tegenkomt, is een weerspiegeling van jouw prachtige innerlijk! Dat is het basisprincipe van Spiegelogie. Andere mensen zijn jouw spiegel. Wat jij van een ander vindt, zegt meer over jezelf, dan over die ander.Eigenlijk kom je jezelf dus steeds tegen!


Vraag maar eens aan tien verschillende personen wat voor indruk je op hen maakt. De kans is heel groot dat je tien verschillende antwoorden krijgt.


Ieder mens denkt en voelt vanuit zijn eigen beleving. Jij ook! Als je boos bent zul je er misschien moeite mee hebben om goede dingen in de ander te zien. Andersom geldt hetzelfde. Als je verliefd bent bijvoorbeeld. Dan is de wereld alleen maar prachtig!


Je gevoel weerspiegelt zich in hoe je andere mensen en situaties in het leven ervaart. Let er maar eens op. Het zet je wereld behoorlijk op zijn kop, als je je hier bewust van wordt.Veel mensen geven anderen de schuld...Het is wel even schrikken als je erachter komt dat het niks te maken heeft met andere mensen of dingen. Alles wat je voelt en denkt komt rechtstreeks uit je perfecte zelf.


Niemand kan voor Jou Denken of Voelen

wat is spiegelogie, de engel op de afbeelding vraagt zich dat misschien ook af... Meer weten over Spiegelogie? Klik op de afbeelding!

Als je de hele dag door bewust zou moeten denken en voelen, zou je al je spontaniteit verliezen. Dat kan en mag de bedoeling niet zijn!Stel je ergert je rot aan je buurman. Maar ligt dat echt aan die beste man? Eigenlijk is het een stukje ergernis van jezelf. De buurman weerspiegelt. Hij is op dat moment jouw spiegel! Je kijkt op zo'n moment naar jezelf.


Dat is onmogelijk en dat is maar goed ook. Je wilt niet dat een ander jouw gedachten of gevoelens kan aansturen. Dat zou rare taferelen opleveren. Je zou alle controle over jezelf verliezen. Stel je eens voor hoe dat zou voelen! Dat wil je echt niet! Of wel soms?


Jij alleen hebt macht over hoe je denkt en voelt. Dat kunnen anderen niet voor jouw doen. Hoe je denkt en voelt gaat meestal onbewust. Je let er niet op. Je kunt nu eenmaal niet 24 uur per dag, 7 dagen per week je gedachten en gevoelens bewust sturen en controleren.


Bewust of Onbewust: het zijn Jouw Gedachten en Gevoelens!


Grijp de macht over je leven terug. Neem verantwoording voor jouw gedachten- en gevoelswereld. Jij wilt toch ook de regie in eigen hand houden? Dat begint bij het stoppen met anderen de schuld geven van hoe jij je voelt. Of van wat er in jouw leven gebeurt. Niet meer doen dus!


Doe je dit wel, dan zeg je eigenlijk dat je een speeltje bent met afstandsbediening, dat door anderen gestuurd wordt. Hopelijk geloof je in een andere werkelijkheid! Je bent geen marionette pop. Jij kunt zelf denken en beslissingen nemen over je leven. Het weer, de economie, de politiek, etc. kun je niets verwijten als je leven even niet gaat zoals jij het wilt.


Spiegelogie geeft je de Macht over Jezelf Terug!Alles in het Universum is perfect. Alles bestaat uit energie. Jij en ik zijn energiewezens. Maar ook je huis en die prachtige boom aan de overkant of je hond/kat, etc. zijn opgebouwd uit energie. Die energie maakt dat we een eenheid vormen. We zijn allemaal één. Want we zijn opgebouwd uit dezelfde energie. Een mooie gedachte, vind je ook niet?


Door de aarde en al haar bewoners weer als perfect te leren ervaren, verander je ook je eigen wereld. En vice versa. De wereld wordt er beter van, als iedereen zichzelf helemaal goed vindt!


Je Bent wat je Denkt en Voelt


Als jij gelooft dat het na elf uur 's avonds gevaarlijk is op straat dan is dat jouw werkelijkheid op het moment dat je rond dat tijdstip over straat wandelt. Een ander beleeft het waarschijnlijk heel anders. Dat heeft te maken met je overtuigingen. Overtuigingen heb je jezelf aangeleerd. Gelukkig kun je jezelf betere overtuigingen aanleren.


Je kunt jezelf ervan overtuigen dat het na 11 uur veilig is op straat.


Wat je denkt, geeft een belangrijke boodschap aan jouw gevoel. Je gevoel stuurt die boodschap door naar je lijf. En je lijf verspreidt de boodschapnaar je energie. Je loopt veel prettiger over straat als je denkt dat het altijd veilig is! Het is een kwestie van de knop omdraaien. Jezelf aanleren om andere, betere overtuigingen gaan geloven. Waardoor je je prettiger gaat voelen.


Je hebt de touwtjes zelf in handen. Jij zit achter de knoppen. Je bent je eigen besturingssysteem. Zo simpel is het. Wat jij denkt en voelt, bepaalt mede jouw beleving van de werkelijkheid. En hoe jij de werkelijkheid ervaart is van grote invloed op hoe je leven eruitziet.


Jij bent de Regisseur van Jouw Perfecte Leven!Je bent niet alleen de regisseur. Je bent ook de schrijver van het sprookje dat jouw leven heet. We hebben allemaal ons eigen, unieke verhaal geschreven. Ieder leven heeft een uniek draaiboek. Hoog tijd dus om te gaan doen wat goed voelt. Wat wil je echt? Wil je je oude, beperkende overtuigingen geloven? Of ga je voorhet volgen van je hart?


Luister je liever naar die gemene stemmetjes in je hoofd, die jou vertellen dat het allemaal onmogelijk is? Of leg je die stemmetjes het zwijgen op en ga jij jezelf een nieuw verhaal aanleren. Een verhaal van onbeperkte mogelijkheden in plaats van beperkingen? Wil jij de beren op je weg een lesje leren? Dat kan!


Spiegelogie Geeft Je Leven een Fantastische Wending!


Geloof in je mogelijkheden. Alles is mogelijk. Je kunt alles bereiken. Als je het zelf wilt geloven tenminste! Zit jij ook te veel in je hoofd? Dan regeert het denken je leven als een venijnige tiran. Het kan een oorverdovend lawaai worden in je brein. Daar wordt je niet bepaald gelukkiger van.Ben jij een Denker in plaats van een Voeler?


Je gedachten of je gevoelens volgen? Goeie vraag! Misschien vraagt het jongetje op de foto dat tussen de gordijnen door kijkt zich dat ook af. Hij heeft nieuwsgierige blauwe ogen.


Het jammere is, dat al die gedachten je afleiden van wat je echt wilt. Je raakt steeds verder van je gevoel verwijderd. Door al die herrie hoor je de zachte stem van je hart niet meer! De weg van je gevoel. Want jouw gevoel is altijd wijzer dan je verstand.Spiegelogie leert je dat jouw gevoel de enige goede raadgever is. Veel slimmer dan al die hersencellen bij elkaar.Misschien ben je het niet gewend om je gevoel te geloven. Dat veranderen kan best lastig zijn. Durf jij naar je gevoel te luisteren? Weet je hoe je ermee in contact kunt komen? Lukt het je soms wel en soms ook weer niet? En hoe weet je of je naar je hart of je gedachten luistert? Je bent niet van de ene op de andere dag een gevoelsmens. Daar is wat tijd voor nodig. En oefening.


De Weg van je Gevoel weer Leren Voelen?


Spiegelogie, de weg van het voelen, leer je in een fanclub, dan ga je net zo goed je gevoel leren volgen als de bij op de foto die een eenheid vormt met de roze bloem waarop hij zit.

Stel dat je hebt besloten om meer naar je gevoel te gaan luisteren. Maar je hebt geen idee hoe je dat moet doen in je eentje. Je leest wat boeken, surft rond op het internet. Je bekijkt videos. Maar het blijft ingewikkeld. In je eentje kom je er maar niet uit. Je zou graag gelijkgestemden willen vinden die door hetzelfde proces gaan. Zodat je van elkaar kunt leren.


Gelukkig is daar een Perfecte Oplossing voor!


Heb je wel eens gehoord van een Spiegelogie Fanclub?


Dat is een groepje van ongeveer 6 tot 8 mensen, dat wekelijks samenkomt. Ze oefenen samen in het luisteren naar hun gevoel. En hoe ze een geweldig leven kunnen manifesteren. Stoutste dromen die werkelijkheid worden. Klinkt dat goed of niet?


Huiswerk voor je mee kunt doen met het Spiegelogie Fanclubspel


Voordat je mee kunt doen, is het belangrijk, dat je het "Handboek Spiegelogie" hebt gelezen.

Als lezen niet jouw ding is, dan is er ook nog een Spiegelogie CD. Het maakt niet uit waar je voor kiest. Het boek en de CD geven je beiden alle kennis die je nodig hebt om optimaal profijt te hebben van het fanclubspel.

Als je de CD beluistert is het net of Willem de Ridder bij je in de huiskamer zit. Hij leest het voor op zijn eigen fantastische manier! Een feest voor je oren!Verder zijn er geen voorwaarden om aan het Spiegelogie Fanclubspel mee te mogen doen. Je hoeft dus niet te voldoen aan allerlei rare selectie eisen. Je hebt er geen universitaire studie voor nodig. Geen ingewikkeld gedoe dus. Je neemt gewoon je prachtige zelf mee, met alles erop en eraan. Je hoeft helemaal niets aan jezelf te veranderen.


Je hoeft je ook niet aan te melden, als je voor de eerste keer komt. Als je het adres weet van een fanclubbijeenkomst, ga je er gewoon naartoe. Je zult je meteen welkom voelen, dat weet ik zeker!


Spiegelogie fanclubjes werken met een vast draaiboek. Dat draaiboek noem je het Spiegelogie fanclubspel. Het is een handleiding om het spel samen te spelen. Een spel dat je weer in contact brengt met jouw prachtige gevoel. Die verbondenheid tussen jou en je gevoel maakt het onmogelijke weer mogelijk. Je kunt er bergen mee verzetten! Het is dus een heel leerzaam spel!


Samen spelen is heerlijk. Het spel is serieus met een knipoog. Want we houden niet van moeilijke dingen. Het is zeker niet zwaar op de hand en kent geen dogma's. Dat wil niet zeggen, dat waar je aan werkt geen serieuze zaak is. Maar de spelmethode is er eentje van blijdschap. Een grote brok positieve energie waarin je heerlijk mag onderdompelen.Samen Oefenen en Elkaar Onvoorwaardelijk Steunen: Speel je Ook Mee?


Spelende kinderen als symbool voor het spiegelogie fanclubspel

De deelnemers (we noemen ze ook wel fans) aan het fanclubspel komen elke week bij elkaar. Om te oefenen en elkaar onvoorwaardelijk te steunen. Spiegelogie fans leren hoe je weer Meester over je eigen leven kunt worden! Hoe je fan kunt worden van elkaar en van de hele wereld! Je leert er dat alles en iedereen perfect is!


Als je het leven op die manier leeft, ga je weer genieten! Het leven wordt weer prachtig! De zon gaat ook voor jou weer schijnen. Met een beetje oefenen en steun van je trouwe fans kom je al een heel eind.Sinds ik zelf kennismaakte met het fanclubspel, bleef letterlijk geen steen op de andere!


Misschien vind je het nog een beetje eng?


Heel begrijpelijk! Dat vinden de meeste mensen voor ze mee gaan doen. Ik had hetzelfde toen ik de eerste stap over de drempel zette. Maar dat onwennige gevoel was snel opgelost. Ik ontmoette geweldige mensen. Wildvreemden die mij zomaar steunden. Niet raar naar me keken. Mij al geweldig vonden toen ik binnenkwam. En zo zal het jou de eerste keer ook vergaan. Dat durf ik je te garanderen!Het Fanclubspel Speel je Gezellig in de Huiskamer!


Voor het spelen van het fanclubspel, worden geen zaaltjes afgehuurd. Het speelt zich allemaal af in de huiskamer van één van de deelnemers. Elke week speel je bij iemand anders. Het gaat bij toerbeurt.


Het aanbieden van je huiskamer gebeurt altijd spontaan en vrijwillig! Je bent dus helemaal niet verplicht om de rol van gastvrouw/-man op je te nemen als je dat niet wilt. Of als je situatie dat niet toelaat.Het leuke is, is dat een Spiegelogie Fanclub geheel gratis. Je hoeft geen contributie te betalen! Er is geen lidmaatschap.


Je bent ook niet verplicht om elke week te komen! Sterker nog: je hoeft je niet eens af te melden als je niet komt. Vrijheid en blijheid dus! Er zijn geen enge verplichtingen. Niemand die je ter verantwoording roept. Je hoeft geen reden te geven als je een poos afwezig bent geweest. Niks van dat!


Er zijn honderden Spiegelogie Fanclubs


Er zijn honderden fanclubjes in de Benelux. En naar schatting vele duizenden spiegelogie fans. Allemaal mensen zoals jij en ik. die graag weer een gevoelsmens willen worden. Ook jij bent welkom om weer vanuit je hart te gaan (leren) leven! Jij bent het waard om er een prachtig leven van te gaan maken. Dat is waar Spiegelogie over gaat.


Als je meedoet heb je er meteen een berg trouwe fans bij. Mensen die jou onvoorwaardelijk steunen. Ze houden gewoon van jou, precies zoals je bent. Je bent al perfect. Of je elkaar kent of niet, dat maakt niets uit. Want leden van jou fanclub zien alles en iedereen als perfect.


Ik zie de perfectie in jou! In ieder mens. In ieder dier! In iedere plant, boom, in iedere rots! De perfectie in iedere situatie ervaren is fantastisch! Er worden ook speciale Spiegelogie weekenden georganiseerd. Meer informatie vind je op de website van Willem de Ridder, de grondlegger van Spiegelogie in de Benelux.Als je op zoek bent naar een spiegelogie fanclub bij jou in de buurt, klik dan hier. Of start gewoon je eigen fanclub!Dat is het mooie aan Spiegelogie. Je hoeft je nergens bij aan te sluiten. Iedereen kan het met wat basiskennis helemaal zelf doen!


Je kunt een fanclubje vormen met je vrienden, collega's, gezinsleden, je buren, etc. Het maakt niet uit. Met wie je maar wilt. Je kunt het Spiegelogie fanclubspel zelfs met twee personen spelen. Dus jij en je partner bijvoorbeeld. Helemaal perfect toch! 
Spiegelogie heeft mijn leven een geweldige wending gegeven. Zo geweldig, dat het een belangrijk onderdeel is van Jouw Spiegeltje. Aanvankelijk ging hij alleen maar daarover. Jouw Spiegeltje bestaat alweer bijna 20 jaar!

Sinds kort hebben ik zelfs mijn eigen domeinnaam! Hoera! ;-)Wat vind Jij van Spiegelogie? Deel Hier je Fantastische Ervaringen!
HomeSpiegelogie 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijvenSpiegelogie Boekentips: