jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie


Wat is een Aura?

Alles Over jouw Persoonlijke Energielichaam


Je Aura is jouw Persoonlijke Energielichaam, copyrights: jouwspiegeltje.nl

Heb jij je wel eens afgevraagd wat een aura is? In deel 1 van deze 4-delige special over aura's leer je er alles over. Binnen no time ben je zelf een aura expert! Het eerste waar de meeste mensen aan denken bij aura's is een verzameling van kleuren rondom mensen en dieren. Maar een aura is veel meer dan dat. Aura's zijn spectaculair! Ze vertellen niet alleen alles over je gezondheid. Het is veel meer dan dat. Aura's omvatten veel meer dan jij nu denkt.


Als je dit artikel hebt gelezen, weet jij er ook alles over. Het is de vraag of je de spectaculaire technologie ooit helemaal kunt begrijpen! Aura's gaan ons denken deels te boven! Gelukkig blijft er genoeg over, wat we wel kunnen bevatten. Heb je zin om samen een poging te wagen? Welkom in de wondere wereld die Auraland heet!


Je Aura is jouw Persoonlijke Energielichaam


Ben je nieuw in de wereld van Aura's? Geen probleem! Ik leg het je in het kort uit. Een aura is niets meer en niets minder dan een elektromagnetisch veld. Je aura is dus een energievorm. Energie is altijd in beweging. Je aura is dat dus ook. Jouw en mijn elektromagnetische veld trilt en beweegt voortdurend in spiraalachtige bewegingen. Dat is een kenmerk van energie. Energie beweegt altijd in cirkel/spiraalvorm.


Advertentie


Wat is er zo bijzonder aan Aura's?


Het antwoord is simpel: omdat ze verder gaan dan onze geest kan begrijpen. Wij denken in lijntjes. Recht toe, recht aan. Onze geest is hooguit zover ontwikkeld dat hij op driedimensionaal niveau kan denken.


Driedimensionaal denken is het vermogen om in heden, verleden en toekomst te denken. Je denkt in tijd. Je denkt in beelden. En dat is het wel zo'n beetje. Behoorlijk beperkt, want tijd bestaat niet in het Universum.


Het begrip Aura's is niet te bevatten met ons driedimensionale bewustzijn. Daarvoor is het te beperkt. Een aura trilt namelijk zowel inwendig als uitwendig.


Kort uitgelegd: de energie van je aura is een stromend kanaal. Je aura staat nooit stil! Het is een electromagnetische schil dat rondom je lichaam altijd aan het trillen is. Jouw aura is een kanaal waarin de energie van je emoties, gedachten en onderbewustzijn stroomt.


De Overeenkomst tussen Je Aura en Je Wi-Fi verbinding


Mensen die verbonden zijn met internet via een WiFi verbinding, draadloos internet werkt hetzelfde als jouw aura.

Draadloos internet werkt eigenlijk hetzelfde als jouw aura. Het modem ervan zendt voortdurend elektromagnetische golven uit, die alle kanten op bewegen. Die golven bereiken weer andere modems, die het internet op jouw scherm toveren.


Dat is bijna magisch! Jouw aura schild is ook een soort modem. Hij communiceert voortdurend met andere aura's van mensen, dieren en zelfs voorwerpen. Alles heeft een aura. Omdat het hele Universum energie is.Iedere aura is uniek!


Omdat ieder levend wezen en voorwerp uniek is. Jij straalt een andere trilling uit dan je vriend/vriendin. We zitten allemaal op een bepaalde golflengte. Die wordt weerspiegeld door jouw aura-energie. We zenden als een soort radio voortdurend signalen uit. Tegelijkertijd ontvangen we de alles wat anderen uitzenden. Dit gebeurt voortdurend. Het stopt nooit.


Gelukkig gebeurt dat allemaal op onbewust niveau. Je zou stapelgek worden als je jouw "aurazender en ontvanger" de hele dag aan had staan. Dat zou betekenen, dat je alle beelden, gevoelens, gedachten, emoties, etc. van anderen voortdurend bewust zou beleven. Dat is te veel informatie om te kunnen verwerken.Je kunt Aura's niet met je Fysieke Ogen ZienOnze hersenen zijn niet in staat de aura in beelden om te zetten. Daarom zie je ze niet met je fysieke ogen. Zelfs mensen die auralezer zijn, zien ze niet de hele dag door. Pas als ze de knop omzetten, zijn deze mensen in staat jouw energieveld waar te nemen. Ze kijken met hun derde oog. Het is een spirituele waarneming.Met wat oefening kan iedereen leren om aura's waar te nemen.


Het leren zien van aura's kost tijd. Een aura voelen is veel makkelijker. De meeste mensen kunnen dat. Probeer het eens met deze simpele oefening:


Open je handen en breng ze zo'n 30 centimeter van elkaar vandaan. Richt de binnenkant van je handen naar elkaar toe. Je zult na verloop van tijd een soort warmte gaan voelen. Bingo! Dat is dus aura-energie. Je ziet het niet, maar je voelt het wel. Vrijwel iedereen kan dit.
Hoe ziet een Aura eruit?


een kirlianfoto van de menselijke aura. Copyrights: jouwspiegeltje.nl


Aura's worden vaak afgebeeld als een soort cirkel of eivorm, die uit diverse lagen bestaat. Dat doet men naar mijn bescheiden mening alleen maar om het visueel te maken.Het is lastig om iemand uit te leggen hoe iets eruitziet, als die ander het niet kan zien.


Ga maar uitleggen hoe de kleur geel eruitziet aan iemand die vanaf zijn geboorte blind is. Dat is onmogelijk. Toch hebben mensen graag een beeld bij een verhaal. Vandaar de bekende plaatjes. Zo kun je je er een betere voorstelling van maken.


Vaak is hij ook een beetje cirkelvormig. Maar aura's kunnen nog veel meer vormen aannemen. Een aura verandert constant van vorm en kleur. Het energieveld is een momentopname van hoe jij je voelt, hoe je denkt, hoe je lichamelijke gezondheid is, etc.Als je bijvoorbeeld heel boos bent tijdens een ruzie, kun je je vast voorstellen dat jouw energie er anders uitziet, dan wanneer je de liefde bedrijft. De energie van negatieve emoties zoals angst, woede en verdriet trilt minder snel, dan de energie van positieve emoties zoals liefde, dankbaarheid, vrolijkheid, etc.


Zodra je gemoedstoestand verandert, verandert jouw aura-energie ook. Hetzelfde geldt voor als je iets aan het eten bent, naar bepaalde muziek luistert, als je naar de televisie kijkt, etc. Alles wat je doet, denkt, voelt en zegt beïnvloedt de kleur, vorm en trillingssnelheid van je aura.Is er een Verschil tussen Aura's en Chakra's?


Boeddha, afgebeeld met een energieveld en aura om zich heen, belichaming van de energie waaruit aura's en chakra's bestaan


Voor veel mensen is dit verwarrend. Want je hebt een aura en je hebt chakra's. Beiden behoren tot jouw persoonlijke energie. Je chakra's zijn onderdeel van je aura. Het zijn kernpunten.


De hoofdcentrales van je aura zijn energievelden. Je noemt dit chakra's. Ieder mens heeft 7 belangrijke chakra's en nog enkele andere die minder bekend zijn.


Ik zal de 7 basis chakra's in aparte artikelen behandelen. Lees hier alvast alles over hoe je je eerste chakra in balans kunt brengen.


Meer over je tweede chakra kun je hier lezen. En als je benieuwd bent naar je kruinchakra, klik dan hier.Er is wel een verschil tussen aura's en chakra's. Aura's trillen aan de buitenkant. Je chakra's doen hetzelfde aan de binnenkant. Maar het blijft dezelfde energie. Jouw energie is een unieke blauwdruk van wie en wat jij bent. Er is niemand die er zo eentje als jij heeft. Jij weerspiegelt jouw unieke, prachtige aura. Inclusief chakra's.Je Aura Is een Kleurrijk Geheel

aurakleuren op deze artistieke foto. Copyrights: jouwspiegeltje.nl


Jouw energieveld weerspiegelt wie jij bent. Het vertelt alles over je lichamelijke, geestelijke en spirituele gezondheid. Die uit zich in de kleuren van je aura. Al die kleuren hebben hun eigen betekenis. Ze maken deel uit van jouw energie en zijn constant aan verandering onderhevig. Ze kunnen in een paar seconden tijd van kleur en kleurdiepte veranderen. Dat heeft allemaal te maken met jouw fysieke, geestelijke en spirituele conditie.


In een later artikel ga ik in op de uitleg over de kleuren van jouw aura. Wat ze betekenen en hoe je ze kunt beïnvloeden. Leuk! Zodra het online staat verschijnt hier een link. Natuurlijk wordt die ook vermeld in de Spiritualiteit rubriek op jouwspiegeltje.nlHeb jij wel eens een aura gezien?


Heb je er vragen over of wil je iets anders kwijt over aura's? Plaats dan een reactie! Of neem contact met me op. Ik reageer altijd persoonlijk op jouw fanmail en reacties!


HomeSpiritualiteitWat is een Aura?
 

Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven