jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie


The Law Of Attraction

Over de Magische Wet van de Aantrekkingskracht


The Law of Attraction in Actie: alles over de wet van de aantrekkingskracht!


The Law of Attraction, oftewel de Wet van Aantrekkingskracht, gaat uit van het "like attracts like principe". Het gelijke trekt het gelijke aan. Je krijgt meer van waar je energie aan geeft. De Wet van de Aantrekkingskracht gaat er vanuit dat niets je zomaar overkomt. Je creëert je leven zelf. Je trekt alle omstandigheden, mensen en gebeurtenissen in je leven aan. Meestal doe je dat onbewust.


Als je je in de Wet van de Aantrekkingskracht verdiept, leer je nieuwe manieren van denken en leven. Maar ook nieuwe verantwoordelijkheden. Je kunt nooit meer anderen of je omstandigheden de schuld geven van je situatie. Zodra je aan de slag gaat met de Law of Attraction, verandert je leven. Er is dan geen weg meer terug!


Jij en ik trekken alles zelf aan in ons leven


Meestal onbewust. Veel mensen weten diep van binnen wel dat het zo werkt. Jij misschien ook wel. Anders was je hier niet! Ook al begrijp je wel hoe het ongeveer werkt, misschien heb jij moeite mee om precies datgene aan te trekken wat je zo graag wilt manifesteren.


Advertentie


Je bent zeker niet de enige!


De meeste mensen hebben geen idee, hoe ze de Wet van de Aantrekkingskracht doelbewust in hun voordeel kunnen gebruiken! Maar gelukkig heb je deze site gevonden. Dat is geen toeval! Hier kun je alles te weten komen over hoe the Law of Attraction werkt! En hoe je hem in je voordeel kunt laten werken!


Abraham Hicks Law of Attraction groep: doe gratis mee!

Geef je op voor de *gratis* online Abraham Hicks Law of Attraction groep!

In het najaar van 2017 ga ik van start met een tweede Abraham Hicks Law of Attraction oefengroep. Jouw deelname is gratis! De sessies vinden wekelijks plaats via een (geheime) groep op Skype.


Momenteel is er al een Abraham Hicks oefengroep actief

Dit is een fantastische groep mensen, die willen knallen! Het is een groot succes! We leren, delen en motiveren elkaar om het beste uit onszelf te halen! Het is een kleine groep mensen, die gelijkgestemd zijn, een positieve houding hebben en elkaar steunen in alle opzichten! Ik ben trots op "mijn" groep!


Wil jij ook meedoen?


Ben jij super gemotiveerd om al je dromen, wensen en doelen te bereiken? Wil je de diepte in met de Wet van de Aantrekkingskracht? Ook jij kunt alles zijn, alles hebben en alles doen wat je wilt! Niets is te gek. Maar succes komt niet vanzelf aanwaaien natuurlijk! Je moet er wat (prettige en positieve) dingen voor doen en nieuwe denk- en voelpatronen aanleren.


Zie je dat zitten? Klik dan hier voor meer informatie!Succesvol zijn met de Wet van de Aantrekkingskracht!


Succesvol zijn met de Wet van de Aantrekkingskracht!

Wil jij weten hoe je de Wet van de Aantrekkingskracht met succes kunt toepassen? Lees dan snel mijn 10 gratis tips! Heel veel mensen, jij misschien ook wel, worstelen met het manifesteren van hun wensen. Ze affirmeren, mediteren, visualiseren en lezen zich suf en toch lukt het maar niet.

Misschien is dit herkenbaar voor je. Je bent zeker niet de enige!


Gelukkig sta je er met Jouw Spiegeltje nooit alleen voor!


We zijn er om jou te steunen. Ook jij kunt een bewuste creator worden en blijven. Het is eigenlijk heel makkelijk, zodra je de kunst van doelbewust creëren beter verstaat!


Lees snel verder...
Dankbaar zijn Verrijkt je Leven!Dankbaar zijn voor de grote en kleine dingen verrijkt je leven. Het helpt je ook bij het beoefenen van the Law of Attraction. Dankbaarheid is een krachtige energie die gelijk staat aan de hoogste vorm: Liefde voor alles in je leven!

Dankbaar zijn en de wet van de aantrekkingskracht gaan hand in hand. Dankbaarheid is een magische tool om meer positieve dingen aan te trekken in je leven. De beroemde "attitude of gratitude", is het geheime ingrediënt voor een gelukkig leven.

Als je een dankbaar mens bent, heb je de sleutel ontdekt, waarmee alle deuren naar wat jij maar wilt zich zullen openen.


Een dankbaar leven is een verrijkt leven!Lees in dit artikel waarom en hoe ook jij een dankbaar mens kunt worden!The Law of Attraction: Praktijk en Theorie


Een boek lezen over de Wet van de Aantrekkingskracht, betekent niet dat je van vandaag op morgen miljoenen op je bankrekening hebt staan! Er is een groot verschil tussen weten en doen! De Law of Attraction gebruiken is makkelijk, maar het heeft tijd nodig, voor je helemaal doorhebt hoe het werkt. Het is een manier van leven, waarbij je nieuwe en andere gewoontes moet aanleren. Dat duurt even. Heb geduld! Neem alle tijd die je nodig hebt!

Je bent jarenlang volgestopt met andere informatie. Namelijk dat alles in het leven je overkomt. Zo zijn de meeste mensen opgevoed en geconditioneerd. Onze ouders hebben ons geleerd, wat zij weer van hun ouders leerden. Hen valt niets te verwijten.


Nu je hier bent beland, is er iets in jouw ontwaakt. Je bent hier niet zomaar. Diep van binnen weet je, dat het ook anders kan. Dat je geen slachtoffer van je omstandigheden bent. Diep van binnen voel je dat er een Creator in jou verscholen ligt. Je bent begonnen aan je spirituele ontwakingsproces! Dat maakt jou anders dan de rest!The Law of Attraction is geen Geloof!


Hoe werkt het manifesteren van je ideale leven? Hoe pas je het toe in je dagelijkse manier van leven en denken? Hoe kun je de Wet van de Aantrekkingskracht naar je hand zetten? Kun je hem bewust manipuleren zodat de Law of Attraction in jouw voordeel gaat werken in plaats van tegen je?


Het antwoord hierop is absoluut "Ja!" Als je the Law of Attraction echt met hart en ziel begrijpt en ernaar leeft, dan kun je hem altijd voor je laten werken! The Law of attraction werkt altijd, onder alle omstandigheden en voor iedereen. De kunst is de Wet van de Aantrekkingskracht bewust in te zetten. Dat begint met verdieping in hoe hij werkt.


Je werkt nu al met the Law of Attraction


Zelfs als je je er niet van bewust bent. Al geloof je niet in the Law of Attraction. Dat hoeft niet. De Wet van Aantrekking is een wetmatigheid, net als andere universele natuurwetten. Het is geen geloof. Het heeft niets met religie te maken.


De Wet van de Aantrekkingskracht werkt altijd en overal. Als je wakker bent, als je slaapt, als je werkt, eet, drinkt, gaat stappen, met vakantie bent of op bent bezoek bij je schoonouders ;-) 


The Law of Attraction werkt zoals de Wet van de Zwaartekracht


Het proces stopt nooit! De Law of Attraction houdt nooit op met te werken. Het is een universeel principe. Zolang het Universum waarin we leven bestaat, zal de Law ook blijven werken.


Zou het niet dwaas zijn, als ik niet in zwaartekracht zou geloven? Zo'n geloof zal je niet redden, als je zonder parachute uit het vliegtuig springt.


Of je nu wel of niet in zwaartekracht gelooft, je stort gewoon neer. Dat is een wet. Net als the Law of Attraction ook een wet is. Of je erin gelooft of niet: gelijk trekt altijd gelijk aan.


Hoe Werkt de Law of Attraction?


De Law of Attraction gaat hand in hand met de Wet van Oorzaak en Gevolg. Beiden zijn gebaseerd op universele wetten.


Iedere religie kent het "actie is reactie" principe. Met andere woorden: Je voelt, doet, denkt, zegt, etc. iets (oorzaak). Daarmee zet je een reactie in werking.


Je plant een spiritueel zaadje. Als je het zaadje laat kiemen groeit er uiteindelijk een plant uit (gevolg).


Abraham Hicks Nederland Inspiratie Meetings Den Haag


Abraham Hicks Nederland: oefenen met de lessen van Abraham Hicks, die via Esther Hicks  worden gechanneld. Op de foto Esther Hicks en haar man Jerry Hicks (RIP)

Ben jij al fan van Abraham Hicks? Dan heb ik goed nieuws voor je, want vanaf nu kun je gratis meedoen met de Abraham Hicks Nederland.

Meer weten over Abraham Hicks Nederland? Klik snel hier!


The Law of Attraction als Eerste Hulp bij Schulden Gebruiken

The Law of Attraction als Eerste Hulp bij Schulden Gebruiken?


Heb je met spoed geld nodig? Leer hoe je de Law of Attraction kunt gebruiken als eerste hulp bij schulden!


Maak kennis met 3 onbekende methodes om vaak al binnen 1 dag geld te manifesteren! Voor mij werken deze 3 simpele geldtechnieken in ieder geval fantastisch! Ik hoop met hart en ziel dat ze ook voor jouw overvloed zullen werken! Wie niet waagt, die niet wint! Lees er snel meer over...Positief Denken, Affirmaties en de Law of Attraction


De Law of Attraction en Positief Denken zijn elkaars beste vrienden. Affirmaties helpen je om wat je graag wilt in je leven aan te trekken. Daar besteed ik veel aandacht aan.


Vandaar dat ik een aparte rubriek heb gewijd aan de kunst van positief denken en affirmeren.


Lees alles over wat affirmaties zijn, hoe je ze succesvol kunt gebruiken en nog veel meer over de kunst van affirmeren! Er komen regelmatig nieuwe artikelen bij, dus kom af en toe eens kijken wat er voor moois te vinden is!


Affirmeren: de Kracht van Positief Denken in een Notendop


affirmeren doen we allemaal, ook deze twee lachende meisjes op de cover fotoAffirmeren doe je dag en nacht, zonder dat je er erg in hebt. Als je affirmaties bewust gaat gebruiken, kun je je leven in alle opzichten een positieve boost geven!


Wat is affirmeren precies? Werkt het voor iedereen? En kan ik het ook leren?


Ja hoor, dat kan! Met een beetje oefenen kan iedereen affirmaties gebruiken! Jij ook! Meer weten?  Lees verder....


Overvloed Manifesteren Leer je Gratis op Jouwspiegeltje.nl


Duik met een speelse meditatie in de zee van overvloedWil jij ook graag meer plezierige overvloed in je leven? Dat kan je nu op Spiegeltje leren met de gratis cursus Overvloed Manifesteren!

Het kost je niets en je hoeft je nergens voor in te schrijven.

Al het materiaal verschijnt op de website! De Law of Attraction is voor iedereen. Dus ook als je (nog) niet genoeg geld hebt om een cursus te kopen!

Anoniem. Veilig. Op een tijd en plek die jou uitkomt!

Geven en Ontvangen: Trek meer Overvloed aan door Gul te Geven!

geven en ontvangen in liefde en dankbaarheid, gesymboliseerd door twee handen die een vlinder dragenHij gaat over de Wet van Geven en Ontvangen. Als je meer overvloed wilt in je leven is dit eigenlijk de belangrijkste wet uit het spirituele wetboek van de Law of Attraction!

Door gul te geven, ontvang je automatisch meer van wat je geeft.

Je hoeft geen miljoenen euro's te schenken om de wet van de aantrekkingskracht in je voordeel te laten werken!

Hulp uit het Universum Nodig?

Een toverstokje en de beroemde hoge hoed: ook jij kunt je een bestelling aan het universum doen!

Jouw gedachten, gevoelens, wensen en verwachtingen werken als het doen van een bestelling bij het Universum. 


Dit "Universele Postorderbedrijf" levert je bestellingen trouw af. Zonder te beoordelen of je het ook echt nodig hebt.

Je Krijgt Altijd wat je Wenst


We wensen wat af in het leven. Of het nu een diepe, spirituele wens is, of een verwensing.


Het zijn allebei wensen. Hoe groter jouw verlangen, hoe meer signalen je uitzendt naar het Universum.


Heb Jij The Secret al Gelezen?

De film en het boek van The Secret zijn een grote aanrader, op de foto zie je het boek.The Secret is trouwens ook een mooi naslagwerk. Een boek met antwoord op de praktische kant van The Law of Attraction. 


Het boek is ook fijn als je toe bent aan een "spirituele opfriscursus"


Als je niet van lezen houdt is de film "The Secret" misschien meer geschikt voor jou.


Beiden, het boek en de film, zijn het meer dan waard om in de kast te hebben staan.
Het Verschil tussen Wensen en Nodig Hebben


the Law of Attraction is als een magneet: je trekt aan wat je uitzendt.

De kracht van gedachten is veel groter dan je je misschien wel beseft. Gedachten hebben energie. Ze hebben intentie.

Je hebt er dus een bedoeling mee. Of dit nu expres (bewust) is of niet (onbewust).
De Law of Attraction leert je, dat al je gedachten, woorden, gevoelens, e.d. manifestatiekracht hebben. Ze zijn geladen met energie. Met die energie materialiseer je alles wat je (ver)wenst.Zo kan het dus gebeuren dat de "bestelling" die je hebt gedaan, letterlijk wordt afgeleverd door het Universum. Als je bijvoorbeeld vaak zegt: "Ik wil niet alleen door het leven gaan", dan heeft het Universum een andere interpretatie, dan wat je echt bedoelt!Het Universum kent geen wel of niet. Je bestelt dus eigenlijk "alleen zijn". En waar jij energie aan geeft wordt groter!  Dat is zo'n Universele wet waar de Law of Attraction veel waarde aan hecht. Oppassen geblazen dus met wat je wenst! Want je krijgt er meer van. Spiegelogie gaat hier trouwens ook van uit.


Het Universum oordeelt nooit


Alleen mensen oordelen en geven emoties aan dingen. Wij noemen dingen bijvoorbeeld "goed" of "slecht" aan. Dat doet het Universum nooit. Het Universum oordeelt niet. Daarom zie je dat "slechte mensen" steenrijk zijn en "goede mensen" soms in armoede leven.


Het Universum is net zoals Sinterklaas op de foto. Je krijgt wat je op je verlanglijstje zet!
Het Universum is net Sinterklaas.


Je krijgt wat je op je verlanglijstje zet!

Bij de Goedheiligman moet je heel duidelijk aangeven wat je graag wilt krijgen.

Stel je wilt paarse knikkers. Als je alleen maar knikkers op je verlanglijstje zet loop je het risico dat je groene knikkers krijgt. En zo werkt het ook met de Wet van de Aantrekkingskracht!


Hoe specifieker jouw wens/intentie, hoe groter de kans is dat je wensen zich manifesteren. Jij bent de schrijver van je eigen levensscript! Pas dus op je woorden!


The Law of Attraction Toepasssen is Heel Makkelijk!Ik hoef niets te doen: Moeiteloos Manifesteren met the Law of Attraction, net als de Lotus die uit een modderpoel opbloeit, zomaar...
Ik hoef niets te doen!

Het is eigenlijk zoals met alles in het leven. Je kunt het zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt.

Spiegeltje kiest graag voor gemak. Wist je dat je wonderen kunt manifesteren door niets te doen?

Dat schijnt zelfs beter te werken dan je krampachtig in te spannen! Klinkt als muziek in de oren. Hemelse muziek wel te verstaan.Spiritualiteit en the law of attraction gaan hand in hand zoals de twee vogeltjes op de foto vrolijk fladderen.
Spiritualiteit en de Law of Attraction


Spiegeltje doet er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.


Fastfood spiritualiteit maar dan wel aangevuld met spirituele vitamines en mineralen voor je spirituele gezondheid! Ga zo fast of slow als je zelf wilt!Geen oppervlakkigheid, wel toegankelijke diepgang. Zo is Spiegeltje! Positief en lief. Wars van ingewikkeldheid!Spiegeltje blijft deze pagina opfrissen. Er zullen regelmatig leuke dingen bijkomen. Hou de Law of Attraction pagina dus scherp in de gaten.


Misschien heb je in de tussentijd wel zin in inspiratie? Een mooie positieve spreuk om je dag mee te beginnen (of voortzetten)? Dan is het fanspiratie orakel echt iets voor jou!
Welke rol speelt the Law of Attraction in Jouw leven? Deel je ervaringen, vragen, suggesties!  Ik vind het heel erg leuk om van je te horen!


Laten we samen onze werkelijkheid co-creëren! Samen gaat het nog sneller! En het is leuker met meerdere liefdevolle Spiegeltjes om je heen!HomeLaw of Attraction

 


 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven