jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

AdvertentieStop met Klagen in 30 dagen!

Doe jij ook mee met de Challenge?


Deze boze aap daagt je uit om mee te doen met de "Stop met Klagen in 30 dagen Challenge"

Doe ook mee met de Stop met klagen in 30 dagen challenge! Natuurlijk heb al vaker gehoord dat je moet stoppen met klagen. Ergens weet je in je achterhoofd dat je van klagen niet gelukkiger wordt. Toch leven we in een maatschappij vol mopperaars. De klantenservices van grote bedrijven kunnen je er alles over vertellen. Ook kranten zijn je stille getuige. Televisieprogramma's maken er dankbaar gebruik van onze klaagcultuur. We smullen ervan. Steen en been klagen helpt niet. Is er een beter alternatief? Hoe leer je het af om over het minste of geringste te vervallen in hopeloos gejammer?


Stop met Klagen over alles wat je niet zint


Klagen is geaccepteerd in onze maatschappij. Alsof het doodnormaal is om als brompot door het leven te gaan. Er zijn zelfs veel mensen die beweren, dat een potje klagen goed voor je is! Of dat het onmogelijk is om te stoppen met klagen.


Advertentie
Het voortdurend zeuren en mopperen over van alles en nog wat is een gewoonte. Het is zo geaccepteerd, dat een overgrote meerderheid van de mensen vindt, dat het erbij hoort.


Zelden worden er resultaten mee geboekt. Dat wordt dan als bewijs aangevoerd, dat klagen helpt. Maar is dat echt waar? Of is het gewoon een smoesje om zelf helemaal los te gaan in gejammer over ditjes en datjes?


Mensen zijn goed in klagen. Ze doen het over vrijwel alles. Over het weer, de politiek, ambtenaren, de economie, de partner, tegenslag in het leven, de baas op het werk, etc. De lijst is eindeloos. Een klager vindt altijd een gretig publiek. Zijn klachten zijn voor velen herkenbaar. Voor je het weet, doe je mee met de klaagzang.


Zelden hoor je iemand zeggen: "Stop met klagen". Doe je dat wel, dan kan dat op flink wat weerstand rekenen. "Jij begrijpt er ook niks van", zal het antwoord zijn. Iemand anders laten stoppen met klagen, heeft niet zoveel zin. Je kunt alleen jezelf veranderen. 


Stop met Klagen: wat wil je nou echt?Het beste tegenovergestelde van klagen is oplossen. Want dat is wat je echt wilt, als je een tirade houdt over alles wat er volgens jou niet deugt. Eigenlijk wil je dat waarover je klaagt ophoudt.


Klaag je over het weer, dan wil je dat er wat verandert. Klaag je over die vervelende baas, dan wil je dat die situatie wordt opgelost. Eigenlijk wil je je lekker voelen. Je wilt genieten van je leven.
Stop met Klagen en word Gelukkiger!


Een veelgehoorde stelling over klagen is, dat het je zou opluchten. Dat is deels waar. Tijdelijk ervaar je opluchting. Vergelijk het maar met een pan water die overkookt. Je blaast stoom af, omdat wat aan je knaagt, explodeert. Het gas gaat weer op een lager pitje. Maar het water (je situatie) borrelt nog steeds. 


klagen is als een pan water die overkookt, je blaast stoom af, maar van binnen blijft het sudderen, op de foto een pan kokend water


Je bent even afgekoeld, maar je hebt niets opgelost. Die borrelende pan water staat nog altijd op het gas. Van binnen suddert het nog na. Voor je het weet, kookt je pan alweer over. Tot ook die stoom weer van de ketel is. Een vicieuze cirkel van frustratie, stoom afblazen en weer frustratie opbouwen.


Hoe meer energie je ergens in stopt, hoe meer je terugkrijgt


Zo werkt de Wet van de Aantrekkingskracht. Zelfs als je er niet in gelooft. Als jij denkt: "Ik voel me beroerd, ik voel me zo klote, ik kan er niks aan doen, het wordt alleen maar erger", dan voel jij je binnen no time een wrak.


Andersom kan het ook. Weet je nog hoe het voelt om verliefd te zijn? Je wereld kan niet meer stuk. Je bent magnetisch voor alles wat fijn en heerlijk is. Wat Eeuwige Klagers eigenlijk Willen


Als je ergens over klaagt, wil je je eigenlijk beter voelen. Omdat je het gevoel hebt, dat je machteloos bent in je situatie, klaag je. Je bent zelfs gaan geloven, dat klagen je helpt om je beter te voelen. Maar het is alleen maar stoom afblazen. De situatie verandert niet.Al klaag je steen en been over het slechte weer op dat moment, de zon gaat er niet door schijnen. Al ben je nog zo boos op je baas of op je partner of op de politiek, er verandert helemaal niets.
Hoe wil jij je voelen?


Ik weet zeker dat jij je niet boos, gefrustreerd, verdrietig, machteloos, etc. wilt voelen. Je wilt blij zijn. Je krachtig en vrij voelen. Dat kan! 


Hoe je omstandigheden ook zijn. Je kunt je onder alle omstandigheden goed voelen. Je goed voelen is een keuze.


Als je je goed voelt, heb je niets om over te klagen. Je kunt leren om je zo goed te voelen, dat je nooit meer een reden hebt om te mopperen.Stoppen met Klagen: Hoe Doe Ik dat?


Omdat klagen voor velen een soort tweede natuur is, lijkt ermee stoppen lastig. Ooit was ik zelf zo'n zeurpiet. Niets deugde. Ik had overal commentaar op. En daardoor zag ik alleen nog maar, wat niet goed was.


Doordat mijn mindset zo was, ging alles fout in mijn leven. Het is echt waar, dat waar je het meeste mee bezig bent ook op je pad komt. Pas toen ik kennismaakte met Spiegelogie, leerde ik dat het ook anders kan. Ik leerde dat als je verantwoording neemt voor je leven, je je beter voelt.


Geloof jij dat je alles aantrekt in je leven?


Ik wel. Als je je afstemt op rampspoed, dan kun je het verwachten. Gelukkig kun je dat veranderen. Je kunt je gedachten en wat je gelooft makkelijk bijstellen.Gedachten en Gevoelens zijn EnergieStop met klagen, want gedachten en gevoelens zijn energie!

Gedachten zijn verbonden met je gevoelens en emoties. Jij staat aan het stuur van wat je denkt. Op die manier bepaal je, hoe je je voelt. Wat je denkt en voelt, zendt een signaal uit. Jij bent een krachtige zender en ontvanger. Je krijgt wat je verwacht.


"Thoughts Become Things"


De bewustwording van hoeveel invloed je hebt op alles in je leven, is een bevrijding. Ik heb geleerd de regie over te nemen. Vandaar dat ik altijd tegen mezelf zeg: "Stop met klagen!"


Hoe meer je klaagt, hoe erger het wordt. Je zendt je klacht uit naar het Universum. Dat is een enorme lading negatieve energie. Die energie manifesteert zich in situaties en omstandigheden in je leven.Gezond alternatief voor Eeuwige Klagers


Jij bepaalt wat je in je pan stopt om te koken. Jij bepaalt of je het laat overkoken, of het recept aanpast. Zo simpel is het.


Het begint ermee, dat je openstaat voor verandering. Als je het anders wilt doen, dan is het makkelijk om te stoppen met klagen. Voor mij was het makkelijk en voor jou ook. Je leven wordt zoveel leuker als je nooit meer een reden meer hebt om te klagen!de nooit meer klagen techniek


stop met klagen in 30 dagen techniek

Of je nu veel of weinig klaagt maakt eigenlijk geen verschil. De intentisiteit waarmee je klaagt wel. Hoe bozer je bent, hoe meer negatieve energie. Maar intens klagen of mild klagen: het blijft je focussen op dat wat je niet hebt. Of wat er niet is.


Klagen is een beleving van je situatie. Stop met klagen, want je krijgt meer van waar je je aandacht op richt. Gegarandeerd! Je kunt je aandacht dus beter richten op je goed voelen.


Richt je aandacht niet op de realiteit waarover je moppert. In plaats daarvan richt je je op dingen die jou in het algemeen een goed gevoel geven.


Waar geniet jij intens van?


Van muziek? Een warm bad? Je favoriete gerecht? Je hond? Waar krijg jij warme gevoelens van? Wat vervult je met geluk, liefde, plezier, etc.?


Iedere keer als je op het punt staat om te klagen roep je jezelf terug. Of je nu hardop wilt klagen of in stilte. Stop met klagen! Zeg tegen jezelf. En zeg: "Het kan anders, ik wil me fijn voelen".


Vervolgens ga je denken aan datgene waar jij zo blij van wordt. Voel het in al je vezels. Je zult merken dat je nog meer fijne gedachten krijgt. Laat die toe. Het is een teken dat je goed bezig bent. Je krijgt meer van wat je denkt en voelt. Prima dus!


Je kunt dit ook doen op andere momenten. Oefen zoveel mogelijk in het je heerlijk voelen. Hoe meer je oefent, hoe krachtiger de energie. Je zult snel resultaat voelen en zien! Benut ieder vrij moment om je een paar minuten te focussen op gevoelens van geluk en plezier.Doe de Stop met Klagen in 30 dagen Challenge!


Probeer bovenstaande methode 30 dagen uit. Fluit jezelf terug voor je begint met je klaagzang. Stop met klagen en voel je heerlijk. Hou je bezig met wat je werkelijk wilt en hoe je je echt wilt voelen. Weiger nog langer je energie weg te geven aan wat je dwars zit.


Als het schelden op het weer ervoor zou zorgen dat het altijd lekker weer is, dan zou ik doorlopend klagen. Maar we weten allemaal, dat dit niet zo werkt.


Ik kan er wel voor kiezen me anders te voelen. Ik kan ervoor kiezen om anders om te gaan met iedere situatie. Jij kunt dat ook! Het leuke is, dat je er betere omstandigheden mee creëert!
Klaag jij Veel? Praat mee!


Heeft het er ooit voor gezorgd dat je je er permanent beter door voelde? Heb je vragen? Wil je je ervaringen delen over de Stop met Klagen in 30 dagen test?

Doe je mee? Begin vandaag nog!

Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn! Deel alles wat je op je hart hebt! Ik vind het heel fijn om je reactie te lezen en meestal geef ik een reactie. Wil je je vraag niet in het openbaar stellen? Neem dan contact met me op. HomeSpiritualiteitStop met Klagen in 30 dagen Challenge!

 
 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven