jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie


Spiritualiteit Rubriek

Alles over en voor Jouw Spirituele Groei en ontwikkelingSpiritualiteit op jouwspiegeltje.nl Alles voor je spirituele groei en ontwikkeling


Spiritualiteit is machtig interessant! Spiegeltje is graag jouw gids in de spirituele jungle! Want voor je het weet ben je verdwaald! De spirituele wereld kan nogal overweldigend zijn. Hier vind je innerlijke rust!


Ben je graag bezig met je persoonlijke en spirituele groei? Lees je graag over spirituele onderwerpen? Geniet je van videos op spiritueel gebied? Misschien mediteer je regelmatig. Of gebruik je andere praktische tools die jouw persoonlijke ontwikkeling steunen!


Advertentie


Laat je Spiritueel inspireren. Door artikelen, videos, interviews, etc. Er worden regelmatig nieuwe dingen toegevoegd. Jouw Spiegeltje doet er alles aan om jouw mooie leven (nog) fantastischer te maken! Zet deze pagina dus in je favorieten als je op de hoogte wilt blijven!


Spiritualiteit: Genieten, Leren, spiritueel ontwikkelen en Groeien!


Ooit dachten mensen dat spiritueel leven saai was. Nu is dat gelukkig verleden tijd. Spiritualiteit is ontzettend interessant en veelzijdig! Daar laat ik je graag kennis mee maken.


Denk hierbij aan onderwerpen als mantra's zingen of je energetische blokkades opruimen, meditatie en  mindfulness? Je kunt ook lezen over het fenomeen van mensen met een oude ziel!Wat is Spiritualiteit?


wat is spiritualiteit: een Hindu Monnik op de foto vraagt zich dit wellicht ook af, terwijl hij al mediterend door het bos loopt

We praten er veel over. Iedereen heeft zich er wel eens in verdiept. Maar wat is spiritualiteit nu eigenlijk? Is het echt zo vaag?

Is er een definitie voor? Is spiritualiteit een vorm van religie?Lees er alles over in Spiegeltjes vers van de pers geschreven artikel, praat mee in de discussie, of stel je vragen over dit onderwerp.


Ben je ook zo nieuwsgierig naar wat Spiritualiteit echt is en wat het betekent?


Lees dan snel verder... 
Chakra(s) Special!


Chakra's: een special over de wereld van je energetische knooppunten. Op de afbeelding staat een persoon en iedere (basis) chakra is uitgelicht.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat chakra's zijn? Dan kun je je hart ophalen. Wat op deze pagina heb ik een Chakra special voor je samengesteld. Je vind er artikelen over iedere (basis) chakra en een artikel over chakra's  in het algemeen.


Als je alles hebt gelezen in deze chakra's special, dan ben je een "chakra specialist" en hebben die prachtige wielen van energie geen geheimen meer voor jou!Ontdek hier de wondere wereld van de chakra's!
Spiritualiteit: Wat is een aura?


Aura's Special op jouwspiegeltje.nl, de aura en chakra's van Boeddha worden afgebeeld.


Aura's zijn energielichamen. We hebben er allemaal eentje. Jij ook! Zelfs de boom om de hoek en die irritante mug die je 's nachts steekt heeft er eentje.

Dat er zoiets als aura's bestaat, dat weten de meeste mensen wel, maar wat is een aura nog meer?


Duik met Jouw Spiegeltje in de mooie wereld van aura's. Wat ze zijn, wat de kleuren betekenen, aura healing en last but not least: Hoe ook jij een aura kun leren lezen!


Lees alles over wat een aura is en hoe/waardoor hij wordt beïnvloed. Hoe ziet jouw aura energielichaam er eigenlijk uit? En wat is het verschil tussen Aura's en Chakra's of is er geen verschil?Wat is een Aura? Lees snel verder!Mantra Zingen: doe jij het al?


Mantra zingen: alles over de magie van mantra's

Mantra zingen is een vorm van (klank)meditatie. In landen als India is het een heel normaal ritueel. Maar ook in Nederland en België wordt het zingen (chanten) van mantra's steeds populairder.

Lees in deze mantra special alles wat je wilt weten over de magie en betekenis van mantra's.


Dit artikel is een introductie in de prachtige wereld van mantra's. en wordt zeker nog vervolgd... Hou deze pagina goed in de gaten! Mantra's en klanken zijn een fantastische manier om je spiritualiteit te ontwikkelen!


Lees hier meer over de magie en betekenis van mantra zingen...Deze boze aap daagt je uit om mee te doen met de "Stop met Klagen in 30 dagen Challenge"Stop met Klagen in 30 Dagen Challenge!


Klaag jij veel? Ben je een mopperkont? (Of ken je "eeuwige mopperkonten"?)Van klagen word je niet gelukkig! Doe mee met de "stop met klagen in 30 dagen Challenge"! Het is makkelijk en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Deel dit met alle mopperkonten die je kent.


Weten hoe het werkt? Klik hier en lees er alles over!
Spiritualiteit Special voor mensen met een oude ziel


Heb jij een oude ziel? Deze vrouw en haar kat hebben allebei wijze ogen die je aankijken en je vragen of jij ook over die wijsheid beschikt.


Lees hier over de 11 belangrijkste eigenschappen van mensen met een oude ziel. Praat mee met andere oude zielen, leg contact, samen staan we sterk!
Nieuwsgierig? Lees snel verder!


TIP: Je kunt hier gratis de oude ziel test doen

Interessant als je twijfelt of je wel of geen oude ziel bent!Heb je hooggevoeligheid tips nodig?Hooggevoeligheid Tips voor oude zielen en heldervoelenden, op de foto een paar handen die een hart vormen, omgeven door de zee en stralen van de zon

Veel mensen met een oude ziel zijn hooggevoelig. Wil je weten hoe om te gaan met je hooggevoeligheid?


Ik heb praktische tips voor je verzameld, gebaseerd op mijn eigen  levenservaring.Ik hoop dat ze je zullen helpen om beter om te kunnen gaan met jouw hoogsensitiviteit. Lees snel verder...Voel jij je als Oude Ziel een Buitenbeentje?


Tips voor Oude Zielen die zich een Buitenbeentje Voelen
Een veel voorkomend probleem is dat oude zielen zich eenzaam en buitengesloten voelen.

Lees hier mijn Gratis Tips voor Oude Zielen die zich een Buitenbeentje VoelenIk maak van jouw spiritualiteit een groot feest!


Serieus en toch op een luchtige, speelse manier. Want het draait uiteindelijk om plezier en een heerlijk leven! Genieten van wat je doet, is de beste basis om spiritueel te groeien. Zo zie ik dat! En dat alles op een eigentijdse, moderne manier die verre van saai is! Toegankelijk voor jong en oud, er is voor iedereen wel wat te beleven!

Spiritualiteit en Mindfulness

Mindful leren leven op SpiegeltjeHoe Mindful leef jij eigenlijk? Mindfulness is hip. Het is hartstikke in om mindful bezig te zijn. De kracht van het Nu is fantastisch!

Toch hebben veel mensen er grote moeite mee om in het hier en nu te leven. Je kunt mindful leren leven! Spiegeltje geeft je alle tips die je nodig hebt voor een mindful leven!


Doe The Work van Byron Katie

Foto: Byron Katie de grondlegster van The WorkKen je The Work van Byron Katie al? Die kun je nu ook gratis op Spiegeltje doen.

The Work is een geweldige methode om onopgeloste situaties op te lossen. Je hebt er niemand voor nodig behalve jezelf!


Spiritualiteit:

Gratis Spirituele Inspiratie!Fanspiratie is Spirituele Inspiratie voor jou, zo helder als het licht van deze zonHeb je weleens  gehoord van Fanspiratie? Vast niet, want het is een term die Spiegeltje zelf heeft bedacht ;-)

Fanspiratie is een gratis spiritueel orakel voor ieder moment dat je wat extra motivatie en/of inspiratie nodig hebt. Of met vragen zit. Klik hier en laat je overvloedig inspireren! Geniet ervan!

Spiritualiteit:

Geloof Jij ook in Wonderen?


Marianne Williamson review Ik hoef niets te doenWist jij al dat je wonderen kunt manifesteren door helemaal niets te doen!


Marianne Williamson leert je er alles over. Spiegeltje is een trouwe fan van deze geweldig schrijfster, inspirator en lerares op spiritueel vlak.Ze hoort helemaal bij de spirituele familie.Volg Altijd je Prachtige Gevoel


Een leven leiden in het teken van spiritualiteit, betekent niet dat je nooit door een dal zult gaan. Dat hoort er allemaal bij. Pieken en dalen horen bij het leven. Als je dat kunt accepteren, steunen zowel de hoogte- als de dieptepunten jouw spirituele groei. Acceptatie en motivatie zijn zo belangrijk.

Je gevoel volgen: zelfs deze olifanten gebruiken hun gevoel

Maar het allerbelangrijkste is je gevoel volgen: voelt de weg die je bent ingeslagen goed en lekker van binnen? Je lichaam geeft je altijd een eerlijk antwoord. Voel je spanning? Dat is een teken dat het niet goed zit!


Zit je in de flow? Voel je je heerlijk? Gloei je alsof je verliefd bent? Of ervaar je een zalige ontspanning? Ga dan vooral door met waar je mee bezig bent! Doe waar je goed in bent. Zo geniet je meer van je leven. Haal altijd het beste uit jezelf! Ga voor goud, want jij verdient het allerbeste!


De Spirituele Kracht van Liefde


We bewandelen allemaal ons unieke levenspad. Welke religie of spirituele stroming je aanhangt maakt eigenlijk niet zoveel uit. Ieder mens streeft naar levensgeluk, liefde en een betere wereld! Dat hebben alle religies en stromingen in hun "wetboek" staan.Liefde is Universeel en onafhankelijk


De manier waarop je reist is onbelangrijk. Ieder mens is uniek. We volgen ons hart. Of proberen ons hart te volgen. Dat is niet altijd makkelijk. Zeker niet, als je veel in je hoofd zit. Gedachten kunnen behoorlijke stoorzenders zijn!


Je doet hoe dan ook je best! Je bent goed zoals je bent! Luisteren naar je gevoel is lang niet altijd even makkelijk. Tot je op een dag het kunstje hebt geleerd. Bijvoorbeeld door regelmatig te oefenen met de gevoelservaring


Hopelijk vind je hier mooie zaken die jou steunen op jouw weg naar liefde, geluk, en alles waar je maar naar verlangt! Geniet van je reis, dan volgt jouw levensbestemming (je reisdoel) vanzelf)! Ontdek jouw unieke Spiritualiteit en kom hier regelmatig terug voor leuke updates.

Jouw spirituele suggesties zijn van harte welkom!


Ik duiken graag diep en zoek zaken tot op de bodem voor je uit! Wil jij graag dat ik op deze pagina aandacht besteed aan een (spiritueel) onderwerp? Mis je iets of wil je iets aanvullen Doe hieronder je suggestie(s).Ik vindt het ook leuk om te horen hoe jij invulling geeft aan spiritualiteit in je leven. Deel je ervaring(en) en vragen over spiritualiteit in overvloed. Voel je welkom!


Namasté!


HomeSpiritualiteit

 


 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijvenSpirituele Boeken Top 10