jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
De Spiegelogie Zelfverheerlijking

De zelfverheerlijking zorgt ervoor dat je je weer heerlijk gaat voelen. Zo zet je het Universum naar je hand.

De Zelfverheerlijking is een  oefening die je doet tijdens het Spiegelogie Fanclubspel. Het jezelf verheerlijken herstelt de harmonie met jezelf.  De bedoeling van deze "Spiegelogische oefening" is dat je je weer heerlijk voelt. Je doet hem samen met de Liefdesverklaring. Je komt weer in balans met je omgeving, de wereld en het hele Universum.


Je zalig voelen is een must als je Meester over je leven wilt worden. De Zelfverheerlijking zorgt ervoor dat je weer gaat genieten vanuit je tenen.  Als jij je naar voelt is het onmogelijk om het Universum naar je hand te zetten.

Je kunt pas creëren als je alle liefde van de wereld toe durft te laten en uit durft te stralen. Voor de volle 100%!Dat Lijkt Makkelijker Gezegd dan Gedaan


Het helpt als je de boel een beetje aandikt. Heerlijk overdrijven. Daar gaat die Zelfverheerlijking ook over. Het hoort bij Willem de Ridders "fake it till you make it" gedachtegoed. Als je maar lang genoeg oefent, gaat je onderbewustzijn het vanzelf geloven. Gegarandeerd! En dat is ook de bedoeling.


Advertentie


De Zelfverheerlijking Helpt je Weer van Jezelf te Houden


Babies zijn meester in het in de praktijk brengen van de Zelfverheerlijking, zoals de slapende baby op deze zwartwit foto


Het is zo belangrijk om helemaal voor jezelf te gaan. Om Liefde voor alles in jou en van jou te voelen. Liefde voor jezelf vormt de basis van een heerlijk leven. Als jij je geweldig voelt, gaat alles wat je doet een stuk makkelijker.


Als baby ging je onvoorwaardelijk voor jezelf. Babies twijfelen nooit aan zichzelf. Ze zijn een en al Liefde voor zichzelf en de wereld om hen heen. Die kleine schatjes stralen voortdurend Liefde uit en leven volledig vanuit hun gevoel!


Alleen of in je Fanclub: Het is allemaal Perfect!


Je kunt de Zelfverheerlijking in je fanclub doen, maar het mag ook lekker thuis. In je eentje. Of samen met je partner of een goede vriend/vriendin. Doe hem zo vaak als je maar wilt. En met wie je maar wilt.Oefening baart jouw perfecte levenskunst. Oefen overvloedig in het verheerlijken van jouw perfecte zelf. Alleen zo kun je de harmonie tussen jou en het Universum herstellen.
De Tekst van de Spiegelogie Zelfverheerlijking


de Zelfverheerlijking helpt je de eenheid en harmonie met het Universum te herstellen, op de foto zie je een pad midden in de natuur.Glimlach... Stel je voor dat je steeds groter en groter groeit. Tot aan het plafond, boven de huizen uit, steeds groter...Ik ben totaal in harmonie met de perfectie van het universum.....
Ik vertrouw absoluut dat deze harmonische perfectie in mij, door mij en als mij werkt, precies zoals ik nu ben... Ik weet vanuit mijn diepste wezen dat deze harmonische perfectie ieder moment mijn menselijke ervaring steunt

Ik ervaar onvoorwaardelijk de harmonische perfectie van het universum en uit die in elke activiteit van mijn leven... Ik verheerlijk mezelf in de overvloed die de harmonische perfectie van het universum mij rijkelijk schenkt..


Opgewekt maak ik mezelf groter in deze uitspatting van onvoorwaardelijke liefde en steun die mij, alles en iedereen in het universum voortdurend en onophoudelijk omgeeft!Download hier het Spiegelogie Fanclubspel (PDF)

HomeSpiegelogieDe Zelfverheerlijking

 

 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven