jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
De Spiegelogie Krachtcentrale

Liefdevolle Steun bij alle grote en kleine Situaties


De Spiegelogie Krachtcentrale is krachtig als deze waterval

De Spiegelogie Krachtcentrale hoort bij het Spiegelogie fanclubspel. De oefening is voor iedereen die met een nare situatie in zijn maag zit. Dat kan van alles zijn. Van groot tot klein. Het kan om een fysieke situatie gaan, maar ook om pijnlijke emoties en gevoelens. Kortom: alles waar je wel een beetje kracht, liefde ene energie bij kunt gebruiken! De Spiegelogie Krachtcentrale is de perfecte manier om jouw situatie met heel andere ogen te leren bekijken. Zo ga je ervaren, dat niets zomaar is!


*Nieuw*  Doe de Spiegelogie Krachtcentrale nu ook Online! (Gratis!)


Heb je geen Spiegelogie fanclub bij de hand? Wil je de Power van de Spiegelogie Krachtcentrale ervaren? Dat kan! Ik heb hem voor je opgenomen. Hieronder vind je de link, waar je hem kunt beluisteren:


Klik hier en doe de Spiegelogie Krachtcentrale online


De krachtcentrale staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot je beschikking. Altijd, overal, waar en hoe vaak je maar wilt. Mijn cadeautje voor jou.


De krachtcentrale is jouw 100% gratis steuntje in de rug! Enjoy! Voel de energie en kracht in je gevoel en ervaar je eigen macht in het geheel! Geniet er heerlijk van lieve schat!


Je verdient het om je innerlijke kracht te ervaren, wat er ook speelt in je leven! En dat kan! Echt waar!


Lees hieronder meer informatie over de krachtcentrale en de officiële tekst afkomstig uit de Handleiding voor het fanclubspel!Hoe de Spiegelogie Krachtcentrale Werkt


De leider leest rustig de onderstaande stappen voor. De ontvanger geeft antwoord. Dat mag hardop maar ook in stilte. Je mag het antwoord ook in gedachten geven. Als je het laatste kiest, knik dan naar de leider zodra je klaar bent voor het ondergaan van de volgende stap.


AdvertentieTijdens de Spiegelogie Krachtcentrale wordt geen nadere uitleg of commentaar gegeven door de overige deelnemers. Iedereen richt zijn/haar liefdevolle aandacht uitsluitend op de ontvanger.


Identificeer Je Nergens Mee


Het is de bedoeling om je niet met de situatie of de antwoorden van de ontvanger te identificeren.Zodra jij als toehoorder merkt dat je je er toch mee identificeert,  accepteer je dat blijmoedig. Ga snel weer terug naar alleen pure warme aandacht,  die jij als krachtige zender naar de ontvanger uitstraalt.Geef geen commentaar en begin achteraf geen goedbedoelde discussie. Doe dit ook niet na afloop van de Spiegelogie fanclubbijeenkomst. Het is een individuele ervaring op gevoelsniveau. Zodra er woorden aan te pas komen verwijder je je van je gevoel. Dan zit je weer in je hoofd. Dat is niet de bedoeling van de Spiegelogie Krachtcentrale.

 

Het voorlezen van de Spiegelogie Krachtcentrale


 1. Beschrijf de situatie met zo weinig mogelijk woorden...

 2. Sluit je ogen en concentreer je op je gevoel... (geef wat tijd!)

 3. Kun je het gevoel voelen? Kun je de energie, de kracht in het gevoel voelen? (geef wat tijd)

 4. Ben je bereid het gevoel te accepteren en het precies te laten zoals het is? (geef wat tijd)

 5. Ben je bereid steun te ontvangen voor het voelen van liefde voor jouw gevoel? Kun je de steun voelen binnenkomen? (geef wat tijd)

 6. Ben je bereid te aanvaarden dat deze situatie een bedoeling heeft, ook al begrijp je op dit moment niet wat het doel ervan is? (geef wat tijd)

 7. Kun je, in het geval dat er één of meer andere personen bij de situatie betrokken zijn, accepteren dat jij hen hebt aangetrokken om jou te steunen de macht weer in eigen hand te nemen? (geef wat tijd)

 8. Neem de tijd om deze situatie eens helemaal anders te zien. Bedenk eens een hele andere interpretatie. (geef wat tijd)

 9. Kun je de perfectie zien en voelen van alles wat er in deze situatie gebeurt, precies zoals het is? (geef wat tijd)

 10. Kijk voorbij de uiterlijke omstandigheden van de situatie en voel de liefde in jezelf en alle anderen die bij deze situatie betrokken zijn. (geef wat tijd)

 11. Open je hart en laat dit gevoel van liefde groeien.....  (geef wat tijd)

 12. Voel liefde voor jezelf terwijl je al die liefde voelt en alle kracht die in deze liefde besloten ligt......   Voel deze kracht als je eigen macht(geef wat tijd)


Afsluiting van de Spiegelogie Krachtcentrale


energie is waar de spiegelogie krachtcentrale om draaitAlle deelnemers richten hun handpalmen op degene die de Spiegelogie Krachtcentrale heeft ondergaan en stralen uit volle macht met de volgende woorden:


...(naam)... we houden van jou precies zoals je bent en we steunen jou onvoorwaardelijk in al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden!
 

Iedere Cel van je Lichaam Doet Mee


Het is essentieel voor iedere deelnemer, om met totale inzet liefdevolle energie uit te stralen. De ontvanger kan dat meestal goed voelen, maar ook als dat niet (helemaal) lukt, reageert iedere cel van je lichaam op die kracht.


Als de ontvanger moeite heeft met een van de stappen, wordt door de leider voorgesteld om alleen op dat gevoel te blijven concentreren. Alle anderen stralen dan gewoon nog wat extra liefde.De ontvanger mag de Spiegelogie Krachtcentrale op ieder moment afbreken. Geef  een duidelijk teken aan de Leider (spreek van te voren hier iets over af). Je kunt ook op een later tijdstip eventueel verder gaan. 


HomeSpiegelogieDe Spiegelogie Krachtcentrale

 

 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven