jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
Spiegelogie Fanclubspel Spelen?

Online Handleiding voor het spelen van het Spiegelogie Fanclubspel


Het Spiegelogie Fanclubspel speel je samen met je toegewijde fans, hier op de foto afgebeeld als een groep mensen, die elkaar omhelzen


Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten van een Spiegelogie fanclub wordt het Spiegelogie fanclubspel gespeeld. Het "spelletje" wordt gespeeld volgens een vast draaiboek. Een soort Spiegelogische blauwdruk. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan snel verder, want met onderstaande informatie kun jij ook het fanclubspel spelen. Veel plezier!


In dit artikel krijg je alle informatie die je nodig hebt, om het Spiegelogie fanclubspel meteen spelen. Meer heb je niet nodig. Behalve een Spiegelogie fanclub natuurlijk! Maar die heb je zo bij elkaar. Je kunt al met 2 mensen een fanclubspel beginnen, geen probleem!


Advertentie


Goed Om te Weten Voor Je Begint


Het Spiegelogie Fanclubspel spelen is altijd gratis. Als er toch fans zijn die geld vragen, wijs hen hier dan op en betaal nooit entreegeld! Het fanclubspel is voor iedereen. Ook voor fans die geen geld hebben.
Let daarop. Er zijn soms mensen die wel geld vragen voor deelname. Dit is uitdrukkelijk niet de bedoeling!


De Kick Off van het Spiegelogie Fanclubspel


Veel fanclubjes drinken voor het fanclubspel begint gezellig wat met elkaar. Hoe jij dat doet, spreek je uiteraard samen af. Hiervoor gelden geen regels. Een gezellige "kick off" is vaak wel wat de meeste deelnemers fijn vinden. Hoe gezellig het ook is, begin en kom op tijd. Het is beter om niet te laat binnen te komen. Maak hier duidelijke afspraken over met je Spiegelogie fanclub! Een beetje structuur is super perfect!De bijeenkomst duurt anderhalf tot twee uur. Probeer je aan die tijd te houden. Langer doorgaan is niet nodig. Na afloop kun je gezellig napraten met je groep. Dat staat los van het officiële gedeelte.
Kies een Spelleider voor het Spiegelogie Fanclubspel


Tijdens het Spiegelogie fanclubspel zit je in een kring. Je begint met het kiezen van een Leider. Dat is iedere week iemand anders. De leider van het spel leest de teksten voor en ziet erop toe dat alles correct verloopt.


Je mag je vrijwillig aanbieden. Of de fans kiezen er een. Doe wat goed voelt! Het is belangrijk dat iedere deelnemer een keer die rol op zich neemt. Dat versterkt de onderlinge eenheid. Het is leuk om te leiden!de Groepsenergie Harmoniseren


Als de Leider is gekozen neem je elkaar zo bij de hand dat je duim naar de linkerkant wijst


Sluit allemaal je ogen en richt je aandacht op je gevoel. Los van je gedachten. Gewoon proberen is goed genoeg. Maakt je geen zorgen als het niet lukt. Dat is helemaal niet erg! Naarmate je het Spiegelogie Fanclubspel vaker speelt, gaat het steeds makkelijker! Je doet het al perfect, precies zoals je het doet! Het Universum oordeelt nooit!Vervolgens leest de Leider de Liefdesverklaring voor gevolgd door de Zelfverheerlijking.Zodra het goed voelt mag je je ogen weer openen. Als iedereen weer "wakker" is, kijk je elkaar even diep in de ogen. Doe dit zonder iets te zeggen. Hierna mag je elkaars handen weer loslaten. Voel die energie! Die is zo sterk en liefdevol!


De Gevoelservaring: Voel Je Perfectie!


Het belangrijkste en krachtigste onderdeel van het Spiegelogie fanclubspel is de Gevoelservaring. De leider leest die rustig voor. Klik hier voor de tekst.De Spiegelogie Krachtcentrale: Extra Steun in zware tijden!


We hebben het allemaal wel eens moeilijk. Dan kun je wel wat extra steun gebruiken. Ook dat kan en mag tijdens het Spiegelogie Fanclubspel! Dit onderdeel volgt altijd na de Gevoelservaring en heet de Krachtcentrale.


De Leider vraagt of er fans zijn die hier gebruik van willen maken. Wees niet bang en/of bescheiden. Je mag altijd om liefdevolle aandacht vragen. Die verdien je! Sommige mensen vinden het een beetje eng, maar dat is nergens voor nodig!


Steun van je Spiegelogie Fanclub Voor Je Individuele Doel


Steun in bewustzijn en voor je individuele doelen, wie wil dat niet, zelfs deze twee apen op de foto kunnen wel wat steun van elkaar gebruiken!

Alles waar je je aandacht op richt wordt realiteit. Dat proces kan je een handje helpen. Door hardop uit te spreken wat je precies wilt en vervolgens steun te krijgen van jouw trouwe fans! Iedere deelnemer benoemt hardop zijn/haar individuele doel. Als jij je doel hebt uitgesproken krijg je steun! De groep richt de handpalmen naar jou (zo sturen ze energie) en zegt:

 
(...naam...) "We houden van jou precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk (helemaal) in al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden!"
Toelichting bij het steunen van individuele doelen


Vaak vragen Spiegelogie fans om steun voor materiële dingen. Bijvoorbeeld een huis, meer geld, een baan, etc. Eigenlijk zoeken we allemaal een heerlijk leven. Materiële bezittingen maken jouw leven niet heerlijk. Ze zijn het resultaat van een heerlijk leven.

Je kunt je energie dus beter meteen richten op hoe je je wilt voelen! Vraag daar steun voor! Als jij je heerlijk voelt, dan is het resultaat automatisch meer materieel genot! Hieronder volgen een paar voorbeelden van geïnspireerde individuele doelen:

"Ik straal vreugde en medeleven uit"

"Ik leef met een open hart".

Zelf schrijf ik mijn individuele doel altijd van te voren op. Ik vind dat handig. Maar je mag het ook spontaan op laten borrelen tijdens het Spiegelogie fanclubspel. Doe het op jouw manier.

Het is belangrijk om je doel zo te formuleren alsof het al zo is. Als je bijvoorbeeld zegt: "Ik wil gelukkiger zijn", dan zeg je eigenlijk dat je ongelukkig bent. Dat wil je niet. Je kunt dus beter zeggen: "Ik ben dolgelukkig!" Waar je je op focust groeit!Spiegelogie Fanclubspel Groepsdoel Formuleren


Iedere Spiegelogie fanclub heeft een groepsdoel. Het doel van mijn fanclub is bijvoorbeeld: "Wij baden onszelf in liefdevolle overvloed". In het groepsdoel verwerk je waarom je als groep naar de Spiegelogie fanclub komt. Je spreekt het met de groep hardop uit. Hierna richt iedereen de handpalmen naar elkaar en zeg je:


"Groep, wij houden van jou, precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden".Van tijd tot tijd is het prettig om het groepsdoel te veranderen of aan te passen. Volg hierin jullie (groeps)gevoel! Iedere Spiegelogie fanclub doet dit weer anders. Helemaal perfect toch!


Spiegelogie Fanclub Spelregels: Inspireer Elkaar!


Er zijn 21 Spiegelogie Spelregels. Je mag een nummer noemen. De Leider leest de spelregel voor die bij dat nummer hoort. Heel inspirerend!Behaalde Successen Met Elkaar Delen en Vieren!


Hoe meer je oefent met je fanclubje hoe vaker je successen scoort met het realiseren van jouw wensen! Het is heerlijk om jouw successen te delen met je fanclub. Groot of klein. Het is allemaal goed. Je deelt ze om de beurt met elkaar. En natuurlijk hoort een applaus bij succes! Dat krijg je na het delen van jouw succes. De Spiegelogie fanclub roept:


"Yeah!" of "Wij vieren jouw succes!"


Wees heerlijk uitbundig! Een betere opsteker kun je je niet wensen. Geniet ervan! Laat het helemaal binnenkomen! Je verdient het! Inspireer elkaar! Voel de blijdschap van succes en overvloed. Laat die energie overvloedig stromen. Ervaar hoe fijn en lekker dat is!Dankbaarheid Voelen Voor Overvloed en Liefde


Zit je lekker in de stroom? Mooi! Tijd om de kracht van Dankbaarheid te ervaren. Iedereen sluit zijn of haar ogen en glimlacht. Wek aandacht op voor het gevoel van dankbaarheid. De leider leest na een korte stille aandacht de volgende tekst voor:


"Wij voelen onze dankbaarheid voor de overvloed van liefde die ons geschonken wordt en laten die dankbaarheid groeien en groeien".


Prettige Reflectie en Heerlijk Lachen op Commando!Het PR Spel is het volgende onderdeel van het Spiegelogie fanclubspel. PR staat voor Prettige Reflectie. Je zegt spontaan iets leuks over elkaar. Er zijn drie variaties op. Wissel ze elke week af! Spiegelogie gaat er van uit dat je elkaars spiegel bent. Wat je zegt ben je dus eigenlijk zelf. Prettige dingen over een ander zeggen, zeg je dus ook over jezelf.


Het is belangrijk om de leuke dingen die je over elkaar zegt, er spontaan uit te flappen. Denk vooral niet na! Doe wat er in je opkomt. Als je klaar bent met het PR spel is het tijd voor de Blikopener. De groepsleider zegt:


"Als ik tot drie tel barsten we allemaal spontaan in lachen uit! 1,2,3..."En lachen maar! Het is even wennen, maar al gauw leidt dit onderdeel tot hilarische taferelen. Lachen op commando lijkt misschien niet spontaan. Toch is het belangrijk als je echt wilt stromen. Als je helemaal vrij bent van blokkades kun je altijd heerlijk lachen!


Om Steun in Bewustzijn VragenJouw fanclub is de perfecte plek voor steun in bewustzijn! Steun voor wat je echt wilt bereiken met je Spiegelogie fanclub. Die groepssteun kan tot geweldige resultaten leiden. Wat zou jij nu willen bereiken? Hoe voelt het? Sta je er helemaal achter? Als je het antwoord op die vragen tijdens het Spiegelogie fanclubspel uitspreekt, gebeuren er vaak wonderen. Hoe universeler je verzoek hoe beter het werkt. Je kunt het bijvoorbeeld zo vragen:


"Ik vraag om steun in bewustzijn om liefde te voelen voor al mijn gevoelens".


Iedere deelnemer aan het spel vraagt beurtelings om steun in bewustzijn. Daarna richten jouw fans de handpalmen naar je, sturen zoveel mogelijk warme aandacht en zeggen hardop:


"...(naam)... wij houden van jou precies zoals je bent en we steunen je doel onvoorwaardelijk in al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden".Accepteer ieder resultaat met plezier en dankbaarheid! Ook als het anders uitpakt dan je had verwacht. Het resultaat is altijd perfect. Verwelkom het vanuit je hart.

 


Afsluiting van het Spiegelogie Fanclubspel


Pak elkaars handen weer vast en sluit allemaal je ogen. Glimlach en voel hoe de groepsenergie sterker wordt. Er is nu zoveel liefdevolle aandacht! Je mag in stilte of hardop namen noemen van mensen aan wie je die krachtige energie wilt sturen. Je mag de energie ook naar de hele wereld sturen of een bepaald land. Het hoeft niet om de beurt. Je mag zelfs door elkaar praten! Leuk he!


Afronding van het Spiegelogie Fanclubspel


De tijd vliegt voorbij als je het fanclubspel met elkaar speelt. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Je kunt nog even napraten met elkaar als je wilt. Eventueel spreek je de datum en plek af voor de volgende bijeenkomst. Misschien is er nog een mededeling? Kun je de gastvrouw of gastman nog een handje helpen met opruimen en/of afwassen?


Je kunt het Spiegelogie fanclubspel als PDF downloaden en uitprinten. Wel zo handig! Zorg dat iedereen een exemplaar heeft. Je hebt er wel Acrobat Reader voor nodig om het te kunnen lezen.HomeSpiegelogie Het Spiegelogie Fanclubspel


 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven