jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
Spiegelogie Fanclub

Word ook Fan van het Leven!


Een Spiegelogie fanclub is niet zoals de fanclubs die je gewend bent. Alle deelnemers zijn fan van elkaar. Bij een "gewone" fanclub draait alles om één artiest. Bij een Spiegelogie fanclub gaat het er heel anders aan toe. Het draait niet om één persoon, maar om iedereen die meedoet.  Lees hier waarom dit zo belangrijk is! 


Jij bent helemaal perfect! Je maakt onderdeel uit van ons prachtige Universum. In dat Universum is alles perfect. Alles klopt precies zoals het is. Er zijn geen fouten. Zelfs wat niet logisch lijkt is een en al perfectie! Alles en iedereen hoort erbij. Het Universum oordeelt nergens over!


Advertentie


Als je denkt dat je niet perfect bent ontken je dat je bij het Universum hoort. Gelukkig is het tegendeel waar. Je bent ergens op deze planeet geboren. Dus maakt je deel uit van een super mooi universeel systeem.Iedereen in het Universum is belangrijk, iedereen is een superstar, een VIP, dat leer je in een spiegelogie fanclub!Ook jij bent een VIP (very important person).

Je kunt Spiegelogie gerust in je eentje beoefenen. Dan bereik je er ook  fantastische resultaten mee.

Het werkt natuurlijk nog veel beter met de steun van jouw eigen Spiegelogie fanclub. Maar hoe werkt dat dan? Wat is de kracht van zo'n clubje? Waar vind je er eentje en kun je er zelf één oprichten?Veel mensen zijn onzeker over zichzelf. Jij ook? Vind jij het ook zo moeilijk om de perfectie in jezelf te zien? Hoe zit het met de perfectie in anderen? Dat komt door wat je als kind hebt geleerd. Bijvoorbeeld van je ouders, leerkrachten en andere volwassenen. Je leerde dat het "arrogant" is om jezelf prima te vinden. Ook kreeg je de boodschap mee dat je je vooral moet focussen op je zondes en/of tekortkomingen.


Meer en meer raakte je verwijderd van je gevoel. Logisch, want vanaf je eerste stapjes op school leerde je dat je vooral veel moet denken. Je brein zou je enige wijze raadgever zijn. Maar is dat zo? Is je gevoel echt minder betrouwbaar?


Verstandig zijn is niet altijd zo slim!

 

deze persoon is verstrikt in gedachten en zou veel baat hebben bij een spiegelogie fanclub Met je verstand is bijna onmogelijk te bevatten dat je geweldig bent (en anderen ook). Te veel nadenken veroorzaakt alleen maar verwarring en andere narigheden.

Daarom is het zo belangrijk om weer te leren leven vanuit je gevoel.

Als baby was je een meester in het leven vanuit je gevoel. Zoetjes aan werd je ouder en leerde je van je ouders, ooms, tantes, leraren, leraressen, etc. dat je vooral 'verstandig' moet zijn.


Je gevoel is vaak zoveel wijzer dan je verstand!We kunnen ook veel leren van dieren. Dieren denken niet na. Ze leven puur vanuit hun gevoel instincten. Dieren gaan heerlijk op in het nu.Mensen zijn de enige dieren die bijna geen contact meer hebben met hun gevoel.Veel mensen zijn er zelfs bang voor geworden! Een spiegelogie fanclub is de ideale plek om te oefenen met het luisteren naar je gevoel.


Het creëren van je ideale leven lukt pas, als je durft te vertrouwen op je intuïtie. Als je weer durft te voelen ga je stromen en breng je je energie in balans.


Samen Oefenen met Jouw Fans


Het Handboek Spiegelogie van Willem de Ridder is er heel duidelijk over. Alleen lezen snijdt echter geen hout. Of zoals Willem het zo mooi zegt: "maakt geen deuk". Als je wilt dat Spiegelogie gaat werken voor jou, is het belangrijk om in de praktijk te gaan oefenen. Dat doe je het beste in een veilige omgeving, waar jij jezelf mag zijn. Waar het goed en vertrouwd voelt.


De beste plek is de Spiegelogie fanclub. Een groepje mensen die allemaal onvoorwaardelijk fan zijn van elkaar. Mensen die samen oefenen. Bijvoorbeeld in het voelen. En in het houden van jezelf. Ook leer je jezelf en anderen als perfect te ervaren. In een fanclub oefen je in het teruggrijpen van de macht over je leven. Zo wordt je leven weer heerlijk en ga je weer genieten!


Niets in jouw leven 'overkomt' je


Je creëert alles zelf! Spiegelogie noemt dat "bestellen". Met de wetenschap dat je alles in je leven kunt bestellen en dat het Universum je onvoorwaardelijk steunt, verandert jouw kijk op het leven. Of zoals Willem de Ridder zo mooi omschrijft: "Er blijft geen steen op de andere!"


 

Leven zoals Jij het Wilt


In een spiegelogie fanclub oefen je in het bestellen van wat je echt wilt in je leven. "Bestellingen" kun je vergelijken met affirmaties. Er is wel een verschil. Affirmeren is iets wat je (meestal) alleen doet. In de Spiegelogie is dat anders. Je hoeft het niet alleen te doen.


Je gaat actief oefenen met je fanclub en ervaart dan de kracht van steun voor jouw bestellingen aan het Universum. Dat werkt zoveel krachtiger dan in je eentje je wensen kenbaar maken. Dat komt door de groepsenergie die ontstaat tijdens het Spiegelogie fanclubspel.

baby met cadeautjes, het Universum geeft je wat je bestelt. Met je spiegelogie fanclub kun je oefenen zodat je geschenken krijgt die je echt wilt!


Het Universum is een steunsysteem en levert al jouw 'boodschappen' af. Letterlijk! Vergelijk het maar met een universeel postorderbedrijf.

Het kunnen schitterende geschenken zijn. Maar het kan soms ook tegenvallen.


Je krijgt wat je Bestelt Bij het Universum


De meeste 'Universele bestellingen' doe je onbewust. Door je hier wel bewust van te worden, ga je het leven creëren wat je echt wilt. In de Spiegelogie fanclub kun je daar naar hartelust mee oefenen. Let goed op wat je wenst, want je krijgt alles waar je om vraagt!


Tip van Jouw Spiegeltje:

Via Spiegeltje kun je je ook je bestelling aan het Universum doen.  Handig als je even geen fanclub bij de hand hebt.

Als dit alles nieuw is voor jou, lees dan eerst de uitleg over hoe je het beste een bestelling aan het Universum kunt doen!Sterren Zoals Jij Verdienen hun Eigen (Spiegelogie) Fanclub


In zo'n spiegelogie fanclub wordt je omringd door jouw toegewijde fans. Die fans steunen elkaar onvoorwaardelijk. Je komt één keer per week bij elkaar om met behulp van het Spiegelogie fanclubspel te oefenen.


Het leuke aan alles is dat het helemaal gratis is! Je hoeft dus géén entree te betalen! Een fanclub is voor iedereen!


Het spelen van het fanclubspel doe je gewoon in iemands huiskamer. Je spreekt iedere week af waar de volgende fanclub bijeenkomst plaatsvindt. Dat gaat op basis van spontaniteit. Het is geen verplichting om je woning beschikbaar te stellen. Maar het is natuurlijk wel handig.
 


Een fanclub bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Er nemen gemiddeld 6 tot 8 fans deel. Meer fans is niet aan te raden. In een grotere groep is er te weinig tijd voor de individuele deelnemer/fan.Als jouw fanclub groeit is het slim om als meerdere afzonderlijke fanclubs verder te gaan. Als de ruimte waar je oefent het toelaat kun je tijdens een bijeenkomst de groep ook in tweeën splitsen. Hiervoor bestaan geen regels. Spiegelogie fanclubjes regelen dit gewoon onderling.Er zijn in de Benelux honderden spiegelogie fanclubjes actief. Spiegelogie is echter geen officiële organisatie. Lang niet alle fanclubjes staan geregistreerd. Er is wel een "soort databank" die je kunt raadplegen. Klik hier voor informatie over een fanclub bij jou in de buurt.


Iedereen kan een Spiegelogie Fanclub Beginnen!

Trommel gewoon wat mensen op, die het leuk vinden om mee te doen. Het gaat vaak helemaal vanzelf! Het Universum regelt de details! Je kunt ook briefjes op bij de supermarkt ophangen (of de bibliotheek, ook een perfecte plek.


Er zijn op internet diverse plekken waar je gratis kunt adverteren. Binnenkort kan dit ook via Spiegeltje, nog even geduld. Alles wordt achter de schermen perfect geregeld!En last but not least: Je bestelt gewoon een spiegelogie fanclub!


 
Ik wens je heel veel plezier met het oefenen in het teruggrijpen van de macht over jouw leven! Als je vragen hebt neem dan gerust contact met me op.
HomeSpiegelogie Waarom je een Spiegelogie Fanclub nodig hebt 
 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven


Spiegelogische verantwoorde Boekentips!