jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
Een Spiegelogie Fanclub Oprichten in 5 makkelijke Stappen

Iedereen kan een spiegelogie fanclub oprichten, van jong tot oud, zoals op deze foto van een groep mensen te zien is.

Wil je een Spiegelogie fanclub oprichten, maar weet je niet hoe dat moet aanpakken? Ik geef je in dit artikel gratis tips, waarmee je vandaag al kunt beginnen. Ook jij kunt zeer binnenkort al een trouwe schare Spiegelogie fans om je heen verzamelen. Fijne mensen uit alle lagen van de bevolking, die jou door dik en dun steunen. In al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden. Een cadeautje van mij voor jou. Want iedereen verdient zijn eigen fanclub! Ook jij! Zin om meteen te beginnen? Lees dan snel verder! Ik leg je in 5 eenvoudige stappen uit, waar je de deelnemers vandaan haalt.
 

Al hoewel er honderden Spiegelogie fanclubs zijn in de Benelux, is er een kans, dat er bij jou in de buurt nog geen een bestaat. Of je wilt gewoon je eigen groep trouwe fans om je heen. Er zijn zat perfecte redenen om je eigen Spiegelogie Fanclub te beginnen.. Lees ter inspiratie eventueel mijn artikel over waarom je een Spiegelogie Fanclub nodig hebt. Je hebt zelfs geen reden nodig.


AdvertentieMisschien wil je het gewoon eens uitproberen. Ook prima. Dit artikel is bedoeld als handig hulpmiddel, waarmee jij makkelijk aan de slag kunt. Heb je desondanks nog vragen? Laat dan onderaan dit artikel een commentaar achter of neem contact op.


Stap 1:  Lees voor je begint eerst het Handboek SpiegelogieCover van het Handboek Spiegelogie geschreven door Willem de Ridder

Voor je aan de slag kunt met jouw eigen Spiegelogie fanclub, lees je natuurlijk eerst het Handboek Spiegelogie en/of beluister je de beroemde Spiegelogie CD van Willem de Ridder. Meer heb je niet nodig! Het boek en de CD zijn beiden een feestje. Niks geen saaie "lesstof", maar een heerlijke en vooral praktische handleiding! Beiden geven je een goed beeld van wat Spiegelogie precies is en wat je er in de praktijk mee kunt. Om de inhoud te begrijpen volstaat een paar jaar basisschool. Een kind doet de was!Stap 2:  Gratis Handleiding voor het Spiegelogie Fanclubspel

Handleiding voor het Spiegelogie Fanclubspel Cover

Het Spiegelogie Fanclubspel werkt met een fantastisch draaiboek om tijdens jouw Spiegelogie fanclub bijeenkomsten te gebruiken. Het heet "Handleiding voor het Fanclubspel" en je kunt het hier gratis als PDF bestand downloaden (klik met je rechtermuisknop en kies voor "link opslaan als" of: "save link as"). Lees alles goed door, zodat je weet hoe het in de praktijk werkt. In dit artikel omschrijf ik het hoe en waarom van  een Spiegelogie Fanclub uitvoerig.


De theorie achter Spiegelogie begrijpen is makkelijk. Een eitje! Je kunt het aan een kind van een jaar of zes al uitleggen hoe het werkt. Ik weet zeker dat je er, net als ik, al snel dol enthousiast over bent! Je wilt er vast meer uit halen dan wat lezen alleen. Met alleen lezen verander je niet zoveel. Je zult er dus praktisch mee moeten gaan oefenen.


Spiegelogische theorie in de praktijk brengen, kan door actief het Spiegelogie Fanclubspel te gaan spelen. Je kunt jezelf niet spiegelen. Zelfs niet als je voor de spiegel gaat zitten ;-) Je hebt andere mensen nodig, die mee willen doen. Maar hoe en waar vind je die gelijkgestemden? Misschien lijkt dat lastig, maar dat is het niet, als je weet hoe je het aanpakt.


Als er al een Spiegelogie fanclub bij jou in de buurt is, neem dan contact op en vraag of je mee kunt doen. Neem voor bekende adressen contact op met John Peper van Fanclubs.nu.

Stap 3: Een Emailadres voor je Spiegelogie Fanclub


Ik adviseer je om een apart e-mailadres aan te maken voor je Spiegelogie fanclub in oprichting! Dat kan bijvoorbeeld gratis met Google Gmail. Gebruik niet je privé email. Zo houd je de boel overzichtelijk. De reacties van geïnteresseerden verdwijnen niet tussen je andere persoonlijke mails. Voor de toekomst is het ook fijn. Bijvoorbeeld voor het doorgeven van de data voor bijeenkomsten, huishoudelijke mededelingen en alles wat je maar wilt delen met elkaar!

Stap 4:  Het belang van Spiegelogie Fanclub Promotie

Op de foto staan twee promotie dames uit Hawaii als illustratie bij Spiegelogie Fanclub Promotie


Zelf een Spiegelogie fanclub beginnen, valt of staat met promototen. Als niemand jouw plannen kent, dan komen de fans niet vanzelf bij je aan de voordeur. Je zult ze dus bekend moeten maken in jouw omgeving. Daar zijn verschillende manieren voor. Allemaal gratis en makkelijk uit te voeren. Het kost je, afhankelijk van hoeveel moeite je ervoor wilt doen, weinig van je kostbare vrije tijd.


Er is geen maximum verbonden aan het aantal Spiegelogie fanclubjes per vierkante meter. Er is geen strenge landelijke organisatie die meekijkt of het niet te vol wordt bij jou in de buurt. Sterker nog: er is geen eens een organisatie! Spiegelogie staat voor vrijheid en blijheid. Zonder absurde regels en voorschriften.


Iedereen kan er dus op ieder willekeurig moment beginnen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!  Je kunt al met twee mensen een Spiegelogie Fanclub vormen. Bijvoorbeeld samen met je partner, je vader of moeder, je broer of zus,  je buurman of buurvrouw, een vriend/vriendin, een collega, iemand van de sportschool, etc. Jij kent ook vast wel iemand, die het leuk vindt om samen met jou aan een spannend Spiegelogie avontuur te beginnen.


  • Spiegelogie Fans vinden met een Gratis Advertentie


Ken je niemand die mee wil doen? Ook dan zijn er  mogelijkheden in overvloed! Zo kun je gratis een advertentie plaatsen. Plaats deze zoekopdracht maar eens met Google en er verschijnen aardig wat mogelijkheden. Ik kan je Speurders.nl en Marktplaats.nl van harte aanbevelen! Er duiken daar regelmatig advertenties op van zoekende Spiegelogie Fans zoals Jij! Als ze in de buurt wonen kunnen jullie samen wat beginnen!


  • Spiegelogie Fanclub Oprichten via Social Media Berichten


Gratis advertentie sites zijn een prima mogelijkheid om je fanclub in oprichting te promoten. Maar je kunt ook social media inzetten. Geef regelmatig een shout op je Facebook Profiel. Ga op zoek naar spirituele groepen. Er zijn zelfs een aantal Spiegelogie groepen op Facebook, zoek ernaar! Het kan ook via Twitter, gebruik #spiegelogie in je tweet!

Er zijn er ook genoeg forums op spiritueel gebied, die jou toestaan om gelijkgestemden te vinden. Informeer van te voren bij de beheerder of dit is toegestaan. Je vindt spirituele forums via de zoekmachines op internet. Er zijn er velen. Dus dat biedt je natuurlijk volop kansen voor jouw fanclub promotie!


  • Spiegelogie Fanclub Oprichten? De Magie van een Video!


Iedereen kan een video maken. Je hebt er geen dure camera voor nodig. Maak een promotie video en wie weet vinden Spiegelogie Fans in spé je wel op die manier. Met je mobieltje, tablet, webcam, etc. zet je er heel makkelijk eentje in elkaar. Via YouTube zet je je video binnen no time online. Een video maken en publiceren is 100% gratis!


Je hoeft geen super professionele gelikte video te maken om mensen aan te trekken. De meeste kijkers op YouTube zien liever een gewoon mens met pukkels en puisten, dan een kloon uit de reclamewereld! Het handige van een YouTube video is, dat bezoekers kunnen reageren op je video. Een extra manier voor geïnteresseerden om met jou in contact te komen! Geweldig toch!

Stap 5: Offline Spiegelogie Fanclub PromotieNiet alleen internet biedt mogelijkheden om Spiegelogie Fans te vinden. Ook in real life zijn er volop mogelijkheden om gratis reclame te maken als je een Spiegelogie fanclub wilt beginnen!


  • Gratis adverteren met een briefje!


Wat dacht je bijvoorbeeld van supermarkten bij jou in de buurt? De meesten bieden je de mogelijkheid om een gratis advertentie op te hangen. Je kent die prikborden toch wel waar mensen van alles en nog wat vragen en aanbieden? Laat je briefje opvallen door bijvoorbeeld een leuk gekleurd papier. Print het uit in een groot lettertype. Hou je promo tekst kort en simpel. Niemand heeft zin om een lang, ingewikkeld verhaal te lezen!


Een leuk plaatje erbij doet wonderen! Supermarkten zijn een perfecte plek om mensen te vinden, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Wat dacht je van je plaatselijke buurthuis! Of de bibliotheek! Je sportvereniging? Of die leuke new age winkel of reformhuis? Je school of universiteit is ook een geweldige plek om gelezen en/of gezien te worden! Je kunt zelfs de collega's op je werk "ronselen".


  • Creatieve Bui? Maak een Spiegelogie FlyerHeb je een creatieve bui? Maak dan Spiegelogie Flyers, print ze uit en bezorg ze in je buurt. Wel letten op de stickers op de brievenbussen, want niet iedereen wil ongeadresseerde post ontvangen! Je wilt geen negatieve promotie of klachten krijgen van je buren! Je kunt je flyers ook uitdelen, bijvoorbeeld in een winkelcentrum op een drukke zaterdag. Vraag bij je gemeente of dit mag zonder vergunning! Misschien vindt een grote winkel het prima als je dat bij hen binnen doet! Informeer ernaar bij de manager!


Je mag in je eigen advertenties en/of flyers, etc. altijd naar jouwspiegeltje.nl verwijzen voor uitleg over Spiegelogie. Handig voor beginners!Je mag natuurlijk ook hieronder gerust een gratis oproep plaatsen voor jouw beginnende fanclub! Je mag zelfs reclame maken voor je bestaande fanclubje! Hou het wel netjes. Andersoortige promoties worden verwijderd!


Heb jij tips voor startende Spiegelogie Fanclubs? Deel ze dan met de rest van de wereld! Heb jij ervaring met een Spiegelogie Fanclub oprichten? Of heb je naar aanleiding van dit artikel nog perfecte vragen? Ik vind het superleuk om jouw reacties te lezen en ik reageer zo snel mogelijk!

HomeSpiegelogie Een Spiegelogie Fanclub Oprichten in 5 Makkelijke Stappen 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven