jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
Psyche Pagina

Persoonlijke Groei, Psychologie, Geluk en Innerlijke Kracht

Psyche spiegelogie, geluk en innerlijke kracht

Psyche, oftewel: de fascinerende wereld van je gedachten, gevoelens en innerlijke kracht. In deze Psyche Rubriek vind je gratis steun en online coaching technieken voor jou! Gewoon omdat je het verdient! Wil je meer weten over persoonlijke groei en (positieve) psychologie? Lees dan snel verder!


Ik besteed veel aandacht aan hoe ook jij je alledaagse problemen kunt overwinnen. Ik geef je inzicht in hoe je bewustzijn en onderbewustzijn met elkaar samenwerken. Wil je (weer of meer) in je kracht staan? Dat kan! Of je innerlijke kracht nog beter aanboren?


Deze rubriek is jouw gratis gids op weg naar een succesvol, gelukkig leven in Liefde en Vrijheid. Ben jij klaar voor de reis? Laten we er samen voor gaan! Reis je met me mee?


Advertentie
Waarom is Lachen Gezond?


waarom is lachen gezond? En waarom is lachen zo aanstekelijk? Kijk naar de baby en je weet het antwoord!

Je hebt vast wel eens gehoord dat lachen gezond is, maar waarom is dat eigenlijk zo? Benieuwd naar wat iets simpels als lachen voor je gezondheid kan betekenen?

Lees snel verder...Onzekerheid Overwinnen

Onzekerheid overwinnen? Hoe doe je dat?Voel jij je wel eens onzeker? Heel veel mensen zullen dit herkennen. Maar wat te doen als het je leven overheerst?

Hoe kun je dan je zelfvertrouwen weer opkrikken. En Hoe weet je welke informatie te vertrouwen is en welke niet? Lees verder...

Negatieve Gedachten Stoppen?

Negatieve gedachten stoppen, de jongen op de foto denkt hier diep over na!

Negatieve gedachten stoppen is niet makkelijk.

Je kunt het wel leren. In dit artikel geef ik je gratis tips. Als je die opvolgt, reken je definitief af met negatief denken. Lees verder...Hoe mijn Levenservaring jouw Psyche kan Steunen?Ook ik was jarenlang op zoek naar hoe ik mezelf beter kon voelen. Mijn leven was een puinhoop. Na een zeer traumatische jeugd stond ik er voor mijn gevoel alleen voor. Ik was meer bezig met overleven, dan met volop in het leven staan en genieten. Ik heb zelf veel meegemaakt.In de jaren dat ik mij slachtoffer voelde, had ik het heel moeilijk. Ik was een zwak vogeltje, dat stoer probeerde over te komen. De meeste mensen hadden geen idee hoe ik me werkelijk voelde. Dat durfde ik namelijk niet te vertellen. Ik was bang dat ze me een slappeling zouden vinden. Of dat men zou denken dat ik gek was.In de wereld van de psyche draait het om steun, op deze tekening een tekst: I love to support youInmiddels ben ik 45 jaar. Ik heb een jeugd van seksueel misbruik achter mij gelaten. Een jeugd waarin ik nauwelijks liefde kende. Inmiddels ben ik gelukkig en hou ik van mijn leven.


Ik voel me krachtig en sterk en durf mezelf te zijn. Ik ben goed genoeg zoals ik ben en dat ben jij ook! Ik weet zeker dat jij, als je dit leest en in dezelfde of een soortgelijke situatie zit, alles kunt overwinnen. Want waar een wil is, is een weg. Nu de gids nog om je die weg te wijzen. Mag ik de jouwe zijn?


Psyche en verandering


Kiezen voor verandering alleen is niet genoeg, op de abstracte afbeelding een olieverfschilderij van een vrouw die naar het water staartJe psyche veranderen en alles wat daarbij komt kijken gaat niet vanzelf. Er is werk aan de winkel. Daarbij wil ik je heel graag steunen. Ik vind dat we op moeder aarde zijn om elkaar te helpen. De onmacht en ellende van vroeger, heb ik omgezet in kracht.


Van slachtoffer naar krachtoffer.

Zo noem ik het zelf. Ik wil je heel graag een steuntje in de rug geven op weg naar een krachtiger en blijer leven. Het werk kan ik niet voor je doen. Ik kan je nergens toe dwingen. Dat wil ik ook niet.
Ik wil je wel inspireren. Motiveren. En op een afstand coachen via de artikelen die hier met de regelmaat van de klok verschijnen.
Ik wil zo graag dat jij je goed voelt! Ik geloof in jouw kracht, en ik weet dat jij het in je hebt om wat dan ook in je leven te overwinnen. Al lijkt alles je tegen te zitten, weet dat er hoop is.


Weet dat anderen, zoals ikzelf, jou voor zijn gegaan. En zich nu fantastisch voelen. Dat is geen dom geluk. Het is een keuze die ook jij kunt maken en waar jouw reis op weg naar heling mee begint.
Psyche: Kiezen is de eerste Stap


Je hebt daarbij hints, tips en strategieën nodig. Een plan van aanpak. Dat wil ik je via de Psyche rubriek bieden. Tips, suggesties en steun waar je zelf mee aan de slag kunt. Werkbare plannen.


De wereld van je Psyche is helemaal niet ingewikkeld!

Wil jij je leven in alle opzichten verbeteren? Positiever in het leven staan?


Misschien is vandaag voor jou die dag wel aangebroken en zet je je eerste stap op weg naar een beter leven! Ik hoop van harte dat je het aandurft. Als je de keuze maakt, dan weet je dat de tijd rijp is.


Timing voor je Psyche Processen


Je moet er klaar voor zijn. Afdwingen of forceren is zinloos. Je bent hoe dan ook perfect. Jij bent een fantastisch mens. Je mag er helemaal zijn, want je bent geweldig!


Veroordeel jezelf nooit, ook niet, als je nu nog niet klaar bent voor radicale, positieve veranderingen in je leven! Jouw psyche (geest) geeft het zelf aan, als de tijd rijp is!
Jezelf en je Psyche Beter Leren Begrijpen

Jezelf en je psyche beter begrijpen, een abstracte afbeelding van een buste, een mens dat nedenkt over het leven omgeven door wolken en puzzelstukjes


Wil je graag strategieën leren, die jouw psyche en persoonlijke ontwikkeling steunen? Wil jij ook gratis coaching technieken leren? Alles staat hier in het teken van jouw persoonlijke groei en innerlijke kracht. Misschien vraag je je af hoe je gelukkiger kunt worden?Wil je mentaal sterker in het leven staan? Leren omgaan met angsten, sombere gevoelens, stress, etc.? Wil je weten hoe je je verleden achter je kunt laten? Of hoe je om kunt gaan met lastige mensen?


Wil je gelukkigere relaties aantrekken? Vrienden leren maken? Assertiever worden? Beter in je vel zitten? Wil je je beter leren ontspannen?Alle artikelen in Spiegeltjes psyche rubriek, hebben positieve psychologie als uitgangspunt. Positief denken en leven, dat is wat voor mij werkt. Ik weet uit ervaring dat het ook voor jou zal werken.


Mensen die positiever in het leven staan zijn gezonder, gelukkiger en leven langer. Dat is een bewezen feit.


Ook jij kunt een positiever mens worden en dingen in het leven van de zonnige kant gaan bekijken. Zeg maar vast vaarwel tegen de somberheid en negatieve gedachten. Je verdient beter dan dat!

Zet de psyche rubriek snel in je favorieten

Ik publiceer hier regelmatig nieuwe artikelen. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe publicaties? Abonneer je dan gratis op Spiegeltjes Nieuwsbrief. Inschrijven kan rechts bovenaan alle pagina's. Leden van de nieuwsbrief hebben een streepje voor. Je krijgt als lid veel leuke extra's die niet op de website verschijnen. Natuurlijk is jouw lidmaatschap volledig gratis!


Heb je suggesties voor onderwerpen die met je psyche te maken hebben? Ik hoor ze graag! Neem gerust contact op. De link naar het contactformulier vind je in het menu aan de linkerkant.

Reageren kan ook hieronder. Deel al je vragen, opmerkingen, zorgen, persoonlijke ervaringen, etc. Ik hoor heel graag van je! Spiegeltje is een veilig platform waar je kunt rekenen op steun en (h)erkenning! Jouw psyche verdient het!

 
HomePsyche 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven