jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
Spiegelogie Prettige Reflectie Spel

Wat zijn Jouw Prettige Eigenschappen?


Het Prettige Reflectie (PR) Spel is onderdeel van het Spiegelogie fanclubspel. Anderen zijn jouw spiegel. Tijdens de prettige reflectie benoem je de fijne eigenschappen die je in de ander ziet. En anderen doen hetzelfde bij jou Hartstikke leuk dus!

Die prettige eigenschappen vallen je op, omdat je ze ook in jezelf ziet. Dat kan niet anders. Als je ze niet zou zien, dan heb je ze zelf ook niet. Zo simpel is het. Wat je in anderen ziet is altijd een kwestie van herkenning. Je kunt niet iets in de ander zien, wat je niet herkent.AdvertentieHet PR spel onderdeel heeft drie varianten. Je kiest met je Spiegelogie fanclub iedere week welke variant je wilt spelen. Wissel ze vooral af!


Prettige Reflectie Variant 1


Alle fans richten hun liefdevolle aandacht op één persoon uit de fanclub. Je kijkt om de beurt die fan in de ogen en je zegt hardop:

"De prettige eigenschappen die ik in jou zie en die je naar mij terugspiegelt zijn....."


Je maakt de zin dan af met wat aardige eigenschappen die spontaan in je opkomen. Wat zie jij in mij? Vriendelijkheid? Wijsheid? Plezier? Humor misschien? Focus je op liefdevolle, warme aandacht. Verbindt er geen gedachten aan. Spreek gewoon uit wat je voelt op dat moment. Je breintje heeft even pauze!


Je bent omringd door jouw toegewijde fans. Het kan niet verkeerd gaan en iedereen steunt je! Als jij je complimenten in ontvangst neemt zeg je  na ieder compliment "dank je wel". Of je knikt kort en zegt niets.


Als iedereen wat aardigs heeft gezegd over de ontvanger, is de volgende fan aan de beurt voor een lawine aan complimenten. Dit gaat zo door totdat iedere fan complimenten in ontvangst heeft genomen.Prettige Reflectie Variant 2


Dit is de verkorte variant op de eerste versie voor het geval je wat in tijdnood zit. Je geeft geen uitgebreide complimenten maar zegt één aardig woord. Ook weer spontaan en zonder erover na te denken.


Verder is de gang van zaken hetzelfde als in versie 1. Als zelfs dat te lang duurt kan iedere fan alleen de persoon die links van hem/haar een prettig woord geven. De Spelleider bepaalt of het nodig is om de verkorte variant te spelen.Prettige Reflectie Variant 3


Prettige Reflectie variant 3 is een zeer indringende versie. Hij vraagt om wat moed vereist van de deelnemers. Ik vind het een grote aanrader! Als je eenmaal over de drempel bent, dan wil je niet anders meer! Maar je zult je angsten en aarzelingen even moeten overwinnen.


Je splitst de fanclub in groepjes van drie tot vier fans. De fan die begint omhelst zichzelf en zegt met de ogen gesloten:

"(....je eigen naam......) Ik hou van jou precies zoals je bent en ik steun je onvoorwaardelijk in al je kracht,  grootsheid en overvloed aan mogelijkheden".


Richt je aandacht volledig op jezelf. Als je de energie helemaal voelt binnenkomen, open je je ogen. Loop nu naar de fan naast je. Kijk die diep in de ogen. Stuur heel veel warme aandacht naar die persoon. Dan omhels je elkaar.


Spreek vervolgens weer dezelfde woorden uit als hierboven en vergeet niet je eigen naam te gebruiken! Als je helemaal in het gevoel zit en de energie ervaart, laat je elkaar los. Loop nu naar de volgende fan totdat iedereen in je opgesplitste groepje hebt omhelst.


Als jij klaar bent is de volgende persoon aan de beurt om hetzelfde ritueel te herhalen. Gebruik je eigen naam!


Het is intens, maar zo bevrijdend als je eenmaal de moed hebt opgebracht! Weet dat niemand jou gek vindt! In jouw Spiegelogie fanclub is alleen maar steun en liefde! Durf vooral jezelf te zijn.Welke variant je ook kiest van de Prettige Reflectie, ik hoop dat het je veel positieve energie op zal leveren! Veel plezier!

HomeSpiegelogie Prettige Reflectie
 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven