jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
 Paranormaal? 

Alles over de Wereld van het Onzichtbare en het Onverklaarbare

Een mysterieuze kamer: heel paranormaal dus!

Paranormaal: gek, interessant of heel normaal? Duik mee in de wereld van paranormale verschijnselen, mysteries en occulte zaken! Leer alles over geesten zien, contact met doden en het hiernamaals. Ontdek jouw eigen paranormale gaven en/of leer ze nog verder te ontwikkelen. Welkom in de Paranormale wereld van Spiegeltje!


Paranormaal is slechts een woord. Een woord dat meer betekent, dan een helderziende die in zijn glazen bol tuurt. De wereld van het paranormale omvat een grote hoeveelheid aan onverklaarbare verschijnselen. Het is niet eens in één zin samen te vatten. Dat zou de lading niet dekken.


Advertentie


Definitie van Paranormaal: wat betekent het eigenlijk?


Er bestaan nogal wat definities van het woord paranormaal. In een notendop kun je erover zeggen dat het alles omvat wat niet op een wetenschappelijke manier te verklaren is. Het gaat het gangbare waarnemen zeg maar te boven.Doe de Gratis Doe gratis de Paranormaal Begaafd Test!Paranormaal Begaafd Test!

Wil jij ontdekken of je over Paranormale Gaven beschikt? Doe dan snel, gratis en anoniem de Paranormaal Begaafd Test en kom er binnen een paar minuteen achter! Lees verder...
Is contact met overledenen mogelijk? Op deze foto is een vage geestverschijning te zienContact met Overledenen?

Contact met overledenen maken: kan het? Wat zijn veilige methodes en hoe weet je of je echt contact hebt met jouw geliefde overledene?

Dat vragen veel mensen zich af.

Leer 3 veilige manieren om met de doden te praten en hoe je je hierop het beste kunt voorbereiden.

Lees snel meer...


Hoe herken je een goede paragnost?Hoe Vind je een Goede Paragnost?

Veel mensen bezoeken tegenwoordig een paragnost. De keuzemogelijkheden lijken eindeloos.

Maar hoe weet je of je te maken hebt met een betrouwbare, goede paragnost?

Ik heb 10 tips, zodat je het kaf beter van koren kunt scheiden!

Lees meer...


Bestaan Geesten? Alles over het Mysterie van Spookverschijnselen!

Geesten zien voor beginners, spoken op deze foto, ze zijn wel vriendelijk ;-) Miljoenen mensen wereldwijd beweren geesten te hebben gezien. Je kunt ze ook voelen, horen, ruiken en zelfs proeven. Dat zeggen mensen die hier ervaring mee hebben.

Velen beweren dat iedereen geesten kan zien. Zijn die mensen gek geworden? Of is er meer aan de hand?

Kun je geesten zien leren? Duik mee in de wereld van geesten en spoken.Eng? Wel nee! Fascinerend en spannend is het wel. Lees meer over geesten zien...


De Paranormale Wereld is heel Omvangrijk!


Het bovennatuurlijke is iets wat mensen altijd al heeft beziggehouden. Is er bijvoorbeeld leven na de dood? Bestaat tijd wel? Zijn mensen met bijzondere gaven geestelijk ziek? Of is het echt mogelijk om de toekomst te voorspellen? Kunnen we in de tijd reizen?


Hoe zit het met dingen als heldervoelen, helderhoren, helderruiken en helderweten? Is astrologie paranormaal? Werkt magnetiseren? Bestaan spoken echt? Heb je een extra zintuig als je over buitenzintuigelijke gaven beschikt? Of zijn je bestaande zintuigen juist extra ontwikkeld? Kun je paranormaal genezen? En hoe werkt dat dan?


Kortom: het mysterie van wat we paranormaal noemen roept veel vragen op. Vragen waar Spiegeltje voor jou het antwoord gaat zoeken en geven.


Wat is het Zesde Zintuig?


Het zesde zintuig neemt andere dingen waar dan de gebruikelijke 5 zintuigenSommige waarnemingen worden toegeschreven aan het zesde zintuig. Omdat sommige bovennatuurlijke waarnemingen niet met je vijf zintuigen kunnen worden gespot. Denk daarbij aan zoiets als je intuïtie.Een intuïtieve waarneming heeft niets te maken met het gebruikelijke horen, ruiken, zien, proeven en voelen.Het verschil tussen Intuïtie en het Zintuig VoelenHet zintuig voelen heeft met je tast te maken. Het voelen via de huid. Via het gewone voelen, ervaar je het verschil tussen warm en koud. Intuïtief voelen is iets heel anders. Het is een innerlijk gevoel. Je kunt het niet op een normale manier verklaren. Je intuïtie is merkbaar in je lichaam. Maar je lichaam speelt geen rol. Je lichaam is een uitlaatklep voor je intuïtieve waarneming.

 Hoe paranormaal ben jij? Deel je paranormale ervaringen. Of je vragen over de wereld van het bovennatuurlijke. Heb je tips voor goede onderwerpen? Spiegeltje hoort ze graag!HomeParanormaal

 
 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven


Spiegeltjes Leestips