jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
Overvloed Manifesteren?

Gratis mini cursus! Doe ook mee!

Overvloed manifesteren in je leven? Doe Spiegeltjes gratis mini cursus!

Overvloed manifesteren in je leven kun je leren! En dat kan gratis. Waar? Zoek niet verder! Je bent al op de perfecte plek beland! Doe mee met Spiegeltjes gratis mini cursus. Het kost je niets en je hoeft je ook niet te registreren! Heerlijk toch!


Wat is er in rijkelijke overvloed aanwezig in jouw leven? Wil je meer? Ervaar jij veel overvloed in je leven? Is dat in alle opzichten of slechts gedeeltelijk? Overvloed betekent meer dan genoeg. Je zou het zelfs buitensporig veel kunnen noemen.


Advertentie


Het is maar een kleine greep uit de vele definities van het woord overvloed. Feit is dat we er allemaal meer van willen hebben. En dat is mogelijk. Ook jij kunt het leren.Heb je heel snel geld nodig, het liefst morgen al? Surf dan snel voor een spoedcursus
De Law of Attraction als Eerste Hulp bij Schulden gebruiken"! Klik hier om verder te lezen...


Als je wilt leren om een overvloed te manifesteren van iets dat jij graag wilt, is het belangrijk om er een warme vriendschap mee te sluiten. Dat begint met je bewust te worden wat het voor jou persoonlijk betekent.


Overvloed werkt hetzelfde als een Warme Liefdesrelatie


Het is net als in de liefde. Waar je een hekel aan hebt, bang voor bent etc. stoot je af.  Grote hoeveelheden hebben van waar jij blij van wordt is geen dom toeval. Het Universum is je trouwe dienaar en geeft jou waar je om vraagt. Dan moet je natuurlijk wel weten hoe je dat het beste kunt aanpakken. En je beseffen dat jij de maker van je leven bent. een liefdesrelatie aangaan met overvloed in je leven

Zo werkt het met de wet van de aantrekkingskracht.

Alles waarvan jij meer wilt, is een kwestie van afstemming.
Alles waar je Intense Liefde en Warmte voor Voelt Trek je Aan


Als je een betere relatie wilt met de overvloed in jouw leven, kun je er dus maar beter een liefdesrelatie mee aangaan! Lovers zijn altijd op elkaar afgestemd en alleen zo groeit de liefde boven de huizen uit. 


Die liefdesenergie kun je voor alles in je leven aanwenden. Hoe meer je bent afgestemd op overvloed, hoe meer je ervan krijgt. Dan ben je ineens overvloed, in plaats van ernaar te streven.


Op die manier kun je dit overvloedige Universum altijd voor jou laten werken. In jouw voordeel. Altijd en overal.De Energie van Overvloed is heel Persoonlijk


De energie van overvloed is persoonlijk, ook voor de pinguins op de foto

Overvloed gaat niet alleen over veel geld of materiële bezittingen. Overvloed kan ook betekenen dat er veel liefde in je leven is. Of schoonheid en innerlijke rust. Dat zijn maar een paar voorbeelden. Je kunt van alles waar jouw hart naar uitgaat meer hebben/aantrekken!Let op je Woorden!


Overvloed is een woord. Iedereen interpreteert woorden anders. Dat geldt vooral voor woorden die met de rijkdommen van het Universum te maken hebben.


Ieder woord is een leeg omhulsel, tot we er een bepaalde betekenis aan geven.Je kunt de energie van overvloed als positief of negatief ervaren. Energie trilt op een bepaalde frequentie. Die frequentie hangt nauw samen met jouw persoonlijke beleving. Jouw beleving van alles! Jij maakt je eigen energie. En bepaalt zo hoe die voor jou werkt. In positieve of negatieve zin.Niet Alle Overvloed is Leukblijven werken aan de plezierige vriendschap met overvloed in je leven


Als je een overvloed aan geldgebrek ervaart, kun je je afvragen of die "vriendschap" wel goed voelt. Misschien is het een beter idee om vrienden te worden met een overvloed aan rijkdom in je leven!
Waar Je Gebrek aan Ervaart is Je Uitdaging


Wat loopt er nog niet zoals je zou willen? Hoog tijd om alles waarvan je te weinig hebt aan te pakken. Durf jij plezierige overvloed te verwelkomen in je leven?


Jij en Overvloed?Overvloed kun je altijd en overal voelen en ervaren, zoals deze mooie zonsondergang op de foto.

Wat is jouw associatie met overvloed? Heeft het te maken met materiële of immateriële dingen? Misschien wel met allebei. Waar zou jij heel graag veel of meer van willen hebben? Waarvan heb jij al meer dan genoeg in je leven?


Hoe voelt het als jij aan overvloed denkt? Denk je dat het heel makkelijk of juist heel moeilijk is om te manifesteren? Gun jij jezelf een rijkelijke hoeveelheid liefde, geld, genot, mooie dingen, etc. ? Is het weggelegd voor jou?


Is het manifesteren van overvloed het geboorterecht van iedereen of is het zondig om buitensporig veel moois in je leven te hebben?Schrijf de antwoorden op. Stel het niet uit tot later... Al je antwoorden zijn perfect. Je kunt het niet verkeerd doen!

De Energie van Overvloed is Dynamisch


De waarde die je eraan geeft en hecht verandert met de tijd. Het is altijd in beweging. Geen statisch iets. Het is ook subjectief. Omdat we er allemaal onze eigen betekenis aan geven.


Overvloed Meditatie: Duik er nog Dieper inDuik met een speelse meditatie in de zee van overvloed

Je kunt er nog dieper induiken. Zoek een stil plekje op. Sluit je ogen en mediteer op het woord overvloed. Voel de energie van overvloed met heel je wezen! In iedere vezel van jouw prachtige lijf. Tot aan zielsniveau of nog dieper, als je er zin in hebt.Ga zo (on)Diep als je Zelf Wilt


Ga zover als goed voelt voor jou. Maak het luchtig. Wees niet te zwaar op de hand. Maak er een speelse meditatie van. Je kunt je concentreren op overvloed door het woord voor je te zien alsof je naar de televisie kijkt. Het woord staat op het scherm geschreven. Kijk ernaar. Overvloed kan ook een kleur of vorm hebben. Als dat voor jou zo is, projecteer die dan op je denkbeeldige TV scherm.

meditatie kaars op een hand, mediteren om overvloed te manifesteren


Mocht je niet zo visueel ingesteld zijn, dan zing en/of herhaal je het woord overvloed in een rustig tempo. Als een mantra. Dat mag hardop of in stilte. Kies wat bij jou past. Het is belangrijk dat je ervaring fijn is. Je mag je ook simpelweg op het gevoel focussen. Alles is goed, zolang het jou helpt je band met de overvloed in het Universum te versterken.


Wees je Bewust van Jouw Kansen en Uitdagingen


Neem je vandaag (of iedere andere voor jou geschikte dag) voor om je extra bewust te zijn van de overvloed die er al is in je leven. Ben je blij met waar jij lekker veel van hebt of zou het ook een onsje minder mogen? Waar kan je situatie stukken beter?


Maak je Niet te Druk als het (nog) niet Lukt!


Veroordeel jezelf niet voor de dingen die nog niet lopen zoals je zou willen. Duik niet te diep in de emoties. Registreer het. Zie het als een leuk spelletje. Licht en luchtig.


Alles waar je beter in wilt worden begint met bewustwording en dat is je enige doel voor vandaag Hoeveel of hoe weinig overvloed heb jij vandaag ervaren? Deel alles wat je maar wilt. Klik hier
om naar deel 2 van de cursus overvloed manifesteren te gaan. Het tweede deel gaat over de wet van geven en ontvangen en hoe jij die kunt toepassen in je leven. Je overvloed gaat stromen!


HomeLaw of AttractionOvervloed Manifesteren Deel 1 
 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven