jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
Overvloed kun je Reserveren

Beantwoord 4 simpele vragen


Overvloed reserveren: Ook jij kunt het! Het begint tussen je oren!


Wist je dat je je eigen overvloed kunt reserveren? Het is heel makkelijk. Je hebt alleen maar een schriftje nodig en een pen om mee te schrijven. Je gaat vandaag lekker praktisch aan de slag met jouw droomleven. Als je op de bank blijft zitten, gebeurt er niets. Meer overvloed manifesteren betekent in actie komen. Je gaat het vandaag voor jezelf claimen. En dat ga je doen door antwoord te geven op vier simpele vragen. Veel plezier met deel 3 van de cursus overvloed manifesteren.


Het manifesteren van een leven vol overvloed en geluk gaat niet vanzelf. Het heeft allemaal te maken met jouw energie. Als je nu niet in alle opzichten en aspecten van je leven een constante stroom ervaart, is dat een teken dat er wat moet veranderen.


Advertentie


Hoe Stel Je jouw Ideale Droomleven voor?


Veel mensen willen graag rijk worden. Of wensen meer liefde in hun leven. We willen allemaal wel een stralende gezondheid. We dromen van werk waarin we onze passie kunnen uitleven.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. De keerzijde is dat maar weinig mensen een concreet idee hebben van een leven vol overvloed. Heb jij wel eens stilgestaan bij de exacte details van jouw droomleven? Waarschijnlijk niet. De meeste mensen hebben "vage dromen".Als je niet weet wat je wilt kun je het ook niet manifesteren. Zo simpel is het. Gelukkig kun je leren jouw plaatje wel helder te krijgen. Pak alvast een pen en een schrift of iets anders om in/op te schrijven.Ik geef zelf altijd de voorkeur aan een mooi schrift. Dat noem ik stiekem mijn magische manifestatie boek!
Je Overvloed Claimen: Boek alvast Je Reservering


Overvloed kun je nu al reserveren door het beantwoorden van vier vragen, op de foto een hand met een zonsondergang en zee op de achtergrond


Overvloed kun je nu alvast reserveren voor in de toekomst. Dat doe je door duidelijk te maken voor jezelf, wat je precies wilt. Daarom ga je zo meteen vier vragen beantwoorden. Lees voor je dit gaat doen de instructies door voor optimaal resultaat!


Overvloed Reserveren: Beantwoord 4 vragen


Je beantwoordt de iedere vraag dus, alsof het al zo is. Schrijf dus niet zoiets alss: "Ik wil graag mijn droomhuis bezitten in de toekomst". Maar schrijf alsof je al in je droomhuis woont. Omschrijf tot in detail hoe het eruit ziet en vooral: hoe je je erbij voelt.


Schrijf zo levendig mogelijk


Je kunt dat het beste in briefvorm doen. Schrijf de ieder antwoord als een brief aan bijvoorbeeld je beste vriend/vriendin of een geliefd familielid.

Bijvoorbeeld:


"Lieve Spiegeltje, ik zit nu op mijn royale bank die vandaag bezorgd is. Het was zo leuk om die peperdure bank contant te betalen. Hij is crèmekleurig en heeft heerlijke zachte kussens om diep in weg te zakken. Mijn huis is nu ideaal. Je moet gauw eens langskomen zodat we er samen van kunnen genieten".


Dit is uiteraard maar een voorbeeld. Doe het vooral op jouw manier. De brief is eigenlijk een uitgebreide verzameling affirmaties! Vul de jouwe met wat op jou van toepassing is. Hoe persoonlijker, hoe beter!


Doen Alsof je Droom al is Uitgekomen!


overvloed reserveren door erover te schrijven alsof je sprookje al is uitgekomenSchrijf ieder antwoord alsof je al in jouw droomsituatie bent beland. Je ideale leven is al een feit. Je droom is (op papier) al uitgekomen. Je onderbewustzijn gelooft het pas als het ervan overtuigd is, dat dingen er al zijn. Je speelt het "alsof spel". Jouw blije energie stemt je af op de energie van overvloed.Schrijf Je Antwoorden Met de Hand


Typ ze niet op de computer. Door met de hand te schrijven maak je veel meer verbinding met je gevoel. Het werkt veel krachtiger door een handgeschreven brief te schrijven. Jouw antwoord wordt op die manier persoonlijk. Je maakt er intenser contact mee. Jouw handschrift is de drager van jouw persoonlijke energie. Een computer kan dat niet evenaren.


Gebruik je Fantasie en Geniet van het Schrijfproces!


Het is een spel. Maak het niet te zwaar op de hand. Luchtige en speelse energie helpen je om overvloed te manifesteren. Als je te zwaar op de hand bent, bewerkstellig je juist het tegendeel. Het is belangrijk dat je ervan geniet!Beantwoord deze Vier Vragen over Jouw Overvloed


vier vragen over jouw overvloed beantwoorden, op de foto een pen en een schrift


Het wordt tijd om jouw prachtige leven te claimen! Pak dan nu je pen en manifestatie boek (schrift). Beantwoord onderstaande vragen tot in de kleinste details:


1:   Hoe ziet mijn persoonlijke, sociale en liefdesleven eruit?
2:   Hoe zien mijn financiën eruit?
3:   Hoe ziet mijn werk/carriere eruit?
4:   Hoe ziet mijn spirituele leven eruit?


Neem de Tijd voor je Antwoorden!

Sla niets over! Neem uitgebreid de tijd om de vragen te beantwoorden. Hoe meer details, hoe beter het werkt. Onthoud dat het geen haastwerk is! Maak je alsjeblieft ook geen zorgen over spel- of taalfouten.


Je doet dit voor jezelf. Je schrijft geen opstel voor school. Het hoeft niet te worden uitgegeven. Je kunt het dus nooit verkeerd doen. Maak er een prachtig schrijfwerk van dat goed voelt voor jou! Raffel het niet af. Jij bent het waard om alle tijd van de wereld in jezelf te stoppen.


Schrijven in de Vroege Ochtend Werkt het Beste


Een foto van twee mensen op het strand in de ochtend, schrijven in de vroege morgen werkt het beste bij het beantwoorden van de vier vragen over jouw overvloed


Beantwoord de vragen het liefste 's morgens vroeg. Sta er desnoods een wat eerder voor op, als je denkt dat je geen tijd hebt. Het is de bedoeling, dat je de antwoorden gedurende de rest van de dag regelmatig herleest. Doe dit minimaal 3 en liefst 5 keer. Op willekeurige tijdstippen gedurende je dag. 


Voel je Overvloed terwijl je Leest!


Maak tijdens het lezen van je antwoorden contact met je gevoelens! Voel hoe blij, gelukkig en dankbaar je bent voor je leven! Laat die heerlijke gevoelens rijkelijk stromen. Door je hele wezen. Maak een verbinding met je hart en ziel. Voel wat het met je lichaam doet.


Hoe fantastisch voelt dat? Het is heerlijk om te ervaren hoe je je voelt, als je alles al hebt wat je wilt! Voel die opwinding, de blijdschap, het geluk, etc. tot in je tenen! Vorm er een eenheid mee.Zeg na het lezen van je ieder antwoord hardop:

"Het is er al, het komt naar me toe".
Overvloed Manifesteren is Geen Zeepbel: Ook Jij kunt Overvloed Aantrekken!


overvloed aantrekken en manifesteren is geen zeepbel zoals op de foto staat afgebeeld, wel een leuk en luchtig spel


Het maakt niet uit of je in de Wet van de Aantrekkingskracht gelooft of niet. Doe het gewoon. Zie het als een experiment. Ga ervoor zonder enige verwachting. Oordeel er niet over: je brein mag je op vakantie sturen. Als je er onbevangen instapt, heb je de meeste kans op succes!


Geef je lekker over aan plezier! Wees een doener, geen denker. Overdrijf en fantaseer dat het een lieve lust is! Geniet volop van dit luchtige, speelse proces. Gun je innerlijke kind de tijd van zijn/haar leven.Herinner je je nog dat we als kind vaak speelden wat we graag wilden zijn? Terwijl we opgingen in dat spel, waren we het ook echt! Met diezelfde energie trek je wonderen aan!Wat is jouw droomwens? Deel wat je hebt opgeschreven in je Manifestatie Boek! Deel je succes(sen), je vragen, je ervaringen. Misschien heb je geweldige tips! Jouw Spiegeltje hoort heel graag jouw inbreng! En ik stuur je alvast een berg Liefde en steun voor het manifesteren van jouw liefste wensen!

HomeLaw of AttractionOvervloed Kun Je Reserveren 
 
Blijvend Geluk?

Ook Jij verdient het! Klik hier!


e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven