jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
Marianne Williamson: Ik Hoef Niets te DoenIk hoef niets te doen is een audioboek van Marianne Williamson. Zij is o.a. bekend geworden door haar heldere uitleg van het lijvige boek, 'A Course in miracles' (een cursus in wonderen). Deze organisatie is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot vele groepen mensen, die allemaal willen leren hoe ze wonderen in hun leven te manifesteren. Marianne stelt dat je niets hoeft te doen, om wonderen in jouw leven werkelijkheid te laten worden. Het is een kwestie van loslaten, aldus deze beroemde schrijfster en zelfhulp goeroe. Pas als je volledig loslaat wat je wilt, komen je stoutste dromen uit volgens Williamson.


Cover Ik hoef niets te doen van Marianne Williamson

Marianne Williamson stelt dat je niet eens hoeft te proberen om 'je best' te doen! En dat vindt Spiegeltje helemaal fantastisch natuurlijk!  En aldus geschiedde... Nieuwsgierig geworden bestelde Jouw Spiegeltje het (audio)boek "Ik hoef niets te doen". Op de achtergrond speelt dit mooie luisterboek voor de derde maal mee terwijl ik dit stukje schrijf. Het is een heerlijk feest van herkenning!


Advertentie


Marianne Williamsons uitleg is glashelder. Er wordt geen woord Chinees gesproken! In tegendeel zelfs. Het is heel dichtbij. Het raakt direct je diepste gevoel. Ondanks dat de materie zelf niet altijd even eenvoudig is. Toch weet zij het in duideijke taal over te brengen. Een kind kan het begrijpen. Mariannes boek heeft ook opvallend veel overeenkomsten met het gedachtegoed van de Spiegelogie.


Gooit Jouw Ego Soms ook Roet in het Eten?


schreeuwende man op deze foto, lijkt wel je ego dat allemaal gekke dingen roept.


Bijna iedereen heeft er wel eens "last van". Een stemmetje diep van binnen dat tegen je zeurt. Meestal zijn dat geen positieve woorden. Het praat op je in als iemand die jou voortdurend omlaag wil halen. Alsof je een loser bent. Dat stemmetje (of die stomme gedachte) beweert ook, dat we heel veel moeite moeten doen om iets te bereiken.


Het is het stemmetje van je (negatieve) ego. Eigenlijk is dat ego een enorme zeurpiet. Je ego zorgt ervoor dat je je suf piekert om een oplossing te bedenken voor problemen (ik noem ze liever situaties) waar je tegenaan loopt in het leven.


Het is hetzelfde ego dat je ervan probeert te weerhouden om "griezelige dingen" te gaan doen. Zoals mediteren. Mediteren is namkelijk een directe communicatie op zielsniveau. Met het Universum, met God, of misschien geef jij het Allerhoogste een andere naam.


Op dit niveau is geen ruimte voor gezeur van ego's


Ondanks het feit dat we het ego niet als vriendje beschouwen, koesteren de meesten van ons het juist. Omdat het zo lekker vertrouwd is. Vreemd genoeg koesteren we liever rottige omstandigheden, dan een nieuw avontuur aan te gaan. Angst voor het onbekende noem je dat in gewoon Nederlands. Herkenbaar voor jou?


Durf jij naar je Ziel te Luisteren?


De luie koe op de foto begrijpt misschien beter hoe je wonderen manifesteert dan jij


Je ego spreekt graag tegen "niets doen" de manier is om je wensen in vervulling te laten gaan. Het is dus belangrijk, dat je het idee dat je veel moeite moet doen, helemaal loslaat. Dat klinkt misschien best lastig. We hebben juist altijd geleerd dat je hard moet werken, om je doelen te bereiken. Niets doen roept bij de meeste mensen een beeld op van iemand die heel lui is en niks voor elkaar krijgt. Is dat bij jou ook het geval?


Als je wonderen in je leven en inzicht in jezelf wilt, dan is het volgens Marianne Williamson heel prima om te "niksen". De meeste mensen vinden dat idee heel lastig. Je oude overtuigingen voelen misschien als een veilige houvast. Maar volgens Marianne hou je jezelf daarmee voor de gek!
 


Stop met Proberen om het Leven te Begrijpen!


Marianne Williamson stelt, dat we eigenlijk niet goed begrijpen wat het leven betekent. Omdat het zo lastig is het Leven te begrijpen, kun je daar beter mee ophouden. Marianne is hier heel stellig in. Je blokkeert er de manifestatie van wonderen mee, als je je best doet om moeilijke dingen te begrijpen, stelt ze.


Overgave en Loslaten

Als jij een heerlijk leven wilt manifesteren, dan kan dat. Maar pas als je al je overtuigingen en "kennis" van je af kunt werpen. Loslaten geblazen dus. Dat klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan.


Het Universum Regelt alles wat je Nodig hebt!


Het Universum zorgt liefdevol voor jou en mij. Dat is zo. Je mag het Universum ook een andere naam geven. Scheppende kracht, God, Liefde, noem het maar op. Er zijn vele namen voor. Kies iets dat goed voelt voor jou. Durf jij je open te stellen voor die liefdevolle energie?


Ben jij bereid om de scheppende kracht binnen te laten komen? Het betekent dat je die hogere macht op de eerste plaats zet. Het Universum neemt het stuur van je over. Je plaatst jezelf direct onder de scheppingskracht! 


Je leerde voorheen nog dat je jezelf op de eerste plaats moet zetten. Mispoes. De tweede plaats is ook heel eervol! Het is overgave op het hoogste niveau. Je geeft je in vrede over aan de scheppende kracht van het Universum!Nooit meer Moeite Doen is volgens Marianne Williamson het Geheim!Marianne Williamson stelt dat wij alle pogingen om dingen te begrijpen en te weten op moeten geven. We hebben er geen controle over. Het kost moeite. Moeite doen voelt niet goed. Moeite doen voelt geforceerd. Als een zware belasting. Dat is geen positieve energie, want die is luchtig, voelt goed, als een licht veertje.


Waarom Moeite doen? Het Universum heeft Alles al Geregeld!


Alleen het Universum begrijpt zichzelf. Het Universum is je trouwe dienaar. De scheppende kracht van de hogere macht is beschikbaar voor iedereen die hem toe durft te laten.


Het audioboek, "Ik hoef niets te doen", leert jou hoe het proces van loslaten werkt. Hoe ook jij kunt stoppen met ergens moeite voor te doen. Je leert hoe je innerlijke vrede kunt bereiken. Dat stelt je namelijk in staat om een directe lijntje te leggen met het Universum.


Marianne Williamson adviseert je, om weer kind te worden. Kinderen zijn open. Ze staan vol vertrouwen in het leven. Kinderen zijn meesters in overgave. Ze geloven 100% dat ze kunnen bereiken wat ze willen!Ook jij kunt leren om vol overgave te bereiken wat je wilt!Je kunt die eigenschap heroveren! Je leert over de kracht van gebed (universeel). Door middel van oefeningen en een toegangkelijke uitleg. Het voelt supergoed aan. De korte meditatie op de CD is in één woord zalig! Een prachtige ervaring!


Ik beveel je dit prachtige luisterboek van harte aan! Het is alleen nog tweedehands te verkrijgen. Klik hier om snel jouw exemplaar te bestellen! Als het niet op voorraad is, dan kun je je emailadres opgeven en zo als eerste op de hoogte worden gebracht, zodra het iemand het weer aanbiedt!

HomeSpiritualiteitMarianne Williamson: Ik hoef Niets te Doen 
Blijvend Geluk?
ook Jij verdient het! Klik hier!

e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven