jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie

De Law of Attraction als Eerste Hulp bij Schulden gebruikenDe Law of Attraction als eerste hulp bij schulden gebruiken, een hand wijst naar de hemel waar bankbiljetten uit vallen


In dit artikel leer ik je gratis 3 onbekende technieken, waarmee je de Law of Attraction kunt inzetten als eerste hulp bij schulden. Heb je heel snel geld nodig? Leer ze dan uit je hoofd en pas ze toe! Het werkt gegarandeerd en razendsnel! Natuurlijk kun je de geldtechnieken ook gebruiken als je gewoon wat extra Euro's kunt gebruiken. Ik heb ze zelf succesvol toegepast in mijn leven. Omdat ik jou hetzelfde gun, deel ik deze kennis graag met je. Iedereen verdient financiële overvloed. Daar kun je altijd over beschikken, crisis of geen crisis. Zelfs als je nu geen geld hebt, dan werkt het.Je hebt met spoed geld nodig, maar je geld is op. Ik ken zulke situaties uit eigen ervaring. Hoe vaak ik in het verleden wel niet heb geroepen: "Help, mijn geld is op", kan ik je niet vertellen, maar geloof me, het was heel vaak. Radeloos voelde ik me. Het leverde enorm veel stress op. Ik voelde me machteloos.


Advertentie


De rekeningen kwamen binnen, maar ik had niet de middelen om ze te betalen. Dus stapelden ze op (ze verdwenen in een lade of doos), en stegen ze. Op een gegeven moment krijg je namelijk verhogingen, omdat ze worden doorgestuurd naar de beruchte incassobureaus. Of in het ergste geval komt de deurwaarder eraan te pas. Laat ik je de verdere details maar besparen, die zijn niet leuk.Omdat ik al jarenlang bezig was met de Law of Attraction, de Wet van de Aantrekkingskracht, zocht ik me suf naar manieren om met spoed geld te manifesteren. Meestal lukte het me wel om cadeaus, bloemen, fietsen, televisies, etc. aan te trekken, maar geld bleef lastig. Tot ik op een gegeven moment in contact kwam met iemand, die me leerde hoe ik het aan moest pakken. Natuurlijk was ik een en al oor.


Snel veel Geld Aantrekken met de Law of Attraction

Snel veel geld aantrekken met de Law of Attraction, twee handen met een hart en erboven een stroom van energie, de geld flow


Het is inmiddels vele jaren later. En inmiddels weet ik, hoe ik in geval van nood, soms zelfs binnen één dag geld heb weten te toveren. Echt waar! Nadat ik de technieken een hele dag lang had toegepast, kreeg ik de dag erna een excuusbrief van mijn energiemaatschappij. Ze hadden me eerder wijsgemaakt dat ik hen een enorm bedrag moest betalen. Ik zat met de handen in het haar.


In de brief stond dat ze een foutje hadden gemaakt en dat niet zij, maar ik geld kreeg, bijna 400 euro om precies te zijn! Lekker toch! Dit is maar één voorbeeld. Ik heb er nog veel meer!Het leuke is, dat jij hetzelfde kunt leren


Eerste hulp bij schulden ontvang ik inmiddels via de Law of Attraction. Daar kan geen schuldhulpverleningsinstantie tegenop! Je kunt er al je financiële schulden mee oplossen en daarna een zorgeloos leven leiden. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Het is makkelijk, als je precies uitvoert, wat ik hieronder ga beschrijven. Pak maar vast een pen en papier voor aantekeningen!


Gebruik alledrie de technieken tegelijkertijd. Afzonderlijk van elkaar werken ze minder goed!
 De Geur van Geld is Fantastisch: Ruik aan je Geld!Heb je wel eens genoten van de geur van een eurobiljet? Bijna iedereen weet hoe geld ruikt. Het is een geur die geen enkel ander voorwerp heeft. Iedereen heeft er wel eens aan geroken. Of de geur van een bankbiljet aan je handen geroken. Jij ook. En zo niet, dan wordt het de hoogste tijd! Want de eerste techniek waarmee jij met spoed geld gaat manifesteren, draait om de geur van geld.


Heb je een eurobiljet in huis? De waarde maakt niet zoveel uit. Als je niets in huis hebt, ga dan naar de pinautomaat en trek er een tientje uit. Hopelijk heb je dat nog op je rekening staan. Zo niet, misschien is er dan iemand zo lief om jou 5 euro te lenen. Je hoeft het niet uit te geven. Zorg er in ieder geval voor, dat je vandaag nog, geld in handen hebt. Er is geen verschil tussen 5 euro of 500 euro. Pin wat je nu kunt missen. Het blijft bij jou.


Draag het biljet bij je vandaag (en alle dagen erna) en ruik er zoveel mogelijk aan. Liefst ieder uur. Besnuffel het net zoals je aan een roos zou ruiken, of je favoriete parfum. Neem de geur helemaal in je op en herhaal voor jezelf hoe heerlijk geld ruikt. Word helemaal idolaat van de geur, vanaf vandaag is deze geur jouw favoriete luchtje!


Je vraagt je nu vast af of ik gek ben geworden. Wees gerust. Het tegendeel is waar. Door aan geld te ruiken, stem je je af op de energie van geld. Geld, is net als alle andere levende en levenloze materie in deze wereld, energie.Door de geur diep in je op te nemen en te genieten van dat biljet, dat je al hebt gemanifesteerd, stem je je af op de energetische vibratie van geld.
De Law of Attraction stelt, dat het gelijke, het gelijke aantrekt. Alles waar je je op afstemt, krijg je. Je ruikt dus niet aan je geld omdat je wanhopig bent, maar je ruikt eraan, omdat je laat zien dat je er heel blij mee bent en er nog meer van wilt. Liefst zoveel mogelijk. Daar denk je trouwens niet aan tijdens het ruiken aan je geld.Eerste Hulp bij Schulden: Voel Liefde voor Jouw Geld


Voel Liefde voor je Geld, eerste hulp bij schulden betekent je gevoel veranderen, op de afbeelding een energiebal met een hart in het midden en linksonder een stapeltje geldmunten


Je ruikt nu als het goed is zo vaak mogelijk aan geld. Je bent afgestemd op de vibratie ervan. Maar je gevoelens over geld zijn nog niet je van het. Waarschijnlijk voel je je nu nog onrustig als je denkt aan het saldo op je bankrekening. Om met spoed meer geld aan te trekken is het noodzakelijk, dat  je verliefd bent op geld. Tot nu toe heb je nog niet geleerd om echt van geld te houden. Sterker nog: je voelt momenteel nog een afkeer ertegen, anders zou je dit artikel niet lezen!


Door een simpele, maar heel effectieve oefening, kun je leren om gevoelens van liefde te kweken voor je financiële overvloed. Pak pen en papier en schrijf op waarom je dol bent op geld. Geld doet namelijk meer goed dan kwaad in plaats van andersom. Je kunt niet zonder. Ik ben bijvoorbeeld dol op geld, omdat ik er mijn huur mee kan betalen. Ik kan er eten van kopen. Ik kan er mijn rekeningen mee voldoen. Ik kan er plezier voor kopen, zoals lekker uit eten gaan.


Jij hebt zo ook je redenen om van je centen te houden. Schrijf er zoveel mogelijk op. Tot je echt niets meer weet. Als je het lastig vindt om redenen te bedenken, draai het dan om: "Als ik geen geld heb dan kan ik niet.... of heb ik geen...."  Wat daarachter komt is een reden om van geld te houden. Schrijf die op!Lees wat je hebt opgeschreven zoveel mogelijk. Tijdens het ruiken aan je geld bijvoorbeeld. Leer ze uit je hoofd en voel de liefde ook echt vanuit je hart. Omarm je financiën en het Universum zal je belonen. Gegarandeerd. Dit lukt alleen als je je niet focust op de (acute) schulden die je nu hebt. Of je geldgebrek. Telkens als er zo'n gedachte/gevoel in je opkomt, beantwoord je dit met alle redenen waarom je van geld houdt. Stop ze in je zak, zodat je ze de hele dag bij je hebt. En op ieder gewenst moment te voorschijn kunt toveren.Eerste Hulp bij Schulden: de Kracht van je Gedachten

Eerste hulp bij schulden begint bij je bewust te worden van de kracht van je gedachten, een mens richt zich op de hemel en denkt na, over de law of attraction wellicht?


Misschien heb je op dit moment geen cent te makken. Ben je platzak. Toch is het belangrijk om jezelf voor te houden, dat alles wat je nodig hebt, al is gemanifesteerd. Je gedachten zijn krachtiger dan je nu denkt. Jouw gedachten vormen samen een krachtig zendstation. Ook je gedachten zijn energie en hebben een vibratie. Door te denken alsof je alles al hebt, wat je nodig hebt, trek je het naar je toe.


Hou je niet bezig met de vraag waar het geld vandaan moet komen. Hou je niet bezig met het hoe. Focus je volledig op je verlangen om financieel vrij te zijn. Om alles te hebben wat je hartje begeert. Voel met heel je wezen hoe dat is. Hoe zou je je willen voelen? Denk in een nieuwe realiteit. Een realiteit zonder deurwaarders, incassobureaus, schulden, etc.Wees vol vertrouwen over de uitkomst. Doe alsof de uitkomst nu al realiteit is. Weiger toe te geven aan angst, twijfel, ongeloof. Het motto is "fake it till you make it" (doe alsof totdat je bereikt wat je wilt manifesteren). Breng je innerlijke criticus tot zwijgen.


De beste vorm van eerste hulp bij schulden is je gevoel, je denken en al je zintuigen af te stemmen op de vibratie van geld. Voel liefde, optimisme, vertrouwen, blijdschap, wees positief afgestemd op je einddoel. Als je de marathon gaat lopen focus je je op de finish en niet op instorten na een paar honderd meter. Doe hetzelfde met je financiën.
Wil je nog meer lezen over hoe je overvloed kunt manifesteren in je leven? Surf dan snel naar mijn gratis cursus, die je zonder inschrijven, direct online kunt volgen. Heb je tips of ervaring met de wet van de Aantrekkingskracht? Laat dan een commentaar achter voor andere bezoekers. Delen is heerlijk! Laten we elkaar blijvend steunen in een rijk en zorgeloos leven. Hou de Law of Attraction rubriek goed in de gaten voor nog meer geweldige tips, waarmee je je geld weer kunt laten stromen!

HomeLaw of AttractionDe Law of Attraction als eerste hulp bij schulden gebruiken 
Blijvend Geluk?
ook Jij verdient het! Klik hier!

e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven