jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

AdvertentieContact met Overledenen Maken

Is contact met overledenen mogelijk? Op deze foto is een vage geestverschijning te zien

Contact met overledenen? Kan dat? En zo ja hoe? Is het altijd gevaarlijk? Of zijn er veilige manieren in contact te treden met overleden dierbaren? Hoe weet je of je echt met de geest van je geliefde overledene te maken hebt? Dit zijn dingen die bijna iedereen zichzelf wel eens heeft afgevraagd. Ik geef je een kijkje in de wereld van het geestenrijk!


Niet iedereen gelooft in een leven na de dood. In dit artikel ga ik ervan uit dat het bestaat. Ik ga niet in op wetenschappelijk bewijs hiervoor. In een volgend artikel doe ik dit wel. Mocht je erover willen discusiëren, dan adviseer ik je om daar nog even mee te wachten.


Advertentie


Waarom wil JIJ met de doden praten?


Er zijn verschillende redenen waarom mensen contact willen maken met overledenen. Hieronder de belangrijkste:Is Contact met Overledenen maken Gevaarlijk?

Helemaal zonder gevaar is het leggen van contact met de doden niet. Het is belangrijk, dat je weet waar je mee bezig bent. Een goede voorbereiding is van groot belang!


Methodes die ik afraad

Er zijn talloze verhalen bekend van mensen die glaasje hebben gedraaid, of met een Ouija bord aan de slag gingen. Glaasje draaien kan gruwelijk uit de hand lopen! Wees hier altijd voorzichtig mee! Ik ben persoonlijk zeker geen voorstander van deze twee methodes.


De reden hiervoor is, dat je te maken kunt krijgen met "plaaggeesten". Als je meer wilt weten over geesten zien in het algemeen, lees dan mijn artikel, "geesten zien voor beginners". Daar schrijf ik over wat voor verschillende dwalende geesten er rondspoken. Veel mensen beseffen zich dat niet. En hebben er geen idee van wie ze uitnodigen.Contact met Overledenen: de Voorbereiding

Ben je zeker van je zaak? Wil je met de doden in contact treden? lees dan onderstaande adviezen goed door, voor je begint!


Psychisch Stabiel zijn voor je Contact met de Doden Legt

Als je contact met overledenen legt moet je psychisch en emotioneel stabiel zijn, de vrouw op de foto staat op een been en is duidelijk in balans

Als je in contact wilt komen met een overleden dierbare, moet je sterk in je schoenen staan. Mensen die labiel zijn, depressief, psychotisch of aan andere psychische of mentale stoornissen leiden, moeten er niet aan beginnen! Zorg ervoor dat je emotioneel in balans bent. Je moet voor dit soort dingen echt sterk in je schoenen staan!


Wees geen "Geesten Stalker"

Val je overleden dierbare(n) niet om de haverklap lastig. Dat zou je ook niet doen, als de persoon nog in leven was. Denk van te voren dus na, over de reden waarom je contact wilt leggen. Heb respect voor de doden. Dwing het contact niet af, als het niet lukt. Je kunt het later altijd nog eens proberen.


Welke methode kies je?

Als je contact met overledenen wilt, denk dan goed na over hoe je dat contact gaat leggen. Bestudeer de verschillende methodes. Kies er een die veilig aanvoelt. Verdiep je erin en lees er zoveel mogelijk over. Verderop in dit artikel behandel ik er een paar.


Alleen praten met doden of met anderen?

Denk goed na of je alleen met doden wilt praten, of dat je het liever met anderen erbij doet. Sommige mensen vinden het leggen van contact met het hiernamaals eng. Het kan heel emotioneel zijn. Dan is de steun van iemand die je vertrouwt heel welkom! Je kunt het alleen doen, maar denk van te voren goed na. Kun je het echt aan in je eentje?


Zuiver zijn voor je contact met Overledenen Legt


Zorg ervoor dat je niet onder invloed bent van alcohol, drugs of andere middelen, die je waarneming vertroebelen. Drink veel water. Reinig ook je omgeving. Bijvoorbeeld met witte salie of wierrrook. Verzeker je ervan dat je kalm en krachtig bent. Alleen dan is het veilig!


Brand een kaars! Ik kies altijd voor een witte kaars. Wit symboliseert zuiverheid. Het branden van een kaars zuivert de atmosfeer. Dat is heel belangrijk als je contact met overledenen wilt leggen.Contact met Overledenen: 3 Veilige Methodes

Kies nooit voor glaasje draaien of het Ouija Bord. Er zijn betere methodes, die veiliger zijn om contact met de geest van een overledene te maken. Hieronder beschrijf ik er enkele.


1: Contact met Overledenen via je Dromen

Dit vind ik zelf een van de beste methodes. Vooral als je met vragen zit. Waarschijnlijk lukt het niet meteen de eerste keer. Het vraagt wat oefening. Denk van te voren na over wat je wilt vragen. Je kunt er ook voor kiezen om het aan je overleden dierbare over te laten. Dit doe ik zelf altijd. Dan dwing ik niets af.


Vlak voor je gaat slapen, haal je diep adem en vraag je je overleden dierbare in een droom te verschijnen. Doe dit op je eigen manier. Doe het altijd in de vragende vorm! Bijvoorbeeld: "Lieve oma, wil je alsjeblieft in mijn droom verschijnen en mij een boodschap geven". Bedank de overledene van te voren. En herhaal voor je in slaap valt, dat je je droom zult onthouden.2: Contact met Overledenen via de Bandstemmen Methode


Dit noem je ook wel het bandstemmen fenomeen. Je hebt opname apparatuur nodig. Dit kan variëren van een cassetterecorder tot digitale opname apparatuur. Je kunt ook je computer, tablet of telefoon gebruiken voor deze methode. Als je daarvoor kiest, download dan ook software om opnames mee te maken. Zelf gebruik ik Audacity (gratis).


Het idee achter de bandstemmen methode is, dat overledenen via electromagnetische (radio) golven een boodschap geven. Die boodschap is voor iedereen te horen. Het vraagt wel wat oefening om de stemmen goed te kunnen verstaan. De resultaten variëren. Sommige geesten komen heel duidelijk door. Anderen klinken veel zwakker en dan is een geoefend oor mooi meegenomen.Over de Bandstem methode is hier een uitgebreide handleiding geschreven.
Ik heb de methode zelf ook toegepast. Klik hier voor de video waarin ik contact met overledenen maak via bandstemmen. Zo krijg je een beetje een idee hoe dit bandstemmen fenomeen kan werken.

contact met overledenen via bandstemmen, plaatje van een video op YouTube, klik om er naartoe te gaan


3: Contact met Overledenen door om een teken vragen


Dit is mijn meest favoriete methode. In mijn ogen is dit de meest respectvolle manier. Omdat je er niets mee afdwingt. En omdat je het helemaal overlaat aan de overledene wanneer hij/zij reageert.


Het werkt heel eenvoudig. Maak je geest zo leeg mogelijk. Ontspan je, terwijl je diep in- en uitademt. Als je genoeg ontspanning voelt, vraag je om een teken. Dat kan in het algemeen zijn. Gewoon om te laten zien, dat de geest er is. Of je kunt vragen of de overledene je het antwoord op een vraag wil laten zien.


Bedank de geest die je om hulp hebt gevraagd. Wees de komende periode heel alert op een teken. Hert teken kan in alle mogelijke vormen komen. Bijvoorbeeld via muziek, of een bepaald boek dat je aandacht trekt.


Het kan zijn, dat je ineens naar een tijdschrift wordt getrokken. Of op een website beland. Het kan kort of lang duren voor je het teken krijgt. Het komt altijd! Aan jou de taak om ervoor open te staan en de boodschap te ontvangen.Contact met Overledenen: Echt of fantasie?


Als je aan het experimenteren bent geslagen met het contact maken met de geest van een overledene, vraag je je wellicht af, hoe je kunt weten of je ook daadwerkelijk met die persoon te maken hebt. Of in het algemeen: hoe weet je dat je met een goedwillende ziel te maken hebt?
Heb jij wel eens contact met overledenen gehad?


Deel hieronder jouw ervaringen. Hoe ontstond het contact? Hoe heb je het ervaren? Of probeer je het en lukt het nog niet?

In een volgend artikel ga ik dieper in op bewijs voor een Leven na de Dood. Want dat is er! Het artikel is al in de maak. Het wordt binnenkort gepubliceerd. Zet de Paranormaal Pagina in je favorieten!


 


HomeParanormaalContact met Overledenen

 
Blijvend Geluk?
ook Jij verdient het! Klik hier!

e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijvenSpiegeltjes Leestips: