jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

AdvertentieChakra('s) Special

Ontdek de wondere wereld van jouw Chakra's


Chakra's: een special over de wereld van je energetische knooppunten. Op de afbeelding staat een persoon en iedere (basis) chakra is uitgelicht.


Wil jij meer weten over chakra's? Wil je meer weten over wat het zijn en wat ze voor jouw fysieke, materiële, emotionele, mentale en spirituele welzijn betekenen? Op deze pagina vind je een prachtige verzameling artikelen. Van basiskennis over alle chakra's, maar ook over iedere individuele chakra. Hoe herken je blokkades? Hoe breng je je die geweldige energielichamen in balans? Je vindt het hier allemaal. Ik wens je veel plezier, gezondheid, Liefde, vreugde, geluk en balans toe!


Wat zijn chakra's en wat doen ze voor en met jou?


Wat zijn chakra's? Afbeelding: persoon in de lotushouding met hierop een schema van de 7 basis chakra's

Ben je benieuwd naar wat chakra's eigenlijk zijn? In dit artikel vind je alle basiskennis over de 7 basis chakra's.


Als je klaar bent met lezen weet je alles wat belangrijk is om te weten over de zeven "wielen van energie" in jouw lichaam.  Ik leg ook het verschil uit tussen een chakra en een aura! Leuk!

Klik hier om verder te lezen...


Advertentie
Is jouw  Wortelchakra in Balans?


Afbeelding: wortelchakra, gesymboliseerd door een boom met wortels, in de kleur root die past bij de 1e chakra


Je Wortelchakra is je 1e chakra, sommigen noemen hem ook wel je basischakra.


Wat is de functie van die oh zo belangrijke basischakra, die het fundament vormt van je energetische huis?
Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder...
Je Heiligbeenchakra (Svadhistana) is je creatie chakra!Afbeelding van de Heiligbeenchakra in de vorm van een oranje mandala met de tekst van de titel van dit artikel over de tweede chakra


Je tweede chakra is het centrum van je creativiteit!

Lees alles over de functies van deze prachtige oranjekleurige chakra.

Ontvang tips en check of jouw 2e chakra lekker stroomt of geblokkeerd is.


Lees snel verder!
Je zonnevlecht chakra: ontdek je Power & Identiteit

Je zonnevlecht chakra: ontdek je Power & Identiteit!


Je zonnevlecht chakra is je derde chakra. Hij staat voor jouw innerlijke kracht, wilskracht, zelfvertrouwen en het ontdekken van je identiteit.


Na het lezen van dit artikel heeft jouw 3e chakra geen geheimen meer voor jou!


Kom er snel achter of jouw solar plexus wel lekker stroomt!

Je hartchakra openen, helen en begrijpenJe hartchakra openen, helen en begrijpen


Wil jij je hartchakra openen? Jouw hartchakra is de vierde chakra en hij verbindt je 3 lagere chakra's met je 3 hogere chakra's. En dat is niet de enige "verbinding" die hij maakt!


De energie van je hart en het elektromagnetische veld eromheen is ook je verbinding met Al dat leeft, met de buitenwereld. En jouw vierde chakra is tevens de plek waar je Hogere Zelf/Ziel contact met je maakt.


Je "Anahata chakra is jouw "spirituele hotline" met het Universum en de Bron!


Ontdek hoe het met je hartchakra gaat! Klik hier!


Keelchakra blokkade opheffen? Lees hoe! Afbeelding van de keelchakra mandala in de kleur blauwKeelchakra blokkade opheffen? Lees hoe!


Ontdek nu of jij last hebt van een keelchakra blokkade en hoe je die kunt helen. Je keelchakra is jouw centrale communicatie centrum! Hij staat o.a. voor zelfexpressie en authenticiteit (je echtheid). Meer weten? Lees dan snel verder!Heb jij een keelchakra blokkade? Klik hier en kom er snel achter!

Derde oog chakra openen en ontwikkelen cover afbeelding bij artikel © 2017 jouwspiegeltje.nl

Je derde oog chakra openen en ontwikkelen?

Lees in dit artikel alles over je derde oog chakra! Kom er bijvoorbeeld achter of jouw Ajna chakra geblokkeerd is. En wat je kunt doen om hem weer in balans te brengen.Lees meer over de betekenis van je zesde chakra! Interessant!Nieuwsgierig naar je derde oog chakra? Klik hier!je kruinchakra openen wordt gesymboliseerd door deze twee mooie zwanen die elkaar met de kop bijna aanraken

 Open je Kruinchakra!


Wil je meer weten over hoe het zit met je zevende chakra (je kruinchakra)?Lees in dit artikel alles over de werking van je Kruinchakra en krijg maar liefst 12 fanastische tips en technieken hoe ook jij je 7e chakra kunt openen!


Lees snel verder...
Mis je nog iets? Heb je vragen over de informatie op deze pagina? Wil je iets delen? Heb je tips over de chakra's? Laat dan een reactie achter. Dat kan hieronder. Ik vind het fantastisch om van je te horen!


HomeSpiritualiteitGratis Chakra Special