jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie

Hoe doe je een Bestelling aan het Universum?

Een bestelling aan het Universum doen lijkt veel op affirmeren. Op de afbeelding een prachtig plaatje van ons universum

Een bestelling aan het Universum lijkt op affirmeren. Je zet de wet van de Aantrekkingskracht in beweging. Maar hoe kun je je droomwensen manifesteren? Hoe bereik je wat je graag wilt?  Hoe zet je het proces van "Bestellen bij het Universum" in werking? Misschien denk je dat het heel ingewikkeld is. Gelukkig valt dat mee. Het is eigenlijk heel simpel als je het kunstje kent. Oefening baart kunst. Jouw Spiegeltje onthult hoe je de wet van "fake it till you make it" in praktijk brengt. Binnen no time bestel jij je hele leven. Van zakken vol geld tot iets simpels als een parkeerplek!Een voorbeeld van een bestelling aan het Universum kan zijn: "Ik heb geld in overvloed". Je mag het Universum alles vragen. Wees vooral niet bescheiden! Er is alleen maar overvloed! Overvloed raakt nooit uitgeput. Er is altijd genoeg voor iedereen. Je bent geen egoïst als je wilt zwemmen in je geld!Iedereen verdient een geweldig leven!


AdvertentieZolang wat je wenst klopt met jouw gevoel, is alles mogelijk. Ook jij kunt leren hoe je je droomleven als een magneet kunt aantrekken. Heel makkelijk. Je hoeft er geen universitaire opleiding voor te hebben gevolgd.


Ook Jij kunt je Wensen Manifesteren!


een schitterende vlinder als symbool voor the law of attraction, iedereen kan leren zijn droom leven te manifesteren met een bestelling aan het Universum!


Iedereen kan zijn/haar droomleven manifesteren. Jij dus ook! Er zijn geen uitzonderingen in het Universum. De Kunst van Manifesteren leer je alleen, door er veel mee te oefenen. Dat kan alleen of samen met anderen.


Met behulp van Spiegelogie oefen je op een speelse en leuke manier. En dat is precies zoals het hoort te zijn. Luchtig, vrij en blij. Oefenen met je wensen manifesteren is geweldig! Een fantasisch leuk spel! Al spelende leer je het vanzelf!  Spiegelogie heeft veel overeenkomsten met de Law of Attraction (ook bekend als de Wet van de Aantrekkingskracht).Samen Oefenen in het doen van Bestellingen aan het Universum 

leren hoe je een bestelling aan het Universum doet, doe je samen, als een spel, zoals deze twee kinderen op de foto!

Je blijft oefenen tot je het proces van een bestelling aan het Universum helemaal onder de knie hebt. Een Spiegelogie fanclub kan je daar enorm bij steunen. Samen oefenen werkt veel beter. Het is ook een stuk gezelliger dan in je eentje!


Willem de Ridder zegt altijd: "Fake it till you make it!"


Daar bedoelt hij mee, dat je net zolang alsof blijft doen. Totdat je wens is uitgekomen. Je doet alsof je bestelling aan het Universum al werkelijkheid is. Je maakt je gevoel en gedachten wijs, dat iets er al is. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe televisie manifesteren, dan zeg je: "Ik heb een nieuwe televisie". Wil je gelukkig worden, dan zeg je: "Ik ben heel gelukkig"


Je krijgt Altijd meer van Hetzelfde!


Like attracts like is een bekende universele wet, gesymboliseerd door deze foto van het universum, belangrijk principe bij een bestelling aan het universum!


Zelfs als je je op het moment dat je je wens uitspreekt heel ongelukkig voelt. Je krijgt namelijk meer van wat je denkt, zegt of voelt.

Dat is gebaseerd op het principe van "like attracts like". Hetzelfde trekt hetzelfde aan!


Zeg dus nooit: "Ik wil gelukkig worden", want dan blijf je altijd hangen in de energie van het nog niet gelukkig zijn. Als je verklaart dat je gelukkig bent ga je je focussen op geluk en trek je het na verloop van tijd automatisch aan. Het werkt als de omgekeerde Wet van Murphy!


Wat jij wilt Manifesteren Wacht Geduldig


deze tasmanian devil ligt op de grond te wachten tot zijn bestelling aan het universum werkelijkheid wordt ;-)

Die nieuwe liefde is er bijvoorbeeld al. Je hebt hem/haar alleen nog niet gevonden. De liefde van je leven is al geboren en wacht op je! Als je blijft oefenen met jouw bestelling aan het universum, kom je elkaar op een dag tegen.


Aantrekken wat je Wilt is eigenlijk Heel Makkelijk


Het is niet de vraag of, maar wanneer je droom werkelijkheid wordt. Je hebt er alleen wat geduld en vertrouwen voor nodig. En het moet goed voelen. Het moet echt 100% kloppen met jouw gevoel. Als dat niet zo is, kun je beter iets anders zoeken om voor te gaan.


Steun voor je Bestelling aan het Universum van jouw Spiegelogie Fanclub 


Het oefenen in een Spiegelogie fanclub, maakt je bestelling aan het Universum nog krachtiger. Je krijgt daar alle steun van jouw trouwe fans. Dat werkt fantastisch!


De liefdevolle energie die ontstaat tijdens het "bestelproces", is met geen pen te beschrijven. Je raakt er helemaal van in de flow. Het is heerlijk om die warmte en kracht te ervaren. Die flow heb je nodig tijdens het manifesteren van wat je maar wenst. Groepsenergie is altijd sterker dan de energie die je zelf op kunt roepen.

Steun voor jouw universum bestellingen is een vast onderdeel van het Spiegelogie fanclubspel!

 Vertrouw er voor de volle 100 procent op dat jouw bestelling aan het universum al realiteit is en laat hem dan los.Je bestelling regelmatig herhalen tot je je doel hebt bereikt is natuurlijk prima. Dat versterkt je focus. Nadat je je bestelling hebt gedaan, laat je hem weer los. Vertrouw erop dat het Universum de details voor jou regelt.


Wees er niet te veel mee bezig. Dat is allemaal breinwerk en een signaal dat je de boel nog niet helemaal vertrouwt. Als je blijft denken aan hoe je wens zich gaat manifesteren, betekent dat, dat je nog twijfelt aan de perfecte uitkomst.  Trap dus niet in die val! Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe het allemaal mogelijk is. Laat het los alsof het helemaal niet belangrijk is.

 

Het Universum Maakt Geen Verschil tussen Wel en Niet

 

Richt je bestelling altijd op wat je écht wilt. Je kunt beter niet zeggen: "Ik ben van mijn schulden af" of: "Ik ben niet meer alleen". Het Universum kent geen verschil tussen wel en niet, het Universum oordeelt nooit en geeft je altijd meer van wat jij (vaak onbewust) uitstraalt. Wees je daar bewust van!


Richt je op wat je wel wilt. Waar jij aandacht (energie) aan geeft, groeit. Als je wenst, dat je geen schulden meer hebt, geef je (onbewust) juist aandacht aan die schulden. Met andere woorden: als je geen schulden wilt, krijg je juist meer schulden. Een betere manier is om geld in overvloed of financiële vrijheid bestellen.

 

Je mag zo Gedetailleerd Zijn als Je Wilt!


Natuurlijk mag je een auto bestellen, een parkeerplaats, een huis, een zak vol geld of andere materiële zaken. Daarin ben je helemaal vrij. Hoe duidelijker de boodschap, hoe beter het werkt! Besef je wel, dat materiële middelen geen garantie zijn voor geluk.


Het gaat eigenlijk om het gevoel achter wat je wilt bereiken


Dan zijn materiële zaken slechts middelen en het gevoel het doel. Richt je aandacht altijd op je doel, wat wil je echt bereiken? Vrijheid? Geluk? Liefde? Harmonie? Innerlijke vrede? Vul zelf maar aan!


 

Hoe Wil Jij Je Echt Voelen? Kom tot de Kern!

 

het hoefijzer als symbool voor je gelukkig voelen

Misschien denk je dat je gelukkig zult worden, als je die fantastische auto hebt. Vraag je dan eens af waarom je die auto echt wilt, of dat geld, of dat huis.... Er is niets mis met het wensen van materiële middelen. Maar meestal willen mensen gewoon blij en gelukkig zijn! 


Je kunt dan veel beter bestellen dat je gelukkig bent. Het Universum regelt de rest wel. Geluk bestellen bij het Universum betekent, dat je vanzelf de omstandigheden aantrekt die jou gelukkig maken! Het Universum geeft jou altijd alles wat jij nodig hebt. Daar horen vaak ook materiële dingen bij. 

 

De praktijk leert dat hoe gerichter je bestelt, hoe makkelijker en sneller je je doel bereikt. Maak je bestelling niet te lang en/of te ingewikkeld. Een paar korte krachtige zinnen (of één zin, net wat voor jou goed voelt) werken het beter dan hele lange verhalen.

 

Een Bestelling aan het Universum kan alleen voor Jezelf!

 

Alleen jij hebt macht over jouw eigen leven. Je kunt het leven van een ander niet beïnvloeden. Bestellen voor een ander is misschien lief bedoeld, maar het werkt niet. Ieder mens heeft zijn eigen proces. Misschien bestel je wel iets wat die ander helemaal niet wilt!


Natuurlijk mag je altijd liefde sturen naar iemand die dat nodig heeft. Liefdesenergie sturen naar individuen of groepen mensen of naar de hele wereld is altijd goed! Hoe meer hoe beter zelfs! De energie van onvoorwaardelijke Universele Liefde is heel krachtig!


Je Mag Niets Afdwingen als je bij het Universum Bestelt

 

Als je bijvoorbeeld erg verliefd bent op iemand, maar de liefde is niet wederzijds, dan zal een bestelling als: "Jan en ik zijn een gelukkig stel" helaas niet werken. Jan wil geen relatie met je. Accepteer dat, hoe lastig dat ook kan zijn!

 

Je kunt natuurlijk wel een partner voor jezelf bestellen, die alle unieke eigenschappen heeft die jij belangrijk vindt. Richt je aandacht op alles waar jij je heerlijk bij voelt. Of je dat nu bij Jantje, Pietje of Marietje gaat vinden is totaal niet belangrijk! Als je het zo aanpakt, beperk je het Universum niet. Dat doe je wel als je je energie richt op één persoon.Als je doet alsof je droomrelatie al realiteit is, maakt het niet uit wie uiteindelijk jouw levensparter wordt.

Heb jij al ervaring met het Manifesteren van je wensen? Heb je geweldige tips. Of wil je iets vragen over het doen van een bestelling van het Universum? Reageer dan hieronder!

HomeSpiegelogieHoe doe je een Bestelling aan het Universum?

 
Blijvend Geluk?
ook Jij verdient het! Klik hier!

e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven