jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction


jouwspiegeltje.nl


Advertentie

 


Asociaal Gedrag en Spiegelogie

Hoe ga je ermee om?


asociaal gedrag en spiegelogie: twee katten die elkaar intimideren

Is asociaal gedrag perfect? Spiegelogie beweert van wel. Hoe zit dat? Hoe kun je de perfectie ervaren als iemand je bedreigt? Hoe ga je daarmee om? Voor veel mensen die fan van Spiegelogie zijn, is dit een dilemma. Een lastige vraag. Waar gelukkig wel een perfect antwoord op is. Toegegeven: voor jou is het geen feest, als je buren je uit je slaap houden, omdat zij 's nachts wel feestvieren. En je gaat ook niet zeggen tegen iemand die agressie gebruikt, dat je dat helemaal fantastisch vindt. Hoe deal je met situaties die volledig uit de hand dreigen te lopen? Spiegelogie biedt antwoorden en oplossingen, die je zullen verbazen! De wereld wordt weer eens perfect op zijn kop gezet! Geen steen blijft op de andere...


Ken jij ook van die mensen? Ze veroorzaken om de haverklap geluidsoverlast. Of ze intimideren en bedreigen hun buurtgenoten. Soms laten ze het niet bij intimidatie en komt er geweld aan te pas. Ze lijken zich van niets of niemand iets aan te trekken. Acties die worden ondernomen, hebben een averechts effect. Het wordt er alleen maar erger door. Heb jij daar wel eens mee te maken gehad? Of ken je iemand in zo'n situatie?


Mensen die asociaal gedrag vertonen, zijn vaak de schrik van de buurt. Ze piekeren er niet over om rekening met anderen te houden. Ze trekken zich van niets of niemand iets aan.

AdvertentieHet zullen je Buren maar zijn...


Dat is wat veel mensen denken. Het idee alleen al maakt ze angstig en nerveus. Krijg jij er ook zo de zenuwen van? Of bevind je je zelf in zo'n situatie? De "asocialen" worden als het zwarte schaap behandeld. Het uitschot van de samenleving. Ze horen er niet meer bij.  Instanties hebben er hun handen vol aan. Ze hebben alles al geprobeerd, maar niets helpt.Asociaal Gedrag en Spiegelogie: Wat je Aandacht Geeft Groeit!


Relativiteitstheorie Albert Einstein E=MC2


Energievormen van dezelfde trillingsfrequentie, trekken elkaar aan. Dat is het principe van de Wet van de Aantrekkingskracht. Een wet die is bewezen door Albert Einsteins relativiteitstheorie. Een rots bestaat uit energie, die maakt dat het een rots is en geen plant. Jouw energie maakt van jou een mens en geen slak. Dezelfde energie zorgt dus voor dezelfde massa (materie).Alle energie trilt op een bepaald niveau. Het niveau dat bij jouw vorm en massa past.
Alles in het Universum bestaat uit massa en energie. Ze kunnen niet zonder elkaar. Zonder energie was er geen Universum en vice versa. Energie is functioneel. Gelijke energie houdt energie van dezelfde soort in stand, of versterkt die. Hoe hoger en luchtiger de frequentie, hoe makkelijker massa van vorm of samenstelling kan veranderen.Wat heeft Energie te maken met Asociaal Gedrag?


energie en asociaal gedrag, een barbiepop samengeknepen in een vieze vuist


Ook gedrag heeft een energetische trilling. De energie van liefdevol gedrag, is anders dan de energie van iemand die boos is. Intimidatie voelt heel anders aan, dan een kind dat schaterlacht. Het is dezelfde energie, maar de snelheid waarmee de energie trilt is anders.


Negatieve emoties als angst, afgunst, woede, verdriet, etc. trillen op een laag niveau. Een lage trillingssnelheid. Terwijl positieve emoties als liefde, blijdschap, dankbaarheid, etc. een stuk hoger trillen. Veel sneller.


Lage energetische trillingsfrequenties hebben een dichtere massa en zijn zwaarder. Een rots trilt een stuk langzamer dan een mens of ander dier. Een rots verandert minder snel en heeft een vaste vorm, die heel langzaam verandert. Mensen zijn in staat heel snel te veranderen, omdat we kunnen denken! Gedachten zijn ook al energie. Vibrerende, lichte energie, waarmee we binnen een paar seconden enorme veranderingen te weeg kunnen brengen.


Negatieve Energie trekt Meer van hetzelfde aan


Mensen die zich liefdeloos gedragen, bijvoorbeeld mensen die zich niet sociaal gedragen, vallen onder die categorie. Ze zenden laag frequente energie uit. Omdat ze die energie uitzenden, trekken ze gelijksoortige lage energievormen aan. Dat is een natuurwet. Denk daarbij aan angst, boosheid, wanhoop, etc. Ze trekken mensen aan, die bij hun energie passen.Pas Jij bij Mensen met Asociaal Gedrag? Misschien wel!Dat betekent niet dat jij zelf ook asociaal bent. Maar wel dat je meetrilt op hun niveau. Bijvoorbeeld omdat je je radeloos voelt. Woedend. Bang. Verdrietig. Je praat er negatief over met anderen. En zo ga jij ook energie uitzenden die past bij de soort van degenen die zich asociaal gedragen. Die energie is olie op het vuur van de "asocialen". Zo is de vicieuze cirkel rond!
Zijn Asociale Mensen een Intense Spiegel van Jouw Energie?


een angstige vrouw leunt met haar hoofd tegen een spiegel


Ze roepen van alles bij je op. Allemaal oude angsten. Of woede. Het is enorm kwaad of bang binnenin je. Dat kan gekmakend zijn. En "zij" hebben dat in jouw ogen veroorzaakt! Maar is dat ook echt zo? Bedienen zij de afstandsbediening van jouw emoties? Hebben die asociale buren jouw vrije wil afgepakt? Je vermogen om te kiezen voor hoe jij je wilt voelen?Het antwoord hierop is uiteraard Nee!


Anderen kunnen jouw leven helemaal niet leven. Ze kunnen niet voor jou kiezen. Je bent geen marionet. Alleen jij hebt de touwtjes van jouw perfecte leven in handen en niemand anders. Niemand dwingt jou om boos te zijn, bang te zijn, je zwak te voelen, etc. Wat je denkt is energie en dat bepaalt hoe jij je voelt. Jij kunt ervoor kiezen vanaf nu anders te gaan denken.Kies ervoor Hoe jij je Wel Wilt Voelen!


Het Universum is je trouwe prive dienaar, je kunt ervoor kiezen hoe je je wilt voelen


Het Universum is altijd je trouwe privé dienaar. Het is een uitermate loyaal personeelslid, dat alles opvat als prima. Wat je ook vraagt. Niets is te gek. Zolang het voor jezelf is, krijg je alles waar je opdracht voor geeft.


Er is alleen maar Energie!


Als jij niet gek wilt worden van asociaal gedrag, trek je er juist meer van aan. Je geeft het Universum opdracht om je nog gekker te maken, dan je je al voelde. Als je niet bang wilt zijn, word je nog banger. Als je "niks meer met die idioten te maken wilt hebben", is de kans groot dat je nog veel vaker met ze wordt geconfronteerd.


Omdat het Universum en jouw energieveld, geen verschil maakt, is het zaak om op je woorden te passen. Want je wordt onvoorwaardelijk gesteund, in wat jij vraagt aan het Universum. Zie het maar als een Universeel postorderbedrijf. Als jij online een jurk bestelt, dan vraagt de winkel zich ook niet af of die je wel of niet leuk staat.


Richt je dus rechtstreeks op hoe je je wel wilt voelen. Zelfs als je middenin de ellende van asociaal gedrag van derden zit. Hoe erg de omstandigheden ook zijn. Ga diep vanbinnen bij jezelf na, hoe je je wel wilt voelen. Visualiseer dit gevoel, probeer het te proeven, te horen, te ruiken, te beleven. En check bij jezelf of dat is wat je echt wilt.


Hou het bij Jezelf: Stijg eens Boven de Situatie uit!


Jij kunt asociaal gedrag van anderen niet veranderen. Iedereen in het Universum heeft een vrije wil gekregen. We mogen allemaal kiezen wat we doen, hoe we ons willen voelen, waar we willen wonen, etc. Je kunt wel veranderen hoe JIJ wilt dat je situatie is. En hoe je je daarbij voelt. Het is belangrijk dat je je focus verlegt. Hou je niet meer bezig met hoe asociaal die anderen zijn.


Praat er niet meer negatief over met anderen. Doe je dit wel, verlaag je je energie weer tot het niveau van degenen waar je last van hebt. En krijg je er nog meer last van. Dat is vanuit de Spiegelogie bekeken ook de reden waarom asociale situaties erger worden, naarmate zich er steeds meer mensen en instanties mee gaan bemoeien. Alle energie gaat naar wat ongewenst is. Dat geeft een explosie aan nog meer van dat ongewenste!


Focus je op wat je wel wilt. Jij wilt bijvoorbeeld rust of je veilig voelen. Je kunt beginnen met het veranderen van je woorden en gedachten. Denk en zeg dan: "Ik.... (naam) kies er nu voor om me altijd veilig te voelen". Of rustig, of vredig, of gelukkig, etc. Stijg boven de situatie uit. Stuur er liefde naartoe. Jij hebt de situatie aangetrokken in je leven om er iets van te leren. Daar kun je zelfs dankbaarheid voor voelen.


Stop met het Begrijpen van het Hoe en Waarom!


We kunnen veel dingen in het leven eenvoudigweg niet begrijpen. Wel kun je de perfectie leren ervaren, zelfs als je niet weet waarom iets perfect is. Precies zoals het is. We zijn allemaal één. We zijn energiewezens. Onze gedachten creëren de snelheid van de energetische frequentie waarop we trillen.


Jij kunt er gewoon voor kiezen je verre te houden van lagere, ongewenste frequenties. Zodra jij je niet meer inlaat met de energie van asociaal gedrag, trek je andere situaties aan.De situatie zal zich op wonderbaarlijke wijze oplossen!Dat gebeurt pas als je alle omstandigheden die ermee te maken hebben loslaat. Dat betekent je je er in geen enkel opzicht meer mee bezig mag houden. Je mag er geen aandacht meer aan besteden. Ook niet stiekem. Je doet daar alles aan. Je besteedt uitsluitend nog aandacht aan wat goed voelt. Aan de hogere trillingsfrequenties.
Koester en versterk liefdevolle gevoelens. Voel je blij, vrij en krachtig. Wat er ook gebeurt. Al staat de stereo van je buren om 3 uur in de nacht keihard aan. Weiger om je eraan te ergeren. Weiger om je gek te laten maken. Begeef je niet meer op hetzelfde niveau als de veroorzaker van de overlast.


Los je angst op als je je bedreigd of geïntimideerd voelt. Het is jouw angst, een ander kan je niet bang maken, tenzij je het toelaat. Zolang er ook maar één spoortje van angst in je systeem zit, versterk je die angstige energie. Angst trilt op het allerlaagste niveau. Hou je er verre van.


Kies in plaats van angst, voor liefde. Je kunt dat met behulp van de spiegelogie krachtcentrale doen. Tot je alle angst kwijt bent.
Asociaal Gedrag Hoef je Niet te AccepterenAsociaal gedrag hoef je niet te accepteren, twee bruine ogen kijken je aan door een artistieke ketting


Gebruik ook je gezond verstand. Als er gevaar is, dan bel je uiteraard de hulpdiensten. Draag zorg voor je veiligheid. Zelfs als het betekent dat je moet verhuizen. Dat is geen teken van zwakte. Je kiest gewoon voor betere omstandigheden.Je verliest niet, je wint juist. Je laat het dan letterlijk los. Aan jou natuurlijk altijd de inschatting of zo'n drastische maatregel nodig is. Gaat het alleen over geluidsoverlast, dan kun je er ook voor kiezen je huis te isoleren. Als niets anders helpt. Je mag altijd kiezen.Je Focus Verleggen is de boodschap die Spiegelogie je geeft. Daarmee creëer je wonderen. Door je energie te besteden aan hoe je je wel wilt voelen. Binnenkort krijg je via jouwspiegeltje.nl nog meer tips over het omgaan met negatieve situaties en negatieve mensen. Je verdient een geweldig leven. En daar doe ik hier alles aan!Heb jij wel eens te maken gehad met bedreigende of intimiderende mensen? Hoe ging je daarmee om?
HomeSpiegelogieAsociaal Gedrag en Spiegelogie
 
Blijvend Geluk?
ook Jij verdient het! Klik hier!

e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven