jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

Advertentie


                

Affirmeren:

De Kracht van Positief Denken in een Notendop


affirmeren oftewel de kracht van positief denken, op de foto zie je steentjes met affirmaties en de titel van dit artikel.


De kunst van affirmeren kun je leren. Ook jij kunt affirmaties bewust inzetten om je leven in alle opzichten positief te veranderen. Gratis, leuk en makkelijk! Je moet er wel wat voor willen doen. Het gaat niet helemaal vanzelf. Als je dit artikel hebt gelezen, weet je precies hoe je positief denken voor jou kunt laten werken. Ook jij kunt al je droomwensen in vervulling laten komen. Het werkt voor iedereen. Gegarandeerd! Dus ook voor jou! Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder!


Een affirmatie is een bevestiging of overtuiging, die je steeds weer herhaalt. In gedachten, in woorden en in daden. Affirmaties werken op ieder niveau van je leven door. Dat doe je meestal niet bewust. Je hebt er geen erg in. Sommige overtuigingen herhaal je zo vaak, dat ze werkelijkheid worden. Je trekt aan, waar je sterk in gelooft. Zo werkt de beroemde Wet van de Aantrekkingskracht. We affirmeren allemaal. Dag en nacht. Zeven dagen per week, 24 uur per dag!Wat je denkt, voelt, zegt en doet, bepaalt voor een groot deel hoe je leven nu is. Hoe vaker je jouw overtuigingen herhaalt, hoe meer kracht je eraan geeft. Of je dit bewust of onbewust doet maakt niet zoveel uit. Het resultaat is hetzelfde. Wat je regelmatig bekrachtigt, trek je aan.


Negatief Denken: We Doen het Allemaal wel Eens


negatief denken, twijfelen, dat doen we allemaal wel eens, zoals het stripfiguur meisje op de tekening, dat heel vertwijfeld en somber kijkt


Jouw leven is het resultaat van wat je jezelf dag en nacht wijsmaakt over je leven. Veel mensen zitten vast in een patroon van negatief denken. We denken sowieso allemaal wel eens negatief. Dat valt niet te voorkomen en hoort bij het leven. Zelfs mensen die een Meester zijn in positief denken, maken zich er wel eens "schuldig" aan. Niets aan de hand dus! Zolang je er geen vaste gewoonte van maakt, is dat helemaal niet erg!


Advertentie


Als negatief denken jouw dagelijkse manier van leven is, wordt het een ander verhaal. Dan trek je die negativiteit ook aan. Negatieve denkers zijn vaak ongelukkig en voelen zich slachtoffer van de omstandigheden. Ze denken dat alles wat ze meemaken hen overkomt. En vooral dat ze er geen invloed op hebben. Ze klagen veel en vaak. Klagen is trouwens ook een vorm van affirmeren!Positiever Leren Denken met behulp van Affirmeren
Je kunt je leven positief veranderen door affirmaties in te zetten. Affirmeren is heel makkelijk. Je moet wel de basisregels leren om er succes mee te scoren. Je kunt alles wat je wilt aantrekken, als je weet hoe het kunstje werkt. Als je je aan de spelregels houdt, is bijna alles mogelijk. Het kost tijd en oefening. In het begin moet je er moeite voor doen. Dat is met alle nieuwe dingen zo.De een leert sneller dan de ander. Het maakt niet uit hoeveel tijd je ervoor nodig hebt. Vergelijk jezelf alsjeblieft niet met anderen. Jij bent uniek en leert op jouw eigen, mooie, unieke manier. Overhaast niets. Jij bent het waard om tijd in jezelf te investeren. En daar gaan veel mensen de mist mee in. Ze vinden zichzelf niet de moeite waard. Maar dat ben je dus wel.
Hoe het Fake it till you Make it Principe werkt


het fake it till you make it principe draait erom dat je je brein alles wijs kunt maken!


Je kunt je brein alles wijsmaken. Het maakt niet uit of dingen er al zijn of niet. Al trek je nu nog 100% aan van wat je niet wilt. Al is je leven nu nog een enorme puinhoop. Dat doet er allemaal niet toe. Als je actief gaat werken met het jezelf aanleren van nieuwe bekrachtigingen, kun je dat allemaal ten goede veranderen. Geloof daarin. Geloof in jezelf! Laat niets of niemand je iets anders wijsmaken.


Oefening baart altijd (levens)kunst!


Ook jij bent een (levens)kunstenaar in spé. Je weet waarschijnlijk al hoe het niet moet. Je manifesteert al veel van wat je niet wilt in je leven. Geweldig! Het enige wat je hoeft te doen, is het om te draaien in wat je wel wilt. Het is een kwestie van nieuwe gewoontes aanleren. Dat kan op vele manieren. Je kunt je bijvoorbeeld eens verdiepen in Spiegelogie!


Hoe vaker je nieuwe kunstjes herhaalt, hoe beter het je zal lukken. Het vraagt wel om een dosis moed en doorzettingsvermogen. Je hebt nu eenmaal behoorlijk wat lef nodig om vol te houden en succesvol te zijn in wat je doet. De beloning voor iedereen die niet opgeeft is groot!
In een volgend artikel ga ik in op affirmatie technieken en de basisregels van succesvol affirmeren. Het is belangrijk om affirmaties op de juiste manier te gebruiken. Anders werken ze niet. Ook dat is heel makkelijk, als je eenmaal weet hoe.


Heb jij nog goede tips? Ik hoor ze graag! Je kunt ze hieronder delen!

HomeLaw of AttractionAffirmeren: de Kracht van Positief Denken in een Notendop
 

Blijvend Geluk?
ook Jij verdient het! Klik hier!

e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven