jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl

AdvertentieAbraham Hicks Nederland: Doe gratis mee!

Abraham Hicks Nederland: oefenen met de lessen van Abraham Hicks, die via Esther Hicks  worden gechanneld. Op de foto Esther Hicks en haar man Jerry Hicks (RIP)


Abraham Hicks Nederland is op zoek naar jou! Geheel in het teken van het boek, "Vraag en het wordt Gegeven", plantte ik dit voorjaar een zaadje. Dat op energetisch vlak natuurlijk al een plant was in de Vortex! Wachtend op de realisatie en manifestatie in fysieke vorm. Op die manifestatie hoef ik niet meer te wachten. De eerste (online) Abraham Hicks Law of Attraction groep is al een feit. En het is een daverend succes!


Ik heb een nieuw zaadje geplant voor een tweede groep. Want de huidige zit propvol. Er kan niemand meer bij. Vandaar dat ik er nog eentje wil realiseren in de fysieke werkelijkheid! Ben jij geïnspireerd door het werk van Esther Hicks? Lijkt het je geweldig om met anderen je wensen nog sneller waar te maken? Lees dan snel verder!


Ik ben alweer jaren geïnspireerd door het leven en werk van Esther Hicks. Esther channelt boodschappen vanuit de spirituele dimensie van Abraham Hicks. Abraham staat voor de collectieve energie van een groepsbewustzijn dat leeft in de spirituele dimensie (de Bron/Source). Esther heeft die groep behulpzame zielen voor het gemak "Abraham Hicks" genoemd.
Advertentie

Abraham is geen persoon. Het is een groep van onstoffelijke wezens. Abraham zegt via Esther: "Wij zijn wie jij bent en wat jij bent, jij bent een verlengstuk van ons".Eerst voelde ik weerstand bij de boodschappen van Abraham Hicks


Ik zag het wel eens voorbij komen op YouTube en klikte soms op een video. Het klonk me toen nog heel vaag in de oren. Ik zag het aanvankelijk als de zoveelste Amerikaanse hype. Ook begreep ik er weinig van. Het irriteerde me zelfs. Nu moet ik daarom glimlachen, want ik zat er totaal naast! Nu zie ik dat in. Wijsheid komt altijd achteraf zullen we maar zeggen!


De leringen van Abraham Hicks begrijpen


Ik was overduidelijk nog niet toe aan die boodschappen van Abraham. Eerlijk gezegd kon ik er geen touw aan vastknopen. Dat lag niet aan mijn beheersing van de Engelse taal.


Abraham Hicks begrijpen, wat is bijvoorbeeld de Vortex?


Spiritueel was ik nog niet klaar voor hoe de Wet van aantrekking echt werkt.


Daarom deed ik Abrahams boodschappen af als zweverig. Het klonk me zo vaag in mijn oren. Ik was van mening dat de videos nooit "to the point" kwamen.Inmiddels weet ik gelukkig wel beter. Ik begrijp waarom ik het destijds nog zo vaag vond. Je moet je echt verdiepen in de boodschap van Abraham Hicks, die Esther Hicks zo mooi channelt! Dat had ik nog niet gedaan. Nu weet ik dat die videos helemaal super zijn. Zeer gedetailleerd en heel waardevol!De leringen van Abraham zijn helemaal niet moeilijk


Maar wel gedetailleerd. Als je dan zomaar een video gaat bekijken, snap je er weinig van. Je moet er klaar voor zijn, wil je de boodschap echt begrijpen. Het duurt bij de meeste mensen even voor het echt doordringt.


Gelukkig ging ik mij een tijdje terug er toch verder in verdiepen. Iets bleef me die richting op trekken. Ik las wat boeken en beluisterde MP3's en toen viel het kwartje pas echt.


Maak ook kennis met de boodschappen van Abraham Hicks!

Wat een geweldige manier om the Law of Attraction in de praktijk te brengen!


Nu wil ik niet meer anders. Na een jarenlange spirituele zoektocht en ontdekkingsreis, heb ik mijn plekje gevonden. Dit voelt geweldig! Vandaar mijn initiatief voor de online Abraham Hicks Nederland Law of Attraction groep!


Zo'n meeting heeft wel iets weg van de wijze waarop een Spiegelogie Fanclub bijeenkomst werkt, alleen dan gaat het veel meer de diepte in. Je gaat echt samen co-creëeren. Nieuwe dingen leren. Elkaar inspireren. En natuurlijk motiveren!


Het is een soort "spirituele Mastermind groep".Je mag ook met elkaar de onderwerpen die met Abraham Hicks te maken hebben bespreken. Niet om ze in twijfel te trekken. Maar om de gezamelijke kennis en kunde nog verder te polijsten zeg maar. Dat gebeurt niet tijdens het Spiegelogie fanclubspel.


Ik ben helemaal wild enthousiast geworden over de leringen van Abraham Hicks. Omdat er weinig in ons land gebeurt, bedacht ik me, dat ik lekker de kar van Abraham Hicks Nederland (mede) ga trekken. Er zijn nog een paar mensen actief. Ik ben niet de enige. Maar voor zover ik weet wel de enige die dit online doet op deze unieke manier.


Wil je meedoen met de Abraham Hicks Nederland Law of Attraction groep?De vortex staat te trappelen om mede "Abers" aan te trekken en bijeen te brengen. Als je je aangetrokken voelt natuurlijk ;-) Abraham Hicks Nederland heet je van harte welkom. Als je meedoet, hoor je bij een bijzondere groep gelijkgestemden die samen bewust gaan co-creëren!


Doelbewuste creatie omzetten in realisatie van wat je maar wilt manifesteren. Want er is niets dat je niet kunt ontvangen. Als je volledig afgestemd bent, gaan alle deuren voor je open. Daar zorgt het Universum voor. Samen gaan we sparren en natuurlijk genieten van die overweldigende en heerlijke energie, die je voelt als je in de flow zit!


Je kunt alles zijn, doen en hebben wat je maar wilt!Abraham Hicks Nederland is Gratis!Je hoeft geen lidmaatschapsgeld te betalen. Er zijn geen verborgen kosten. Geen addertjes onder het gras. We komen online samen, dus je hebt ook geen reiskosten! Dat is handig!Abraham Hicks Nederland MeetingsWe komen vanaf dit najaar wekelijks samen. Zo hou je de dynamiek draaiende. Dat is belangrijk als je bezig bent met doelbewuste creatie. Hoe meer energie je erin stopt, hoe sneller en beter de wet van de aantrekkingskracht werkt! Van jou wordt verwacht, dat je wekelijks aanwezig bent! Want je bent belangrijk voor de groep!

Zin in Abraham Hicks Nederland? Doe je mee?


Als het goed voelt, als jij je aangetrokken voelt, laat dan alle aarzeling los. Klik op onderstaande link, lees de informatie én de voorwaarden goed door en wie weet krijg jij die unieke kans om gratis samen met mij een fantastisch en uniek avontuur aan te gaan!


Klik hier om je op te geven!
Eerst meer lezen over Abraham Hicks?


Ben je nog niet (volledig) bekend met Abraham Hicks, maar is er "iets" in je, dat meer wil weten? Fantastisch! Een goed begin is dit boek, "Vraag en het wordt Gegeven". Dat is de Nederlandse vertaling.


Ik heb zelf het boek "Ask and it is Given" gelezen, het originele boek in het Engels. Rechtstreeks vanuit de Bron! Maar mocht je het lastig vinden om de Engelse taal met groot gemak te begrijpen dan is de Nederlandse versie natuurlijk een geweldig alternatief!


Abraham Hicks Nederland is mijn Droom


Het blijft zeker weten niet bij dromen. In de Vortex is alles al gerealiseerd. Ik ben klaar voor de manifestatie van de tweede Abraham Hicks Law of Attraction groep!


Wacht niet langer, als jij je aangetrokken voelt. Wees er snel bij, want er is veel belangstelling! Er is maar beperkt ruimte!


Klik hier om je op te geven!See you in the Vortex!
Veel Liefs,

Anja


Ben jij bekend met Abraham Hicks? Wat spreekt jou zo aan? Heb je er al resultaten mee geboekt? Vertel! Of heb je vragen over de Abraham Hicks Nederland groep? Stel ze! Ik ben blij met jouw reactie!
HomeLaw of AttractionAbraham Hicks Nederland: doe gratis mee!

 


 
Blijvend Geluk:
ook Jij verdient het! Klik hier!

e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven