de leringen van Abraham Hicks op Jouw Spiegeltje!

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
Abraham HicksAbraham Hicks is geen persoon. Het is een collectief bewustzijn van lichtwezens. Esther Hicks is de "tolk", die de leringen van Abraham al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw doorgeeft. Die leringen zijn razend populair! In mijn ogen is dit volledig terecht. Ik sta er volledig achter en vind ze belangrijk genoeg om er een aparte rubriek te maken op Jouw Spiegeltje.


De boodschappen van Abraham kunnen ook jouw leven veranderen! Ze hebben de ogen van velen geopend, levens op hun kop gezet in positieve zin. Ook mijn leven is erdoor veranderd. Hetzelfde wens ik voor jou en de mensheid.


Mijn intentie voor deze "Abe" (afkorting/koosnaampje van Abraham) rubriek is om de onvoorwaardelijke Liefde van Abraham collectief met jou te delen. Ik hoop van harte dat ook jij zult ontwaken in die positieve Liefde!Abraham Hicks Law of Attraction groep: doe gratis mee!

Geef je op voor de *gratis* online Abraham Hicks Law of Attraction groep!


In het najaar van 2017 ga ik van start met een tweede Abraham Hicks Law of Attraction oefengroep. Jouw deelname is gratis! De sessies vinden wekelijks plaats via een (geheime) groep op Skype.Momenteel is er al een Abraham Hicks oefengroep actief


Dit is een fantastische groep mensen, die willen knallen! Het is een groot succes! We leren, delen en motiveren elkaar om het beste uit onszelf te halen! Het is een kleine groep mensen, die gelijkgestemd zijn, een positieve houding hebben en elkaar steunen in alle opzichten! Ik ben trots op "mijn" groep!


Wil jij ook meedoen?


Ben jij super gemotiveerd om al je dromen, wensen en doelen te bereiken? Wil je de diepte in met de Wet van de Aantrekkingskracht? Ook jij kunt alles zijn, alles hebben en alles doen wat je wilt! Niets is te gek. Maar succes komt niet vanzelf aanwaaien natuurlijk! Je moet er wat (prettige en positieve) dingen voor doen en nieuwe denk- en voelpatronen aanleren.


Zie je dat zitten? Klik dan hier voor meer informatie!
Vragen, suggesties, opmerking of wil je iets delen?

Ben jij fan van de leringen van Abraham Hicks? Heb je een vraag? Wil je iets delen? Dat kan hieronder. Ik vind het geweldig als je een reactie achterlaat!


HomeAbraham Hicks