gratis-abraham-hicks-law-of-attraction-groep-cover

Home | Contact | Privacy


Abraham Hicks Law of Attraction Groep

Januari 2018


In januari 2018 start er weer een nieuwe Abraham Hicks Law of Attraction groep op Skype. De groep bestaat uit maximaal 8 personen en komt een jaar lang wekelijks samen om met gelijkgestemden te werken aan het creren van je dromen! Deelname aan de groep is 100% gratis. Je krijgt een unieke kans om direct met mij en je mede-groepsleden te werken aan het behalen van jouw grote en kleine dromen, wensen en doelen. De groep is voor mensen die graag een succesvol leven willen manifesteren.Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je maar wilt!Samen gaan we hier op een vrolijke en speelse manier aan werken! Je leert meer over de Law of Attraction! Ik deel informatie met je, die niet op straat ligt! Als deelnemer leer je wat de meeste mensen niet weten. Je leert niet alleen met je hoofd, maar vooral ook in je bewustzijn. De focus ligt op het in de praktijk brengen van de theorie. Als je niets doet met de kennis die je leert, dan weet je eigenlijk helemaal niets!


Er starten jaarlijks 2 groepen. En in januari en de tweede in september.Als je in het verleden al hebt deelgenomen aan een groep, dan is het niet meer mogelijk om je opnieuw op te geven! Dit is alleen voor nieuwe leden!Wil je leren hoe de Wet van de Aantrekkingskracht echt werkt?


Lees dan snel verder! Lees alle informatie op deze pagina voordat je je opgeeft!
Wat levert deelname aan de groep je op?


Deelname is niet voor iedereen!Dit werk is alleen voor mensen die er echt voor willen gaan. Mensen die serieus een beter leven willen en meer succes willen creren! De groep is alleen voor doorzetters, die niet bang zijn om in het diepe te springen en innerlijk werk te verrichten. Je zult jezelf namelijk gaan tegenkomen. We hebben allemaal last van bijvoorbeeld onbewuste programmering, die weerstand en blokkades geeft.Er zal veel veranderen in je leven. Dat moet ook. Want als je doorgaat op de manier zoals je het altijd hebt gedaan, blijf je manifesteren wat je altijd hebt gemanifesteerd. En tenzij je fysieke realiteit momenteel geweldig is, is dat nu juist niet wat je wilt. Je wilt het anders en je wilt het beter! Je bent bereid om te leren en dingen in je leven op nieuwe manieren aan te pakken, zodat je wl kunt slagen. Uiteraard is je succes afhankelijk van je eigen inzet en bereidheid dingen anders te doen!
Er is daarom een selectieprocedure, omdat deze groepen niet voor iedereen geschikt zijn en ook vanwege de overweldigende belangstelling!

Voorwaarden om deel te mogen nemen:


Voldoe je aan alle voorwaarden?
Wil je nog steeds meedoen? Geef je dan snel op voor de selectieprocedure!

Je kunt je t/m donderdag 30 november 2017 opgeven!


Daarna worden er geen nieuwe inschrijvingen meer geaccepteerd! Wees er dus snel bij. Stel het niet langer uit!


PS: Vergeet niet om op de bevestigingslink te klikken die je krijgt om je aanmelding af te ronden! Dit is om ervoor te zorgen dat je niet ongewenst op de lijst belandt! Als je dit niet doet, is je aanmelding niet compleet!


Home | Contact | Privacy