de leringen van Abraham Hicks op Jouw Spiegeltje!

jouwspiegeltje.nl

Advertentie
Abraham Hicks Law of Attraction groep


Abraham Hicks Law of Attraction groep: doe gratis mee!


Heb jij interesse om deel te nemen aan een toekomstige Abraham Hicks Law of Attraction oefengroep? Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname. De sessies vinden wekelijks plaats via een (geheime) groep op Skype. Wil jij meer leren over de Wet van de Aantrekkingskracht en/of de leringen van Abraham? Wil je de kracht van co-creëren ervaren? Oefenen met gelijksgestemden? Succesvol(ler) worden in het manifesteren van je dromen? Lees dan snel verder!


Momenteel is er al een Abraham Hicks Law of Attraction oefengroep actief. Deze fantastische groep mensen vormt een hechte, liefdevolle groep. Omdat er heel veel belangstelling is voor zo'n unieke kans, heb ik besloten met een tweede groep te beginnen. Deze groep zal in september 2017 van start gaan. Opgeven voor deze groep is helaas niet meer mogelijk.


Je kunt onderaan dit artikel wel aangeven of je interesse hebt in deelname aan een eventuele toekomstige Abraham Hicks Law of Attraction groep. Momenteel is het nog niet duidelijk of en wanneer ik met een derde groep start. Als je op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan in (formulier onderaan dit artikel).


Deelname aan de Abraham Hicks Law of Attraction groep is gratis!


Je krijgt een unieke kans om direct met mij en de overige groepsleden te werken aan het behalen van jouw grote en kleine dromen, wensen en doelen. De groep is voor mensen die graag een succesvol leven willen manifesteren. Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je maar wilt! En samen gaan we hier op een vrolijke en speelse manier aan werken!


Advertentie
Voorwaarden voor deelname aan de Abraham Hicks Law of Attraction groep


De Abraham Hicks groep is niet voor iedereen. Het is belangrijk dat de sfeer goed is en de vibratie van de groep Liefdevol is. Daarom zijn er, om teleurstellingen te voorkomen, enkele voorwaarden verbonden aan je deelname. Je vindt ze hieronder:

Voldoe je aan alle voorwaarden en heb je belangstelling om deel te nemen aan een toekomstige groep?


Geef je dan via het formulier hieronder op om op de hoogte te blijven als er in de toekomst een nieuwe groep van start gaat. Vul al je gegevens in! Je kunt ervan verzekerd zijn, dat jouw privacy bij mij in goede handen is.


Als je je opgeeft kom je op de mailinglijst van belangstellenden voor een nieuwe groep. Je krijgt mail zodra hierover meer informatie beschikbaar is. Let erop dat je je aanmelding moet bevestigen!


Check altijd je spamfolder en/of de reklame folder mocht je niet binnen een paar minuten een mail ontvangen met een link waarmee je je aanmelding kunt bevestigen.


Heb je vragen? Klik dan hier om me een email te sturen!

LET OP:


Door het formulier hieronder in te vullen geef je aan dat je belangstelling hebt om aan een toekomstige groep deel te nemen.Zodra er meer bekend is over toekomstige groepen ontvang je hierover een email. Je wordt verder niet lastiggevallen met andersoortige mails. Ik stuur je dus geen ongewenste berichten over dingen die niets met toekomstige Abraham Hicks Law of Attraction groepen te maken hebben!Ook voor toekomstige groepen is er een selectieprocedure, die o.a. zal bestaan uit het beantwoorden van enkele vragen per e-mail en een persoonlijk gesprek met mij via Skype. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en krijg jij de kans om vragen te stellen. Je krijgt natuurlijk ook uitleg over de groep zelf, etc. en hoe het verder gaat!

Vragen, suggesties, opmerking of wil je iets delen?

Ben jij fan van de leringen van Abraham Hicks? Of heb je een vraag? Wil je iets delen? Dat kan hieronder. Ik vind het geweldig als je een reactie achterlaat!

HomeAbraham HicksAbraham Hicks Law of Attraction oefengroep