jouwspiegeltje.nl spiegelogie, spiritualiteit, persoonlijke groei, the law of attraction

jouwspiegeltje.nl
Advertentie


10 Kenmerken van een Goede Paragnost


Hoe herken je een goede paragnost? Lees hier 10 kenmerken van een goede paragnost. Op de afbeelding zie je een hand die een oog draagt, als symbool voor het derde oog of zesde zintuig.


Hoe vind je een goede paragnost? Veel mensen beweren over paranormale gaven te beschikken. Ik heb 10 tips voor je om de charlatans te herkennen. Helaas zijn er veel bedriegers die maar op 1 ding uit zijn:  jouw geld! Hoe onderscheid je het kaf van het koren in de wirwar van helderzienden, mediums, kaartleggers, etc.? Veel mensen zitten met die vraag. Het is voor een leek super lastig om te onderscheiden wie echt over een paranormale gave beschikt en wie de boel uit zijn duim zuigt. Na het lezen van dit artikel weet jij precies hoe je een goede paragnost kunt herkennen!


Het maakt me altijd een beetje verdrietig als ik zie of hoor hoeveel misbruik er wordt gemaakt van mensen, die vaak al kwetsbaar zijn. Mensen die met hun verdriet, problemen, etc. naar aan paragnost gaan in de hoop er troost, wijze raad en helderheid te ontvangen. Vaak komen ze van een koude kermis thuis.


Het is heel frustrerend als jou dat is overkomen. Je bent niet de enige! En het ligt niet aan jou. Het ontbreekt mensen vaak aan kennis. Gelukkig hoef je vanaf nu niet meer bang te zijn dat je in de val van bedriegers trapt. Jij zult nooit meer in de val lopen van hebzuchtige bedriegers! Het is helemaal niet moeilijk om ze te herkennen, als je weet hoe.1:  Een Goede Paragnost heeft je Geboortedatum niet nodig!een goede paragnost vraagt niet naar je sterrenbeeld of geboortedatum, op de afbeelding een sterrenbeeld


Veel nep paragnosten vragen hun klanten van te voren om hun geboortedatum of sterrenbeeld. Een zuivere paragnost heeft niets aan zulke informatie. Dat is iets voor astrologen. De bedriegers hebben wel iets aan die informatie. Waarom? Omdat ze dan algemene informatie op kunnen zoeken over de karaktereigenschappen die bij jouw sterrenbeeld passen.


Advertentie
Sommigen pakken zelfs een tijdschrift met horoscopen erbij en gebruiken die voor hun zogenaamde "waarnemingen". Als je online contact zoekt met een paranormaal begaafd iemand en hij/zij vraagt je naar zulke informatie, geef die dan niet en maak geen afspraak. Je komt niet bij een helderziende om je horoscoop te laten trekken!
2:  Een goede Paragnost stelt geen persoonlijke vragen!Goede paragnosten hoeven niet te weten waar je woont, hoe oud je bent, etc. Als jou wordt gevraagd naar je woonplaats, of leeftijd, laat dit dan alarmbellen doen rinkelen! Dit is iets wat nep-paragnosten doen.


Ze kunnen zo vooraf al een indruk krijgen over jouw situatie. Waar je woont zegt namelijk al iets over hoe je leeft en wat er zoals te vinden is in je omgeving. Een nepper zoekt dergelijke informatie op en doet net alsof hij dit paranormaal waarneemt. Trap er niet in!3:  Een Goede Paragnost Zal Nooit Valse Beloftes Doen!

Een goede paragnost doet geen valse beloftes

Krijg jij ook wel eens van die kleine briefjes of quasi folders op A4 formaat van zogenaamde paranormale wonderdoeners? Ze beweren dat ze zo'n beetje alles voor je oplossen. Van het terugbrengen van je geliefde, tot en met het oplossen van je geldproblemen.


Als je dan bij ze op consult komt beweren ze vaak dat er een vloek over je is uitgesproken. En uiteraard lossen ze dat graag voor je op, als je er flink voor in je buidel wilt tasten! Dit zijn regelrechte charlatans.Goede paragnosten zullen nooit van dat soort beweringen doen! Wegwezen dus als je zulke lieden ontmoet. Alleen bedriegers beloven dingen die ze nooit kunnen waarmaken!
4:  Goede Paragnosten Scheppen niet op over zichzelf!Charlatans beweren vaak op hun website of briefjes, dat ze wereldberoemd zijn. Of "internationaal erkend". Er zijn er ook die zonder blikken of blozen melden dat ze beroemdheden de kaart hebben gelezen. Zoiets zal een goede paragnost nooit doen. Die hebben dat niet nodig.


Als iemand beweert beroemd etc. te zijn en je hebt er nog nooit van gehoord, dan is de kans groot dat er niets van klopt. Zuivere paragnosten zullen je nooit vertellen wie ze als klant hebben. Ook paragnosten hebben hun beroepsgeheim en zullen niet schemeren met beroemde klanten.5:  Een Goede Paragnost Treedt in Details die niemand kent

een goede paragnost kent de details en vervalt niet in algemeenheden


Als iemand echt over paranormale gaven beschikt, dan geeft die persoon jou informatie over je verleden, heden en toekomst die niemand kan weten. Iemand die de boel belazert houdt het bij algemeenheden. Omdat ze geen gaven hebben, zullen ze nooit ingaan op gedetailleerde vragen. Een charlatan wil eigenlijk alleen maar bazelen over de toekomst en gaat niet in op je huidige persoonlijke situatie.


6:  Charlatans zijn Meesters in Cold ReadingCold Reading is heel kort door de bocht o.a. jouw lichaamstaal lezen. Maar ook dingen als wat je draagt, hoe je praat, en informatie die je zonder dat je het door hebt weggeeft, etc. zijn gewild voer voor de nep paranormalen onder ons. Als je wilt weten of iemand echt is of nep, draag dan iets gewoons, ga op de casual toer. Doe al je sierraden af. Die verraden namelijk van alles over jou (trouwringen, ringen van waarde, dure kettingen, allemaal dingen die meer over jou vertellen)Tip: Als je naar een paragnost gaat, parkeer dan je auto uit het zicht en loop het laatste stukje. Je auto verraadt veel over je sociale klasse, etc.Weiger ook om antwoord te geven op algemene vragen. Bijvoorbeeld: "Ik voel dat je het vroeger moeilijk hebt gehad, klopt dat?" Als jij ja zegt, dan weet een nepper genoeg en kan lekker doorgaan met (niet paranormale) indrukken krijgen. Een echte paragnost hoeft niet te vissen naar wat wel en niet klopt.7: Een Goede Paragnost vertelt je de Soms Harde Waarheid

 

Charlatans zijn geneigd om jou naar de mond te praten. Ze vertellen je wat jij wilt horen en niet wat je nodig hebt. Iemand met zuivere paranormale gaven maakt zich daar niet schuldig aan. Die zegt jou hoe het is, geeft je inzicht in je situatie, ook als dit pijnlijk is. En steunt je daarin natuurlijk als je het moeilijk hebt. Een nepper komt nooit met pijnlijke antwoorden.8:  Goede Paragnosten Gedragen zich Professioneel

Een goede paragnost stelt zich tijdens een consult professioneel op

Je kunt een echte paragnost herkennen aan zijn professionaliteit. Hij hoort zich te gedragen als iedere andere adviseur en niet als je vriend/vriendin. Dit laatste doen de charlatans wel. Ze willen aan je verdienen, dus doen ze er alles aan om je de indruk te geven dat ze een persoonlijke band met jou voelen. Neppers stellen zich op alsof je op visite bent bij een goede vriend/vriendin. En zo manipuleren ze erop los. Trap daar dus nooit in!


9:  Goede Paragnosten maken hun Klanten niet Bang!


Een goede paragnost is er niet om jou bang te maken


Hij of zij zal dus nooit beweren dat er kwade geesten om je heen hangen. Of dat je bezeten bent. Ze zullen nooit vertellen dat er een vloek over je is uitgesproken. Een eerlijke paragnost is er niet om je bang te maken. Of te manipuleren zodat je vooral terugkomt.


10:  Tot Slot: Wat een Goede Paragnost Nooit zal Doen!


Ze geven je geen valse hoop. Voor een consult rekenen ze een normale prijs. Hij of zij zal je nooit uit zichzelf vragen om een nieuwe afspraak te maken. En zal je nooit meer vragen dan je voornaam en eventueel je telefoonnummer, mocht de afspraak niet doorgaan. Meer heeft een echte helderziende niet nodig.Jij hoeft geen antwoorden te geven, dat is de taak van een goede paragnost en niet andersom!

Ben jij wel eens de dupe geweest van een charlatan? Of heb je juist hele goede ervaringen met het bezoeken van paragnosten? Heb jij nog tips of aanvullingen op dit artikel? Ik hoor het graag!HomeParanormaal10 Kenmerken van een Goede Paragnost
 


Blijvend Geluk:
ook Jij verdient het! Klik hier!

e-cursus gelukkig zijn, gelukkig blijven